- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
Cok haklisiniz.Kaç yıldır yalnızım. Hiç aklıma evli bir adamla birliktelik gelmedi. Bu yalnızlık meselesi değil, bu karakter meselesi. Lütfen normalleştirmeyelim.
İçinize polyanna mı kaçtı bu ne iyimserlik ayol.Doğru bilemeyiz kimin ne olduğunu. Güzel örnek vermissiniz Hürrem sultan :) ne billim ben zaman zaman herkesi kendim gibi zannediyorum.
Siz de halinizden memnun gibisiniz ne diyelim . Kafanıza asıl takılan evli olması değil de yaş farkı.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Giymiş beyenmiş üstüne olmuş bu yüzsüzlük yakıştırmış kendine bellikiYok artık bu klasikleşmiş yalanlara inananlar kaldı mı yaa?? Adam eşiyle de gayet normal evlilik ilişkisini sürdürüyor, evliliğinin bitmesini asla göze alamıyor bir yandan da yeni maceralar arıyor gayet açık. Kendinize yakıştırıyorsanız biz ne diyelim?!
Yaaaa sen niye böyle mülayimsin. Linçleyecektim ne güzel. Sinirim içime kaçtıCok haklisiniz.
Dimi bide ş farkına takılmış evli olması önemli değil aslında tek sıkıntı yaşSiz de halinizden memnun gibisiniz ne diyelim . Kafanıza asıl takılan evli olması değil de yaş farkı.
Belli yaptığınız empatiden.Ayni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.
Umarim bahsettigi gibidir sonradan üzülmezsiniz .. alacagibiz aksiyonda belli ya bosanacak devam edeceksiniz yada bitecek cok seven insan dirwk bosanip sizle yuva kurmayi dusunmezmi vallahi cocuklara yazik boyle babalari oldugu icin yarin birgun size aybisini yapmayacagi ne malum bn olsam uzaklasirdm direk evladina vicdani olmayanin kimseye olmazbirbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Canim cok aciyor elimden bir sey gelmiyorBen bu metreslerin kafasını hiç anlamıyorum. Diyelim adamın dedikleri doğru olsun böyle anlaşmış olsunlar, ayrı yatıyor olsunlar-ki kesinlikle hepsi yalan- yine de ya e be metres, adam iş arkadaşıyla yemeğe çıksa kavga çıkarırsınız, bu eşiyle aynı evde yaşıyor, biri duşa giriyor bornoz ile duştan çıkıyor, kaç yıllık evlilik birbirlerinden kaçacak değiller giyinirken birbirlerini görüyorlar, birlikte yemek kahvaltı yapıyorlar, sağa sola birlikte gidiyorlar bunları nasıl kabullenebiliyosunuz acaba? Ve ikinci kadın olmayı. Adam vaatte vermiyor yani beklediğin bir şey de yok. İnsan sevse böyle geniş olabilir mi? Hay sçayım böyle sevgiye.
25+Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama insanı sinir ediyorsunuz.
Başlığa yazmışsınız ama konu içeriğinde hiç değinmemişsiniz? Niye eksik bilgi veriyorsunuz?
Kaç yaş var aranızda kız?
Ya bu evli heriflerin söylediği hep mi aynı olur. Yok yatakları ayırmışlar bilmem ne. He canım he. Niye boşanmıyolar o zaman? Yok düzeni bozulsun istemiyomuşmuş hiç bir inandırıcılığı yokeşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor.
Rahat ol. Yaşattığını yaşamadan ölmeyeceksin.birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama insanı sinir ediyorsunuz.
Başlığa yazmışsınız ama konu içeriğinde hiç değinmemişsiniz? Niye eksik bilgi veriyorsunuz?
Kaç yaş var aranızda kız?
Yersen….Sen de buna inandın öyle mi?birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz. eşiyle arasında bir şey olmadığını ayrı odalarda yattıklarını çocuklarının annesi olduğu için saygı duyduğunu söylüyor. benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş ve eşi de haberdar bu durumlardan bu arada kadın kabul ediyor yani lütfen kötü yorum yapmadan göz önünde bulundurun bunu. sevgilim istersen boşanalım demiş ama kadın bu durumu kabullenmiş ve anlaşmışlar. aralarındaki aşk sevgililik bağı tükeneli yıllar olmuş zaten söylediğine göre ama sanırım düzenlerini bozmak istemiyorlar. bana en başından beri vaat vermedi yalan söylemedi birbirimizi çok seviyoruz bırakmak istemiyoruz kesinlikle. içip ağlayıp keşke çocuklarımın annesi sen olsaydın benim bu hayatta kadınım dünya ahiret sevgilim sensin diyen biri. beni sevdiğine şüphem yok ama bu şekilde ilişkimiz nereye gidecek anlamak güç. boşan diyemem on da boşanacagım demiyor nasıl bir aksiyon almam lazım sizce?
25+ demiş soruma. Farka bak. Adam tabii huri gibi görür kadını20 yıl önce sevişmişler yalanına inandığını yazmış 2. Cocuk 20 yaşında konu sahibi metres 23, amca bi 45 en az var
Cikis yolu bulamiyorum cok caresiz hissediyorum kendimi oldurmekten koekuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?