sevgilim evli, aramızda yaş farkı var

Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama insanı sinir ediyorsunuz.
Başlığa yazmışsınız ama konu içeriğinde hiç değinmemişsiniz? Niye eksik bilgi veriyorsunuz?
Kaç yaş var aranızda kız?

Doğru bilemeyiz kimin ne olduğunu. Güzel örnek vermissiniz Hürrem sultan :) ne billim ben zaman zaman herkesi kendim gibi zannediyorum.
İçinize polyanna mı kaçtı bu ne iyimserlik ayol.
Bunu yapan siz de olsanız kusura bakın lütfen ama bunun hiçbir şekilde yalnız ve mutsuz olmakla bir ilgisi yoktur.

Yok artık bu klasikleşmiş yalanlara inananlar kaldı mı yaa?? Adam eşiyle de gayet normal evlilik ilişkisini sürdürüyor, evliliğinin bitmesini asla göze alamıyor bir yandan da yeni maceralar arıyor gayet açık. Kendinize yakıştırıyorsanız biz ne diyelim?!

Siz de halinizden memnun gibisiniz ne diyelim . Kafanıza asıl takılan evli olması değil de yaş farkı.

Giymiş beyenmiş üstüne olmuş bu yüzsüzlük yakıştırmış kendine belliki

Ayni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.
Belli yaptığınız empatiden.
Yalnızlığın arkasına sığınıp evli adamla görüşmeyi anlayamayagim kusura bakmayin.
Yalnızlığı paylaşacak bekar adam mı kalmamış memlekette?
Evli olduğunu öğrendiği an bitiremeyen başka şeylerin arkasına sığınmasın.
Umarım birgun sizinde hayatınızda olan erkekle eş ya da sevgili yalnızlığını paylaşan birileri olur. Mutlaka anlayışla karşılarsiniz.

Umarim bahsettigi gibidir sonradan üzülmezsiniz .. alacagibiz aksiyonda belli ya bosanacak devam edeceksiniz yada bitecek cok seven insan dirwk bosanip sizle yuva kurmayi dusunmezmi vallahi cocuklara yazik boyle babalari oldugu icin yarin birgun size aybisini yapmayacagi ne malum bn olsam uzaklasirdm direk evladina vicdani olmayanin kimseye olmaz

Canim cok aciyor elimden bir sey gelmiyor

eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor.
Ya bu evli heriflerin söylediği hep mi aynı olur. Yok yatakları ayırmışlar bilmem ne. He canım he. Niye boşanmıyolar o zaman? Yok düzeni bozulsun istemiyomuşmuş hiç bir inandırıcılığı yok

Rahat ol. Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin.

Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama insanı sinir ediyorsunuz.
Başlığa yazmışsınız ama konu içeriğinde hiç değinmemişsiniz? Niye eksik bilgi veriyorsunuz?
Kaç yaş var aranızda kız?

20 yıl önce sevişmişler yalanına inandığını yazmış 2. Cocuk 20 yaşında konu sahibi metres 23, amca bi 45 en az var

Yersen….Sen de buna inandın öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…