Sevgilim evli çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bekliyorum haydiiii bakalim

Aksine böyle konularda hep erkekleri suçlarım.
Hatta geçen tartıştık bir arkadasla burda by konu yüzünden.

Valla ben boşandım boşandığım gün eski eşime (dostça boşandık) ben çocuk istiyorum her an evlenebilirim dedim kendi dedi hakkındır ben istemiyordum biz zaten 6 aydır ayrıydık mahkemeyi bekliyorduk kapatma kendini dedi , şimdi bende mi hata yaptım yani
Ne saçma kural bunlar yav

Bsey yapma .
Yorulduk artık sevgilim evliymislerinizden

İste diyorum ya, sen yazdiginin nasil anlasilacagini öngormekten uzaksın daha. Herkes ayni seyi anliyosa dön kendine bak.
Sizin beyin yspınız sıkıntılıysa ben ne yapayım.
O kadar boşsunuz ki daha ne olduğunu anlamadan yok sen boşanmışları aşağıladın yok ahlak bekçisin diyorsunuz.
Ben kaç aydır bu forumdayım.
Benim hayat görüşüm az çok bilinir burda.
Boşanmış bir kadını aşağılayacaj son insanım ben burda.
Benim ailem boşanmış kadınlarla dolu

Buluşmayın ne gerek var. Siz anlatmışsınız telefonda,o da ikna olmuş işte. Çekilin aradan yesinler birbirlerini. Siz de kapatın bu mevzuyu.

Ha hakikaten öylesin! Hele ondan fütursuzca yaşarsan böyle olur diye ahkam kesiyorsun.
Evet futursuz.
Bunu ben kendime de söylüyorum bazen.
Tanımadan etmeden adama bağlanırsan bak bunlar olabiliyor.
Ben kendime de yaparım o eleştiriyi.

Ay ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Ne oldu hani çete, linç fln diyordunuz. Gerçek yüzünüz erken mi çıktı? Burada şu üslupta kimseye yazmadım, Kezban gibi hakaretlerde bulunmadım. Üslubumu korudum. Bana eski sevgilinizi beğenen kadına hakaret ettirmedim siye düşman olup her yerde ban için uğraşan insanın gerçek kalitesi çıktı maskeler düştü

Sevgilisi olan kadına fütursuzca yaşamının sonucunu cekiyo, dersini aliyo derken ne oluyo peki, ay sen daha lafinin nereye gittigini algilamaktan acizsin. Ugrasmiycam senle. Laf kalabalığı yapiyosun anca sacma sapan

Of
Offf eski sevgilim konusu yıl oldu ya.
Medeni durumumu merak ediyorsan çok mutluyum şu an yeni sevgilimle

Evet futursuz.
Bunu ben kendime de söylüyorum bazen.
Tanımadan etmeden adama bağlanırsan bak bunlar olabiliyor.
Ben kendime de yaparım o eleştiriyi.
Ne yapsın millet? Flörtleri polis taramasından mı geçirelim tek tek?
Kişinin beyanı esastır, adama olana söz yeter diyoruz.
Ayrıca kandırmak isteyen her türlü kandırır. Aldatmak karakter sorunudur, kimisi de epey ustalaşmıştır. İş işten geçtikten sonra anlarsın. Çok büyük konuşuyorsun.

Adamın kandırdığı falan yok bu konuda.
İnanmıyorum ya zorla mı

Hıı evet. Sevgimizin fotoğrafını beğendi diye kocasıyla mutsuz da ondan beğendi diye kadına aranıyor demiştiniz. En baş kadın düşmanı sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…