- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.948
- 598
Evet.kocasını eskortlarla
yani hani bence ha eskort ha değil, çok fark etmez de, her seferinde başka başka mekanlarda vs. ekşın çok yani
basıp basıp
kocişim kocişim diye dolanan da biliyorum
beyin falan ne oluyoruz dedi ahah alakan olmadigi belliydi o organla.Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?
Terbiyeli ol sen kimsin beyin falan ne oluyoruz .
Hırsızın hiç mi suçu yok ?Böyle futursuzca yaşarsa işte böyle olur sonu.
Korkudan evini değiştirebilir insan
Neden acaba.
Kadınla konuşmuş bitmiş gitmiş.
Eee bu korku ne
Ay senle de mi sevişen varBende ilk bulusmada kahveyi bitirmeden seviştimdi keske yine sevisebilsem skaksksksmmsmamsm
Üfff mantıksız, temelsiz argümanlarınızı da kanun gibi savunmanız da yani...Ben boşanmış diye mi aşağıladım nerde pardon?
Okuduğunu anla önce.
Tecrübeli birisin 3 aylık adamın fotolarını koymuşsun dedim ergen kızlar gibi.
Üstelik medeni durumunu bile bilmeden
Kaldı ki kesinlikle biliyordu o ayrı konu.
Bak bak azarlamaya bak, alirsin dersini falan, üstten üstten, hdgddgdg disim kasindiAy ne akakası var ya.
Çocuk gibi 3 aylık ilişkide evli olduğunu bilmediğin adamın fotosunu yapıştırmışsın.
Böyle alırsın dersini .
Tanımadan etmeden hemen fotolar falan komik ya
Evet ganbang katılmak ister misin? Dicem deAy senle de mi sevişen var
Şuna bir erkek bulun yazık
Sana da bi beyin bulalim benceAy senle de mi sevişen var
Şuna bir erkek bulun yazık
Yok yolcam ben hdhdhdhArkadaşlar bir sakin lütfen. Konu nerden nereye gitti. Bir konu sahibi gelişmeleri anlatsın. Soru soruldu onlara cevap versin. I Isabella_7 bir sakin lütfen kimse onu alıntılanmasın ve arkadaş da cevap vermesin.
banlanacagim ama söyleyeceğim.Konu sahibi neden arayıp adama sormuyor peki?
Terbiyeli ol sen kimsin beyin falan ne oluyoruz .
Olsun öpebilirsin ama yok, foto olmaz.. Olmaaaaz. Ama öpücük olur. ÖpUuuuu hatunum.
Kadını resmen boşandı diye aşağılamış ya, cevaplara gel. Boşanmışsın tecrübelisin ne ya?
Yok 3 ayda adamla fotoğraf mı koydun bilmem neler. İlk günden koyuyorum ben fotoğraf, var mı bir sorun?
Hatta bilen bilir forumda, büyük aşkım olan bey vardır benim, bırakın fotoyu kendisini ilk buluşmada öptümdü.
Yürü be Visenya'mBende ilk bulusmada kahveyi bitirmeden seviştimdi keske yine sevisebilsem skaksksksmmsmamsm
Kiz acaba uyuz etmek icin mi yapiyo, delirtmeye calisiyo sankibanlanacagim ama söyleyeceğim.
Sen ve senin gibiler lutfen gebersin, sizinn o olmayan beyninizle milleti yargilamaniz, ahlak bekciligi yapmaniz yerin en dibine batsin.
yine siz ve sizin gibiler en ala orospu benim diyenden daha cok yuva yikar, kaliplasmis cahil bilgileriniz, ailenizden size sizden cocuklariniza gececek ve biz sizin gibi yobazlardan kurtulamayacgiz
Keşke adım çıksada rekorlar kitabına girsemYürü be Visenya'm
Sanki düşes olmayı hedefleyen İngiliz leydisi gibi bir havalar... 3 aylıkken fotoğraf çektirme, 6 ay dolmadan şaperonsuz buluşmalara gitme. Yoksa adın çıkar.Kurallara bak ya.
Foto koymak çok kezbanca kimse kusura bakmasın yada bakabilirÜfff mantıksız, temelsiz argümanlarınızı da kanun gibi savunmanız da yani...
He her sevgili olan gbtsine baktırıyor adamların. 3 ay bir sevgili tanımak için çok uzun olmasa bile belli ölçülerde yeterli bir süredir. 3 saat gibi muamele yapmayı kesin artık.
Ayrıca kim koyuyor bu kuralları? 3 aylık sevgiliyle tatile bile gidilir.
Bence siz bu "katı" kurallarınızı azıcık esnetin, size zarar yani.
Valla su an burda tek kezban var o da sensin beybisuFoto koymak çok kezbanca kimse kusura bakmasın yada bakabilir
Olsun öpebilirsin ama yok, foto olmaz.. Olmaaaaz. Ama öpücük olur. Öp
Ne yobazı ben mibanlanacagim ama söyleyeceğim.
Sen ve senin gibiler lutfen gebersin, sizinn o olmayan beyninizle milleti yargilamaniz, ahlak bekciligi yapmaniz yerin en dibine batsin.
yine siz ve sizin gibiler en ala orospu benim diyenden daha cok yuva yikar, kaliplasmis cahil bilgileriniz, ailenizden size sizden cocuklariniza gececek ve biz sizin gibi yobazlardan kurtulamayacgiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?