- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
-
evliliği düşünmeyen adamın başına silah mı dayıyalım biz napalımSevgilimle 1 yıldır birlikteyiz ve ikimiz de 28 yaşındayız. Beni sevdiğini benimle ciddi olduğunu söylüyor. Fakat hep bi belirsiz konuşuyor. Kendisi 1 yıldır pratisyen doktor olarak çalışıyor. Tus a hazırlanıp uzman olmak istiyor. Şu an için ileriye dönük tek planı bu. Tustan başka bi hayali yokmuş gibi davranıyor. Evlilik düşüncesini bile erteliyor. Acaba uzmanlığı kazanınca evlilik düşünür mü? Ben de 28 yaşında olduğum için boşa kürek çekmekten korkuyorum. Daha ne kadar bekleyebilirim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım bi fikir verin lütfen. Onu seviyorum ama o şu an tamamen kariyer odaklı. Bir de 1 yıl böyle şeyler düşünmek için çok mu erken? Ama yaşlarımız da 28. Bi yandan da cok evlilik meraklisi gozukmek istemiyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var...
Ooo supermis :)) biz de genelde güzel yerlere gideriz ama hiç böyle şeyler söylemedim :))) bi dahakine deneyim bakalım.bir arkadaşım niyetini filan anlamak için bir gün bunlar pahalı bir restorana gitmişler kız elini adamın elinin üstüne koyuyor diyor ki niye hep pahalı yerlerde yemek yiyoruz senin benimle evlilik gibi bir niyetin yok mu neden para biriktirmek yerine bu kadar pahalı yerlerde geziyoruz demişti . Çocuk hem bu durumdan etkilenip hem de evlilik düşündüğünü söylemişti buda bir yöntem hani :)
Peki ya 1 yıl daha kazanamazsa? Ben de 29 yaşında olacağım. Artık 30 a geliyorum. Biz ne zaman evlenecegiz of of...Evlilik düşünmediğini söylemiş zaten tekrar tekrar konuyu açmaya gerek yok , tus sınavından sonra düşünüyordur sizde ya beklersiniz ya da kendi hayatınıza yön verirsiniz.
BankacıyımPeki siz ne iş yapıyorsunuz
öyle olsaydı uzmanlıktan sonra derdi değil mi ama ? düşünmüyorum demek özellikle bir erkekse uzmanlıktan sonra da düşünmüyor demektir . uzmanlıkta bambaşka bir iş ortamına gidecek zaten asistan olarak. o yeni ortam neler getirir bilmiyorum ama yeni işle meşgulken de evlilik istemeyebilir. anlayacağınız evlenmek isteyen beklemiyor bir şeyi . benim meslektaşımmış erkek arkadaşınız. açıkça sorun .Ben evliliği konuşmaya kalktığımda evliliğin gerekli olduğunu tabiki bi gün olacagini beni sevdigini ama şu an düşünmediğini söylediuzmanlıktan başka bişey düşünmüyor şu an. Sanırım hayatı belirsiz olduğu için böyle. Belirli olunca düşünecek mi yoksa beni oyalayacak mi bilemiyorum...
Tusu kazanınca bi tarafının kalkmayacağından eminseniz devam edinBankacıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?