sevgilim evliliğin lafını bile etmioo

tunayy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
59
0
36
İstanbul
:uhm:kafayı yiycek gibiyim 7 aydır çıkıoruz 23 yaşındayız ikimizde ve bu sene okul bitiyor. ben artık geleceğe dair daha somut adımlar atmak istiyorum. somut adımlar dediysemde söz nişan falan değiiil( en azından gelecekle ilgili ortak hayallerimiz olsun istiyorum. herşey çok güzel gidiyor el üstünde tutyor beni hiç bu kadar sevmedim sevilmedim diyor. 4. ayımızda ağzını aramaya başladım evlilikle ilgili hiç konuşmuyor derdi ne anlıyalım dedim ama ne zaman laf arasında evlilik geçse oralı olmuyor konuyla ilgilenmiyor bile uhm: sonra açık açık sormaya başladım ve bana dediki evlilikten korkuyorum anne babası sorunlu bir evlilik yaşıyormuş ve çevresinde mutlu olan yokmuş evlilik lafı ona çok ağır geliyormuş (( of off( konuştuk işte halleder gibi olduk okul bitince kpss iş falan halledince bunları daha mantıklı oturup konuşacakmışızzzz söyledikleri mantıklı gibi ilişkimizde herşeyde yolunda ne zaman evlilik lafı açılsa aramız bozuluyor

dün yine ağzını arayayım dedim oralı bile olmadı bennde seninle konuşuyoruz ama bişeler değişmior die mesaj attım o bi kaç tane mesaj attısada cevap vermedim amacı ne oyalıyor mu beniii annesi kapalı kız istiyormuş kendi memleketinden ama sevgilim ben istemiyorum diyorr :S

Son düzenleyen: Moderatör:
açık konuşuyum; yüksek çok yüksek bir ihtimalle seni oyalıyor.
seven adam evlenmek için heycanlanır.. oyalanan adamlar da bahanelerden öteye gidemez malesef..
umarım seninki farklı çıkar ama benim tecrübelerim bu yönde.

bencede 7 ay çok kısa bir süre,
ayrıca adamın üstüne bukadar gidersen evlilik konusunda onu sadece kendinden itersin,

ya daha cok erken degılmı..
hem aılesının ısteklerıde varmıs aklı karısık olabılır..
erkekler bıraz daha uzak bakabılır evlılıge helekı aılesı problemlı ıse..

7 ay kısa canım ya...
Bak çok üstüne gitme sevdiğinin.
Telaşlanma bide.
Dediğine göre zaten annesinin farklı beklentileri varmış bu bi kasıyodur zaten onu.
Sonra ailesinine evliliği yüzündene vlilik konusunda çekinceleri var bide bu kasıyodur.
Bide sen sürekli evlilik lafını açarsan şimdiden
yapacağın tek şey evlilikten iyice soğutmak olur.
Bence evliliğin lafını açmadan sevginle ilginle muhabbetinle onu kendine bağlarsan
o zaten senden vazgeçemez ki.
Sonunuz mecburi evlilik olur yani:)

bilmiorum ya çevremde herkes sevgilisiyle hayaller kuruyor muhabbetler ediyorlar çok özeniyorum onlaraa :S bu konuda çok üstüne gitmemeye çalışıyorum ama ayda bir kere dank ediyor beni sevdiğinden eminim ama seven insan sevdiğiyle evlenmek ister evlilikten korksa bile sevdiği zaman evlenmek istemez mi çok kötüyüm şuaan çok iyi biri çok seviyorum onu ama bu olay beni deli ediyor dündendir triplerdeyiim konuşmuyorum mesaj atıyor cevap vermiorm inceldiği yerden kopsun diyorum ama ayrılmakta istemiyorum

