Sevgilim evlilik planı yapmıyor lütfen yardimm

Bence max. 1 sene daha bekle, baktin olmuyor yolunu cizersin.
Gec kaldim diye dusunme her sey kismet bu hayatta. Merak etme vardir bir hayir:)

Bana dese ki 3 yıl sonra evleniriz yine beklerim ama bi süre bile verememesi canımı sıkıyor. İşte onun da önünde belirsizlik var onu da anliyorum plan yapamıyor bu konuda. Ama benim de hayatım ne kadar süre belirsiz kalır bilmiyorum.

Tamamda evlilikte sak diye 1 gunde olmuyo. Tanismadan sonra sozu nisani dugunu belli bir zamana yayiliyo. Tanismadan nikaha kadar 1 sene gecicek nerden baksan.

Sen bu cocugu terket. Uzman olup o seni terkeder. Benden soylemesi.

adam haklı.
tus kazanmadan evlilik stresiyle mi boğuşsun bi de.
hatta ben olsam çömezliği filan da atlatır biraz rahatlar öyle evlenirdim.
O zaman 35 yaşında anca evleniriz :)) ben ondan küçük olsam sorun değil ama aynı yaştayiz. Ben çok geç anne de olmak istemiyorum ki.

Evlenme dertsiz basina dert alma guzel gunlerinin keyfini cikar simdiki aklim olsa evlenmezdim kaldi ki cok asiktim. Evlenme net!!!

Tamamda evlilikte sak diye 1 gunde olmuyo. Tanismadan sonra sozu nisani dugunu belli bir zamana yayiliyo. Tanismadan nikaha kadar 1 sene gecicek nerden baksan.

Sen bu cocugu terket. Uzman olup o seni terkeder. Benden soylemesi.
Ben de bunları düşünüyorum ister istemez. Evliliğe şimdi karar versek zaten 2 senede anca evleniriz. Ama sorun şu ki karar bile veremiyoruz. Cidden ben bunun uzmanlığını beklersem o da beni o zaman terk ederse al başa bela :)) geçen yillarima mi yanayım napayım bilemedim :))

Tus ne zaman? Kazansa da kazanmasa da belki sınavdan sonra bi şeyleri netleştirir, hem adam senle evlenmeyi düşünmüyorum dememiş ki, zamanını bilmiyorum demiş. Sen ne yap biliyor musun sınav lafı açıldığında de ki ''inşallah kazanırsın, ben çok geç yaşta anne olmak istemiyorum ama sen sınava hazırlandığın için şuan tabiki olmaz, o yüzden kazanmanı çok istiyorum'' de. vereceği cevap nasıl olacak bakalım.

Kimsenin pesinden kosma. Erkek mi yok? Sevgili gibi takil takil nereye kadar? Sen evlenceksin cocuk yapacaksin. Kadinlar icin biyolojik saat onemli. Zaman geciyo tik tak. Erkek 70 yasinda da cocuk sahibi olabilir. Ama kadin oyle mi?

evet bana göre.

hımm her ne kadar evlilik hayatından korksam da hazır hissetmesem de ben de evlilik meraklısı sayılırım, herkes ister yani sevdiği insanla bi an önce evlenip düzenini kurmayı, anne olmayı. bana kötü bi şeymiş gibi gelmiyor :) herkesin düşüncesi farklı tabi :)

Onu da deneyelim bakalım :)) tus 6 ay sonra ama calismiyor mi erteliyor çalışmayı işten yorgun döndüğü için. 1 yıl sonraki tusu hedefliyor sanırım. Benim için de süre ilerliyor tabi. İsim çok zor anlayacağınız. Ama başka da bi derdimiz yok bu yüzden de onu bırakmak istemiyorum. Ama hep beni ertelerse korkusu var içimde. Çok kötü bi durumdayım.

başka bi sıkıntınız yoksa bekle bakalım, tabi boş boş bekleme sen de kariyer yap, birikim yap...

zamanı gelince olur herşey sırayla .insan yaşı geldiği için evlenmemeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…