- 25 Kasım 2014
- 2.793
- 21.261
- 508
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
Sugar dady
Sevgiliniz niye istememiş boşanmayı? Kadın kabul ediyormuş, siz de kabul ediyor musunuz başka kadını?sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar.
Kadınlar kulübünün ağzıyla yazayım ben gibi bi aksiyon mesela bacım ?birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Bu nasıl bir zihniyet nasıl aşağılık bir durum sizin kendinize saygınızdamı yok resmen açık ilişki yaşanıyor hayretle okudumbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Yok Bayadır dişe değer Bi metres konusu açılmadı.. Aksiyon eksik aksiyon.Çok sıkıcısın ya insan bi carlar bişey yapar ne bileyim kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz der, kadın kadının düşmanı der, ne böyle mıymıy.
Aradığım yorumUff kes be.
Bu yaşa kadar nasıl aksiyon alacağını öğrenemediysen bundan sonra da öğrenemezsin.
Eşinin haberdar olduğuna, ayrı odalarda yattigina, her durumu kabul ettiğine gerçekten emin misiniz ?birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Evet boyle cok yavan olmusÇok sıkıcısın ya insan bi carlar bişey yapar ne bileyim kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz der, kadın kadının düşmanı der, ne böyle mıymıy.
Ne yani günün birinde yalnız kalsanız sizde aynı yola mı baş vuracaksınızAyni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.
Seni kınamıorum hakaret etmıorum kötü şeyler soylemıyorum. Ama büyük bir yalan. Eşiyle o kadar ıyılerki kötü olan bıri asla evlı durmaz. Senı seven bırıde bolanamayacagı bır kadın için senı oy alamaz. Senı sevıosa senın mutlu olmanı ister. Hata yapmışın zararın neresınden dönersem kar. Hatasız kul olmaz. Eşiyle o kadar ıyılerkı emın ol. En tehlıkelı insan tıpı bılıomusun senı oyalıyor. Yapma canım. Lütfen. Lendını sev engelle ve sakın muhattap olma. İnsanız şaşarıZ. Arkadaşlar evli adam konusunda buraya yazanlara çok agır laflar edıosunuz. Belki bana da şimdi ıyı mı davranalım dersınız. Kınadığımız yerden sınanıoruz. Emin olun buna. Bir yanlıstaysa eğer bunu güzel bır dılle solememız gerek. Canım lütfen. Ona şunu şöyle. Sen evlısın ben bekarım . Ikımızınde kartları eşit olursa ıkımızde bekar olursak tabıkı durumu degerlendırrız. Engelle ve muhattap olma.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Biz yapıcı olalım. Kınamayalım. Hakaret etmeyelım. Kınadıgımızı yaşamadan yaasayamıoruz. Her şey guzellıkle. Bazen bazı seyler senın dışında gelısıyor. Bunu evlı bır adam olarak düşünme. Bazen mesela ıstemedıgımız şeyler yasayabılıoruz. Kınamak ta en en en kotusü. Zararın neresınden dönersek kardır.Neye inanmış ya. Adam hemen evli olduğunu söylemiş. İnsan devam eder mi? Adamın her dediği doğru olsun bir kadın kendine bunu yakistirir mi yıllarca çıkıp ogrenmemis ki sevgili olalı 6 ay olmuş zaten. Yüzde yüz adam zengin gözünü boyuyor. Fakir adama bakmazlar.
Cikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum
Benden haberdar değil ama onceki iliskilerinden haberdar, soyledigine gore ayri yatiyorlarEşinin haberdar olduğuna, ayrı odalarda yattigina, her durumu kabul ettiğine gerçekten emin misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?