S***** G** (Defol) gerizekali seniNe yobazı ben mi
Okuduğunu anlayamayan beyin yoksunları gebersin önce
@Ferhans gel aşkım. Bak sana kardeş var burada.Keşke adım çıksada rekorlar kitabına girsemhavamdan geçilmez ha kk nin girişine asarım akakakakskak
Kezoların saldırısına uğradım.Valla su an burda tek kezban var o da sensin beybisu
Aynisini dedim içimden gdgdggdgd ama icimden dedim ban yemem heralde icimden diyince gdgdgdgS*** G (Defol) gerizekali seni
Kezban bak küfür ediyor.S*** G (Defol) gerizekali seni
haydii oradan kokuşmuş seniKezban bak küfür ediyor.
Çok ayıp .
Kalitesiz kezo
Ben o değilim hatun, başka Rosa'yı etkiletlemişsin.Arkadaşlar bir sakin lütfen. Konu nerden nereye gitti. Bir konu sahibi gelişmeleri anlatsın. Soru soruldu onlara cevap versin. I Isabella_7 bir sakin lütfen kimse onu alıntılanmasın ve arkadaş da cevap vermesin.
@-Rosa- /USER] @vinsenyaa
Kezban .haydii oradan kokuşmuş seni
Çıkıntılık yapicam diye ahkam kesip 3 ayda foto mu koydun, bosanmis kadinsin niye ona gore davranmadin gibi gibi bin tane abuk subuk cevap yazdin şuraya, yazdiklarinin nereye gittigini anlamiyosan o bizim kezolugumuz degil senin yeterli nörona sahip olmayisindan kaynakli beybisuKezoların saldırısına uğradım.
Ahlak bekçisi denildi bide hiç işim olmayan konular.
Ben kadının adamla sevişmesine bir şey demedim ki.nerenixle okuyorsunuz.
Biride tutmuş boşanmış diye yargıladın diyor Allah'ım sana geliyorum.
İngilizce yazıyorum heralde anlamıyorlar.
ver ulanKezban .
Git şuradan mshkemeye veririm seni.
Sen kimsin küfür ediyorsun.
Terbiyesiz.
valla 2 aylıkken fotoğraf koyduğum sevgilimle 4 yıllık sevgililiğin ardından 3 buçuk yıllık evliyim.Ben boşanmış diye mi aşağıladım nerde pardon?
Okuduğunu anla önce.
Tecrübeli birisin 3 aylık adamın fotolarını koymuşsun dedim ergen kızlar gibi.
Üstelik medeni durumunu bile bilmeden
Kaldı ki kesinlikle biliyordu o ayrı konu.
Ne yobazı ben mi
Okuduğunu anlayamayan beyin yoksunları gebersin önce
haydi bakalimmmm yuru mahkemeye senin yazdıklarında bende duruyor hadi bakalim kim kimi veriyorKezban .
Git şuradan mshkemeye veririm seni.
Sen kimsin küfür ediyorsun.
Terbiyesiz.
Dur kızım sen şimdi arıyorum avukatımı.
Bir güzel tazminat alıcaö senden bekle sen
Düzelttim kız yine aynısı olduBen o değilim hatun, başka Rosa'yı etkiletlemişsin.
Ben boşanmış olduğunu hayatta tecrübeli olduğu anlamında söyledim.Çıkıntılık yapicam diye ahkam kesip 3 ayda foto mu koydun, bosanmis kadinsin niye ona gore davranmadin gibi gibi bin tane abuk subuk cevap yazdin şuraya, yazdiklarinin nereye gittigini anlamiyosan o bizim kezolugumuz degil senin yeterli nörona sahip olmayisindan kaynakli beybisu
Aha bu yorum sana ait. Hakikaten hiç ahlak bekçisi değilsin İsabella.Böyle futursuzca yaşarsa işte böyle olur sonu.
Korkudan evini değiştirebilir insan
Neden acaba.
Kadınla konuşmuş bitmiş gitmiş.
Eee bu korku ne
Ver kızım hadi ver.haydi bakalimmmm yuru mahkemeye senin yazdıklarında bende duruyor hadi bakalim kim kimi veriyor
İste diyorum ya, sen yazdiginin nasil anlasilacagini öngormekten uzaksın daha. Herkes ayni seyi anliyosa dön kendine bak.Ben boşanmış olduğunu hayatta tecrübeli olduğu anlamında söyledim.
Ergen değil.
Bunu demek istedim .
Siz konuyu başka yere çektiniz küfür bile ettiniz bana
Ama dur şunu mahkemeye vermezsem bende Isabel değilim hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?