:uhm:kafayı yiycek gibiyim 7 aydır çıkıoruz 23 yaşındayız ikimizde ve bu sene okul bitiyor. ben artık geleceğe dair daha somut adımlar atmak istiyorum. somut adımlar dediysemde söz nişan falan değiiil( en azından gelecekle ilgili ortak hayallerimiz olsun istiyorum. herşey çok güzel gidiyor el üstünde tutyor beni hiç bu kadar sevmedim sevilmedim diyor. 4. ayımızda ağzını aramaya başladım evlilikle ilgili hiç konuşmuyor derdi ne anlıyalım dedim ama ne zaman laf arasında evlilik geçse oralı olmuyor konuyla ilgilenmiyor bile uhm: sonra açık açık sormaya başladım ve bana dediki evlilikten korkuyorum anne babası sorunlu bir evlilik yaşıyormuş ve çevresinde mutlu olan yokmuş evlilik lafı ona çok ağır geliyormuş (( of off ( konuştuk işte halleder gibi olduk okul bitince kpss iş falan halledince bunları daha mantıklı oturup konuşacakmışızzzz söyledikleri mantıklı gibi ilişkimizde herşeyde yolunda ne zaman evlilik lafı açılsa aramız bozuluyor
dün yine ağzını arayayım dedim oralı bile olmadı bennde seninle konuşuyoruz ama bişeler değişmior die mesaj attım o bi kaç tane mesaj attısada cevap vermedim amacı ne oyalıyor mu beniii annesi kapalı kız istiyormuş kendi memleketinden ama sevgilim ben istemiyorum diyorr :S
bilmiorum ya çevremde herkes sevgilisiyle hayaller kuruyor muhabbetler ediyorlar çok özeniyorum onlaraa :S bu konuda çok üstüne gitmemeye çalışıyorum ama ayda bir kere dank ediyor beni sevdiğinden eminim ama seven insan sevdiğiyle evlenmek ister evlilikten korksa bile sevdiği zaman evlenmek istemez mi çok kötüyüm şuaan çok iyi biri çok seviyorum onu ama bu olay beni deli ediyor dündendir triplerdeyiim konuşmuyorum mesaj atıyor cevap vermiorm inceldiği yerden kopsun diyorum ama ayrılmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?