Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

erkek arkadaşının facesine gir o kıza erkek arkadaşının ağzından yazılar yaz aradaşım seni görmüş belediyede senden hoşlanıyor falan diye dalganı geç bence. ilişkini hiç düşünme zaten çocuk seni ve ilişkini hiç düşünmüyor. dalganı geç ve attığın mesajları falan sil o bilmesin sürekli facesini kontrol et kız cevap atar birşeyler yapar diye. bu arada kızın adına face aç. resmini yükle herşeyini gizle kızın. yeni açıldığını anlamasın çocuk. kızın adından mesaj at. ne zamandır söylücem söyleyemiyorum yanlış anlama ama ben hoşlanıyorum kim diye merak ediyorsun eminim ( çocuğun en yakın sevgilisi olmayan bir çocuk ) X ten hoşlanıyorum işte. anca cesaretimi topladım. çok temiz kalpli saf çocuğa benziyorsun bana yardımcı olur musun? diye mesaj at :) erkek arkadaşının yanında telden yada başka bir yerden facesini aç aaa mesaj gelmiş cnm de.yanında okusun ki tepkisi gör. sonra kim bu falan diyerek açıklama yaptır kim olduğunu öğren. gerekirse ben yaptım dersin gerekmesse çokta önemli değil bence. tabi karar senin :) ben olsam daha daha beterini yaparım

şaştım kaldım güzel plan

İyi güzel de fazla riskli canım ya :) gerçekten tutup arkadaşına söylerse benimki senden hoşlanıyo diye o da ekleyip konuşursa ya da numarasını bulup çok riskli bence, kıza mesaj atınca da eğer kızın sevgilimde numarası varsa arayıp sorabilir

e canım sen kendi hayatnı değil onların hayatını düşünüyorsun bu durumda hiç bir şeye gerek yok. :) inşallah senin üzüntün onun mutluluğu olmaz.

e canım sen kendi hayatnı değil onların hayatını düşünüyorsun bu durumda hiç bir şeye gerek yok. :) inşallah senin üzüntün onun mutluluğu olmaz.

walla umrumda değil canım ya 3gün sonra amaann ne çirkef kızmış demesinler de ağzım yandı o konuda o yüzden o kadar dallandırmayı düşünmüyorum ha kızı ekleyebilirim sevgilimin ağzından sohbet de ederim ama şuan bu kadarı kafama yatıyo

4 sene uzun bir süre ilişkileri canlı tutmak zor tabi.ilişkinizde sorunlar olmuştur mutlaka .karşılıklı yapılan hatalar ilişkiyi yıpratabiliyor.ama bu yaptığı çok yanlış eğer niyeti yeni bir heycansa ki olabilir dürüstçe bir şeyleri açıklaması lazım bence oturup konuşmalısın.tabi sen bu kızı neden arattın diye değil bana soğuksun bu aralar nedeni nedir çözebiliriz demelisin .bu çağrına kulak vermek zorunda zaten

bu açıdan evet haklısın. sanırım sizin ciddi bir ilişkiniz yok ilişki çok ciddi değilse zaten çok önemsenmeye de gerek yok

Kadın 30 da olsa 35 de olsa tam tadında cnm çıtır falan yaziyosunuz ne alaka illa 20 sinde mi olmali yapmasi icin tam tersine daha dişi bi yaşta genç kızları rakip görüyor olabilirsin sen daha 30 olmamışsın ogün geldiginde arada hiçbir fark olmadıgini kendinden küçük yada büyük erkeklerin peşinde oldugunu anlarsın. Tek fark ne biliyomusun daha akıllı davranıyor olmak olacak. Çocuk yakışıklı demişsin diger arkadasların dedigi gibi kiz fotojenik olmayabilir diyelimki çirkin seninkide tanıyo aklına takılmış olabilr demişsiniz kadında bi cazibe var demektir görüşüyorsa eger. Ablan ihtiyaçtan olabilir demiş şimdiye kadar ihtiyaçlar nasıl bekledi?

beni alıntı yapıp yorum yazmışsın ama yanlışlık oldu sanırım? :) yazdıklarınızdan kendime bir pay çıkaramadım yorumsuzum.

Belki de beklemedi canım belki arada oldu ben fark etmedim. Evet çok haklısın ama görsen 40duruyo büyük gösteriyo yüzü gözler falan çukurda olduğu içindir diyor ablam.

bu açıdan evet haklısın. sanırım sizin ciddi bir ilişkiniz yok ilişki çok ciddi değilse zaten çok önemsenmeye de gerek yok

4senedir birlikteyiz canım elbette gelip geçici laylaylom bi ilişki değil bizimki biz de çok engeller aştık yürüttük bu ilişkiyi arada mezhep farklılığı vs bir sürü sorun olmasına rağmen, ama biterse de dünyanın sonu değil sadece

Ben düzgünce konuştum olayları bu noktaya o getirdi . O soğukluk mevzusunda da işte ben kendimi düşünüyomuşum hep onun da sıkıntıları varmış iş yoğunmuş falan olabilir doğruyu da söylüyor olabilir.

beni alıntı yapıp yorum yazmışsın ama yanlışlık oldu sanırım? :) yazdıklarınızdan kendime bir pay çıkaramadım yorumsuzum.

olabilir canım kusuruma bakma :) ha tamam anladım flzflz arkadaşımız yapmış yanlışlıkla olmuştur :)

Son düzenleme:
bak canim senden yasca buyuk oldugumu dusunuyorum ve nacizane birkac tavsiye vermek istiyorum. 8 yillik evliyim ve aldatildim. yani erkek musvettelerini cok iyi taniyorum.sevgilinin soyledigi bahane YALAN! koynumdaki yilanda ayni yalanlari ayni bahaneleri sunmustu bana yemin ediyorum ki hepsi ayni allah belalarini versin. sakin sakin bu iliskiye devam etme kendini mahvetme. bak allahin sansli kulusun karsina cikiyor hemen bitir allah icin bitir. insan oyle acilar yasiyorki aldatilmanin tarifi imkansiz.

çok geçmiş olsun gerçekten tavsiyeniz için çok teşekkür ederim söyledikleriniz kulağıma küpe olacak

harika bir fikir

eğer dediği gibi sen sadece kendi sıkıntıları paylaşıp önemsiyorsan sıkıntı olmuştur tabi ama ne olursa olsun eğer kafasında soru işaretleri varsa konuşmalı bunlar sadece dertlerden kaynaklanan yada iş yoğunluğundan kaynaklanan şeyle değil.isteyen fırsat bulur .niyet önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…