- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi streshanim
-
Bence max. 1 sene daha bekle, baktin olmuyor yolunu cizersin.Ya işte sorun da bu aslında hadi bana dese nisanlanalim ben tus u kazanayim 2 3 sene sonra evlenelim dese yine bekleyim dicem. Ortada ciddi hiçbir şey yok. Ne bır söz ne bır nişan. Belirsiz süreli gelecek hayali var sadece. Anlaşılan tusu halletmeden o topun altına girmek istemiyor. Ne zaman halledebilecegi de meçhul...
Bana dese ki 3 yıl sonra evleniriz yine beklerim ama bi süre bile verememesi canımı sıkıyor. İşte onun da önünde belirsizlik var onu da anliyorum plan yapamıyor bu konuda. Ama benim de hayatım ne kadar süre belirsiz kalır bilmiyorum.Tus çok zor bir sınav tabiki aklında o varken evlilik gibi çetrefilli bir olaya kalkışamayacağını baştan söylemiş adam. Evlilik hadi hop düğün salonu tut nikah memuru evet de geç aynı eve bitti gitti degil ki. Hem sen demişsin çalışma ortamı da yoğun nasıl kaldırsın o yoğunlukta o hazırlık hengame vs tabi düşünmüyorum demiş. Hem uzmanlık kazansa da zor bazı bölümler ciddi anlamda gene olacak iş yükü. Sen de haklısın fazlasıyla ama durum bu. Senin olayın ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin. Hiç öyle oflayıp poflamaya gerek yok şartlar belli adam zaten demiş ya kabul edersin ya vazgeçersin ona göre daha zorlamaya gerek var mı?
Tamamda evlilikte sak diye 1 gunde olmuyo. Tanismadan sonra sozu nisani dugunu belli bir zamana yayiliyo. Tanismadan nikaha kadar 1 sene gecicek nerden baksan.Ben evliliği konuşmaya kalktığımda evliliğin gerekli olduğunu tabiki bi gün olacagini beni sevdigini ama şu an düşünmediğini söylediuzmanlıktan başka bişey düşünmüyor şu an. Sanırım hayatı belirsiz olduğu için böyle. Belirli olunca düşünecek mi yoksa beni oyalayacak mi bilemiyorum...
O zaman 35 yaşında anca evleniriz :)) ben ondan küçük olsam sorun değil ama aynı yaştayiz. Ben çok geç anne de olmak istemiyorum ki.adam haklı.
tus kazanmadan evlilik stresiyle mi boğuşsun bi de.
hatta ben olsam çömezliği filan da atlatır biraz rahatlar öyle evlenirdim.
tus çok zor bi sınav tustan başka bişey düşünse kazanamaz zaten. ilişkiyi ciddiye almak evlilik düşünmek demek mi?kızmayın ama evlilik meraklısı gibi duruyorsunuz
evet bana göre.evlilik meraklısı olmak kötü bi şey mi ki
Ben de bunları düşünüyorum ister istemez. Evliliğe şimdi karar versek zaten 2 senede anca evleniriz. Ama sorun şu ki karar bile veremiyoruz. Cidden ben bunun uzmanlığını beklersem o da beni o zaman terk ederse al başa bela :)) geçen yillarima mi yanayım napayım bilemedim :))Tamamda evlilikte sak diye 1 gunde olmuyo. Tanismadan sonra sozu nisani dugunu belli bir zamana yayiliyo. Tanismadan nikaha kadar 1 sene gecicek nerden baksan.
Sen bu cocugu terket. Uzman olup o seni terkeder. Benden soylemesi.
Kimsenin pesinden kosma. Erkek mi yok? Sevgili gibi takil takil nereye kadar? Sen evlenceksin cocuk yapacaksin. Kadinlar icin biyolojik saat onemli. Zaman geciyo tik tak. Erkek 70 yasinda da cocuk sahibi olabilir. Ama kadin oyle mi?Ben de bunları düşünüyorum ister istemez. Evliliğe şimdi karar versek zaten 2 senede anca evleniriz. Ama sorun şu ki karar bile veremiyoruz. Cidden ben bunun uzmanlığını beklersem o da beni o zaman terk ederse al başa bela :)) geçen yillarima mi yanayım napayım bilemedim :))
evet bana göre.
Onu da deneyelim bakalım :)) tus 6 ay sonra ama calismiyor mi erteliyor çalışmayı işten yorgun döndüğü için. 1 yıl sonraki tusu hedefliyor sanırım. Benim için de süre ilerliyor tabi. İsim çok zor anlayacağınız. Ama başka da bi derdimiz yok bu yüzden de onu bırakmak istemiyorum. Ama hep beni ertelerse korkusu var içimde. Çok kötü bi durumdayım.Tus ne zaman? Kazansa da kazanmasa da belki sınavdan sonra bi şeyleri netleştirir, hem adam senle evlenmeyi düşünmüyorum dememiş ki, zamanını bilmiyorum demiş. Sen ne yap biliyor musun sınav lafı açıldığında de ki ''inşallah kazanırsın, ben çok geç yaşta anne olmak istemiyorum ama sen sınava hazırlandığın için şuan tabiki olmaz, o yüzden kazanmanı çok istiyorum'' de. vereceği cevap nasıl olacak bakalım.
Onu da deneyelim bakalım :)) tus 6 ay sonra ama calismiyor mi erteliyor çalışmayı işten yorgun döndüğü için. 1 yıl sonraki tusu hedefliyor sanırım. Benim için de süre ilerliyor tabi. İsim çok zor anlayacağınız. Ama başka da bi derdimiz yok bu yüzden de onu bırakmak istemiyorum. Ama hep beni ertelerse korkusu var içimde. Çok kötü bi durumdayım.
hımmher ne kadar evlilik hayatından korksam da hazır hissetmesem de ben de evlilik meraklısı sayılırım, herkes ister yani sevdiği insanla bi an önce evlenip düzenini kurmayı, anne olmayı. bana kötü bi şeymiş gibi gelmiyor :) herkesin düşüncesi farklı tabi :)
zamanı gelince olur herşey sırayla .insan yaşı geldiği için evlenmemeli bencehımmher ne kadar evlilik hayatından korksam da hazır hissetmesem de ben de evlilik meraklısı sayılırım, herkes ister yani sevdiği insanla bi an önce evlenip düzenini kurmayı, anne olmayı. bana kötü bi şeymiş gibi gelmiyor :) herkesin düşüncesi farklı tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?