7ay bana göre ne çok kısa nede çok uzun bir süre normal yani hem sen zaten hemen evlenelim dememişsin ki evlilik hakkında konuşmak istemişsin buda normal
erkek arkadaşın evlilikten korkuyor olabilir yaşadığı sorunlardan dolayı ama 23 yaşındasınız ikinizde
ve canım morelini bozmak istemem ama erkek arkadaşın nereli bilmiyorum benim başımada gelmişti daha böyle bir şey erkek arkadaşımın ailesi kapalı bir gelin istiyordu ben açıktım ama kapanmayıda düşünmüştüm ama yine istememişlerdi beni yüzüme gülüp arkamdan konuşmuşlardı o yüzden umarım erkek arkadaşın aşkına sahip çıkarda seni annesine karşı korur yoksa bu açıklık mevzusu aileler araya girince çok önemli oluyor ben yaşadm biliyorum sonucunda ne oldu sana söyliyim ayrıldık ama başka sebeplerden ve iyikide ayrılmışız diyorum hiç bana göre değilmiş şu an bir çıktığım var 1 sene olucak yaklaşık ama ikimizde ciddiyiz benim sadece sana diyebiliceğim tek şey biraz daha zamana bırak eğer zamanla olmuyorsa ilşkinize o zaman noktayı koyarsın derim çünkü sen evlilik düşün o düşünmesin olmuyor mutlaka sorun çıkıyor böylelilklede ilşki yıpranıyor...

gönülsüz işten hayırsız evlat doğar..boşuna uğraş verme..evlilik uğraşılıpta ikna edileek bir kurum değil..adamın içinde yoksa sonra SENİN YÜZÜNDEN EVLENDİK,ÇOK İSTİYORDUN YA ..gibi sözlere maruz kalırsın..mazereti olsa anlarım ama bu tipler oyalar kızları ve sonra gider..bakakalırsın öylece..

bence de 23 yaşında henüz mezun olmamış, askerliğini yapmamış, işi olmayan genç bir erkek için evlilik lafını etmemesi çok normal.. Hele ki ilişki 7 aylıksa....
Arkanızdan atlı kovalamıyor, herkes konuşuyor ben de özeniyorum, hadi biz de evlilik hayali kuralım demekle olmuyor....
Bence erkek arkadaşınız akıllı mantıklı biri....

seni çok da sevdiği söylenemez demek ki

ayrıca görünüşe bakılırsa sadece çalışmakla kalıyorsun. 4. ayda başlamışsın ne zaman evleneceğiz triplerine kaydirigubbakcemile3

ve son olarak, bana kalırsa buna oyalamak denmez sadece sizden emin değil. okulunuz bitsin, atanın eğer o zamana kadar ayrılmazsanız belki sizinle evlenir. ama zaman ne gösterir bilinmez. belki sevgilinizin fikirleri değişecek. artık kapalı bir bayan isteyecek

bence zaman ver ona. belki gerçekten dediği gibidir ve zamanala bu durum geçecektir.

ama diyelim ki bazı arkadaşların dediği gibi seni oyalıyor o zaman sen de vlilik düşünceni ona bağlama hiç. bunu ona da hissettir. senle beraber olmak istiyorsa bu fikre dayanamaz zaten

eğer seni oyalıyorsa da sen de böylece zaman kaybetmemiş ve hayatını ona bağlamamış olursun.

bence eğer birbirinizi tanıdığınıza inanıyosanız hiçte kısa bir süre değil eşim bana altı aylık sevgiliyken evlenme teklif etmişti bir hafta sonrada hemen istediler.ama iyice tanımak çok önemli en azından kendi aranızda bazı seyleri konuşmanın zamanı diye düşünüyorum

Bence yedinci ay evlilikten korkan bir erkek için hayal kurmak adına erken bir zaman. hayallerden bahsetmek için çabalama bence bırak kendisi kendinden emin olduğunda bu konuları o açmak istesin. Eğer sizin için hayırlısıysa herşey zamanla olur, acele etmeyin.

Klasik kız ayakları! İki üç buluşmadan sonra ne zaman evleniyoruz sorusuyla erkek boğulur gider. Bir bakmışsın bir gün telefonları da açmaz, mesajlara da cevap vermez. Bence, evlilik hayallerinin çook uzağında bir erkek. O açmıyorsa bu konuyu, tek kelime etmiyorsa ben de etmem. İşime mi gelmiyor, o halde herkes yoluna.
23 yaşında bir bayan için de evlilik çok erken hem. Okulunu bitir, ayaklarının üstünde dur, sonrası nasılsa gelir. Nedir bu telaş kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…