Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla su an burda tek kezban var o da sensin beybisu
Kezoların saldırısına uğradım.
Ahlak bekçisi denildi bide hiç işim olmayan konular.
Ben kadının adamla sevişmesine bir şey demedim ki.nerenixle okuyorsunuz.
Biride tutmuş boşanmış diye yargıladın diyor Allah'ım sana geliyorum.
İngilizce yazıyorum heralde anlamıyorlar.

Çıkıntılık yapicam diye ahkam kesip 3 ayda foto mu koydun, bosanmis kadinsin niye ona gore davranmadin gibi gibi bin tane abuk subuk cevap yazdin şuraya, yazdiklarinin nereye gittigini anlamiyosan o bizim kezolugumuz degil senin yeterli nörona sahip olmayisindan kaynakli beybisu

valla 2 aylıkken fotoğraf koyduğum sevgilimle 4 yıllık sevgililiğin ardından 3 buçuk yıllık evliyim.
ergen olduğumu da düşünmüyorum

Kezban .
Git şuradan mshkemeye veririm seni.
Sen kimsin küfür ediyorsun.
Terbiyesiz.
Dur kızım sen şimdi arıyorum avukatımı.
Bir güzel tazminat alıcaö senden bekle sen
haydi bakalimmmm yuru mahkemeye senin yazdıklarında bende duruyor hadi bakalim kim kimi veriyor

Ben boşanmış olduğunu hayatta tecrübeli olduğu anlamında söyledim.
Ergen değil.
Bunu demek istedim .
Siz konuyu başka yere çektiniz küfür bile ettiniz bana
Ama dur şunu mahkemeye vermezsem bende Isabel değilim hadi bakalım

Böyle futursuzca yaşarsa işte böyle olur sonu.
Korkudan evini değiştirebilir insan
Neden acaba.
Kadınla konuşmuş bitmiş gitmiş.
Eee bu korku ne
Aha bu yorum sana ait. Hakikaten hiç ahlak bekçisi değilsin İsabella.
Geçen başka konuda da yazdım. Flörtüm beni eve bırakırken evimi öğrenebilir. Daha sonra bana zarar vermek için bunu kullandığında benim suçum olmaz bu konuda. Suç, manyak gibi haneye tecavüze kalkışan adamlardadır.
Her b.kta da kadını suçlamaktan vazgeçin artık. Adresimi öğrenmek isteyen, bana sormadan da öğrenir. Her manyak da ben manyağım diye tabelayla dolaşmıyor. Kavun da değil, dibini koklayamıyorsun malum. Elin manyağının faturasını kadına kesmekten vazgeçinnnnnnn

haydi bakalimmmm yuru mahkemeye senin yazdıklarında bende duruyor hadi bakalim kim kimi veriyor
Ver kızım hadi ver.
Ben sana küfür nü ettim.
Terbiyesiz tartışmayı öğren önce.
Kızım dur sen dur yarın açıcam davayı
Sen bekle

İste diyorum ya, sen yazdiginin nasil anlasilacagini öngormekten uzaksın daha. Herkes ayni seyi anliyosa dön kendine bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…