- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.639
- 823
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
-
Asla onaylamiyorum adam pislik ama bu kiz cok yalniz olabilir. Adam da bu durumu kullanıyor.Tek başlıkta yiyeceği linç az gelmiş herhalde ki ayrı başlık açmış bir de...
He canım ayrı yatıyorlar he
Şu aşk gibi şahane bir duyguyu böyle iğrenç işlere alet etmeseniz keşke... Hayır genç bir kadının evli bir herifle ki bir de yaş farkı da varmış, birlikte olma motivasyonu nedir?
Ön yargili olmayin ben empati yapıyorum kiza cok fazla kızamıyorum. Adam pislik ama bu kiz cok yalniz ve mutsuz olabilir. Baglanmistir belki adama.Evet evet kesin ayrı yataklarda yatıyorlar. Kesin cinsellik sıfır. Hep aynı yalanlar. Vizyonsuz adam
yaratıcı bir yalan bulmaya bile uğraşmamış.
Yakında yeni konu açarsın sevgilimin karısı hamile diye. Ona nasıl bir yalan bulacak acaba.
Sarhoştum seninle seviştiğimi zannettim der bu salak.
Burada çok metres gördük ama senin gibi tavsiye isteyeni de görmedik. Helal kız sana. Hem metres hem yüzsüz
Vallahi empati yapamıyorum. Çünkü kendimi metres olarak ve evli adamlarla ilişki yaşayabilecek karakterde hayal edemiyorum.Ön yargili olmayin ben empati yapıyorum kiza cok fazla kızamıyorum. Adam pislik ama bu kiz cok yalniz ve mutsuz olabilir. Baglanmistir belki adama.
Aynı seyi yazmışsınız sürekli.Ön yargili olmayin ben empati yapıyorum kiza cok fazla kızamıyorum. Adam pislik ama bu kiz cok yalniz ve mutsuz olabilir. Baglanmistir belki adama.
Zaten bir tek bile bile metreslik yapanlarla empati yapmadığımız kalmıştıAynı seyi yazmışsınız sürekli.
Her kendini yalniz hisseden evli adamlarla birlikte olsun o zaman. Olur mu öyle şey?
Bile bile evli adamla birlikte olan bir kadına ön yargılı olmaya galan gerek yok. Mesrebi, ahlaki ortada zaten.
Adam pislikse onunla bile bile birlikte olan da pisliktir. Bu kadar net.
Aynen bir o eksik kalmıştı.Zaten bir tek bile bile metreslik yapanlarla empati yapmadığımız kalmıştı
Davetine gelemez kumasıyla kahve içiyor olabilirAhlaksızlığınıza kılıf aramayın, sizi biraz onurlu olmaya davet ediyorum. Ayrıca karısının yanında da gayet mutludur muhtelemen , sizi oyalamak için söylenmiş sözler onlar
He adam pislik ama kız da masum gariban öyle mi haaah!Ön yargili olmayin ben empati yapıyorum kiza cok fazla kızamıyorum. Adam pislik ama bu kiz cok yalniz ve mutsuz olabilir. Baglanmistir belki adama.
Ayni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.Aynı seyi yazmışsınız sürekli.
Her kendini yalniz hisseden evli adamlarla birlikte olsun o zaman. Olur mu öyle şey?
Bile bile evli adamla birlikte olan bir kadına ön yargılı olmaya galan gerek yok. Mesrebi, ahlaki ortada zaten.
Adam pislikse onunla bile bile birlikte olan da pisliktir. Bu kadar net.
Doğru bilemeyiz kimin ne olduğunu. Güzel örnek vermissiniz Hürrem sultan :) ne billim ben zaman zaman herkesi kendim gibi zannediyorum.He adam pislik ama kız da masum gariban öyle mi haaah!
Hürrem Sultan gibi okuyun.sjsjsjd
Kaç yıldır yalnızım. Hiç aklıma evli bir adamla birliktelik gelmedi. Bu yalnızlık meselesi değil, bu karakter meselesi. Lütfen normalleştirmeyelim.Ayni seyleri yazdim evet. Benzer durumu yasamistim. Evli diye sevmiyor ki insan. Yalnızlığı yaşayan bilir anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?