sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

Öfff klişeninde klişesi ya bile bile metres olmayı nasıl yediriyorsunuz kendinize ?
Adam bekar çocuklu olsa tamam yaş farkı yine göz ardı edilebilir.
Sanırım adam paralı s*gar daddy mahiyetinde birliktesiniz, o adamdan başka ekmek çıkmaz sizden sorry
Eşine bunu yapan sizede yapar empati yapın demicem zira gerek yok olan ortada yazık diyorum sadece.

Adamın söylediklerini doğru sayarak yazacağım
Bir kadın aldatılmasına rağmen evli kalıyor hatta aynı evi paylaşıyorsa adamın soyadı da dahil hiçbir kadına malını verdirmeyeceğim, çocuklarım ve benim hakkımı yedirtmem diyordur.
Adamın maddi gücüne göre ya üzerinize anca bir şeyler yapabilir ya da adamın sizden (maddi manevi) aldıklarıyla kalırsınız.

Kesin ayrı odalarda yatıyorlardır
Kadın kalını bıyığını bile almıyor,kendine bakmıyordur
Kesin ev işi, ütü falan yapmıyordur
Kesin adamla hiç ilgilenmiyor, cinsellik yaşamıyorlardır
Kesib düzenleri bozulmasın diye boşanmıyordur
Klasik fix yalanlar

Madem bu kadar seviyor sizi boşansın sizinle düzen kursun tabi g.tü yerse

Madem karisi biliyor bir tanışsana karisiyla? Bir mesaja bakar? Sonra nasıl terk ediliyorsun şey korkusuyla...zaten karakterli ve seni seven bir adam olsa seni bu duruma mi sokar sanıyorsun?
karşıma neden daha önce cikmadin, ben sana geç kaldım ,sen bana erken falan da diyordur kesin

Keşke bi tanecik orijinal yalan söylese şu adamlar ya, deseler ki mesela “karım jet yakıtı üretim tesisinde çalışıyor maalesef yaşadığı iş kazasından dolayı libidosunu yitirdi ve artık sadece arkadaşız ama tazminatını alabilmesi için evli kalmamız gerekiyor” falan. Hep yok efendim kardeş gibiyiz vay efendim ayrı yataklarda yatıyoruz bilmem ne. Çok sıkıcısınız erkolar.

Karısına bir gidip sorun bakalım haberi var miymis? Yıl olmuş 2023 hala bu yalanları yiyen var.

Madem karısının haberi var, karısına rağmen beraber olacaksınız ve karısı kabul ediyor. Karısı ike yüzleştirsin sizi. O zaman sizin mideniz alıyorsa kuma olursunuz.

sevgilisi olan evli erkeklerin hepsi ayri odada yatiyo qaliba

Çok eskiden bı arkadaşım vardı oda aynı sizin gibi evli bı adamla görüşüyordu adam buna karısıyla birlikte olmadığını ayrı odalarda yattığını hatta boşanmak istediği halde karısının boşanmak istemediğini söylemişti tabi ben bunun yalan olduğunu hatta adamın bahaneleri olduğunu biliyordum defalarca kızı uyardım ayrılmadı en son hamile kaldı adamla kaçtılar ( adamın 4 çocuğu vardı)..kızın annesi ortalığı velveleye verince adam kızı annesinin evine bırakıp kaçtı (gelip alacağını da söyledi) adam haliyle karisina dönünce doğal olarak kız bebeği aldırdı.. kısacası evli adamların genel olarak yalanı bu eşimle anlasamiyorum yok ayri odalarda kalıyoruz hepsi fasa fiso biraz gözünüzü açın şöyle adamlara kanmayinn.. bugün bu adam karısını sizinle aldatıyorsa 2 gün sonra da sizi başka kadınla aldatir çünkü böyle adamlar buna alışmış ar damarları çatlamış..KENDİNİZİ BÖYLE Bİ ADAMLA YAZIK ETMEYİN..!

Ayrı odada yattığı yalan, of bir de buna içten içe seviniyorsunuz, boşanmış erkeklerle ilişki yaşayan kadınlarda da var bu.

Adam ‘ karımla karı koca olamadık, az olduk 6 ay evli kaldık’ diyince içten içe seviniyorlar, rezalet kafalar bunlar.

Sen ilk eşim olsaydın dediği de yalan seni çatır çıtır aldatırdı kendine bu kadar güvenme.

Evet kadın aldattıldığını biliyordur aynı yatağa girdiğin kişinin ne halt yediğini bilirsin ama boşanmıyordur. Baba evine 2 çocukla gitme olsun yeni eş de aldatır vs düşüncelerinden kadınlar aldatılsa da devam ediyor.

Yani sizi sallayan yok anca metres olursunuz sizi zerre sevmiyor bu herif B benbirgurgendaliyim

Evde karısıyla dışarda sizinle gününü gün ediyor

He canım öyledir nedense bu aldatan erkeklerinde hepsi ayrı odalarda uyuyo
...acaba kaç kadına demiştir çocuklarımın anası sen olsaydın diye ..bak şimdi çok üzüldüm tüh nasii bir çıkmaz bu kkdaki tüm arkadaşlar senin için seferber olucaZ dalgamı geciyorsun sen burda

Madem seni bu kadar çok seviyor,eşi de boşanmayı kabul etmiş neden ayrılmıyor..kadının haklarını versin sana gelsin...yazık sana ,hep aynı hikâye..yaşadigıniz,evlilikte yorgunluk yaşayan bir adamın biraz nefes alamak istemesi sadece ve inanın boşanmaya asla cesaret edemezler... adama birşey olmaz ama olan sana olur kaybettiğin zamana olur..hadi bi mucize oldu ondan boşandı seni aldı diyelim,adam seni aldattiginda cevap verme hakkın bile olmayacak çünkü önceki eşini de seninle aldatmıştı..hem eşine, çocuklarının annesine bunu yapan size neler yapmaz..

Aynı konuyu niye tekrar tekrar açıyorsun

Senle evlenmeyecek
Karısından da boşanmayacak
Ara ara gelip cinsel duygularını tatmin edecek
Kullanıp bırakacak
Ayrıca karısıyla da ilişkisi devam ediyor.
Aklın varsa ayrıl

Nasıl bir aksiyon mu almalısın özü dilerim ama milletin hayatından defolup gitmek bi aksiyona girseniz diyorum . Utanmadan bir de burada konu açıp anlatiyosunuz

Evet evet kesin ayrı yataklarda yatıyorlar. Kesin cinsellik sıfır. Hep aynı yalanlar. Vizyonsuz adam
yaratıcı bir yalan bulmaya bile uğraşmamış.
Yakında yeni konu açarsın sevgilimin karısı hamile diye. Ona nasıl bir yalan bulacak acaba.
Sarhoştum seninle seviştiğimi zannettim der bu salak.
Burada çok metres gördük ama senin gibi tavsiye isteyeni de görmedik. Helal kız sana. Hem metres hem yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…