ben sevgilimin ağzıyla mı konuşayım kızla ? çok güzel fikir ama şuan aramalarına vs dönmüyorum mesajlarına cevap yazmıyorum böyle bişey yaparsam çok umursadığımı düşünür mü ?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.napcaksın peki ne yapmayı düşünüyosun?
Beni aptal yerine mi koyuyosun bakiyim dedim dersin. Eger kiz tanıyor gibi konuşursa yak ikisinide. Herkes enayi mi kıvırıp kıvırmadıgına bak derim.
bence öyle birşey yapma ya belki o kızın haberi bile yoktur
durup dururken aklına düşmesin sonra onun da
şıp sevdi. ne istediğini bilmiyor. her şeyden çabuk sıkılan değişiklik arayan bir yapısı da olabilir. Allah yardımcın olsun
Düşürmesin arkadaşına ayarlayacakmış onun için konuşuyo gibi yapsın. Başta nbr falan yaz. Direk konuyo dalacak degilya bulusalım de ne diycek. Sevgilin niye böyle bişey yaptıgını sorarsa arkadaşına yardım ediyim dedim dersin heheeee
ikizler burcu zaten aynen öyle benden önce şıpsevdiymiş her kızla gözleriyle hareketleriyle flört edermiş inkar etmiyo hiç ama artık yok diyo eskidendi diyo belki de eskiyi özlüyo ya da yanımda yokken aynı eskisi gibi devam ediyo. Mesela bana bir gün saçını kısa kes der bi gün uzat der bi ara kısa boylu kızlar hoşa giderdi ama minicik kızlar yani bi ara uzun at gibi hatunlar dengesiz yani ama hep ilgili sevgiliydi bana karşı ben de uyum sağlıyodum ona o da bana
olabilir aslında
ben olsam belediye çıkışında bekleyip yakından nası göründüğüne de bakardım heralde
ben sevgilimin ağzıyla mı konuşayım kızla ? çok güzel fikir ama şuan aramalarına vs dönmüyorum mesajlarına cevap yazmıyorum böyle bişey yaparsam çok umursadığımı düşünür mü ?
erkek arkadaşının facesinin şifresi sende var mı ?
Arkadasim kac yasindasin kendini sakin boyle bir duruma dusurme. Kadin muhtemelen tanimadigi adami kabul etmez ama etti diyelim sonra da ogrendi ki boyle cocukca seyler gun yuzune cikar hic isiniz gucunuz yok mu diye dusunur. Sen sadece sevgilinle muhatap ol bence.
Sizin oustan hayır yok.Ne demek kız aratmak.
Bir defa arattın tamam neyse,ama 2 hafta sonra ne demek
Aklı kalmış kızda,yeşil ışık yakarsa karşı taraf ayaklarını bi tarafına vura vura koşar odun
resmini gördüm pek beğenmedim ama ben bu merakla belediyeye de giderim. Bu benim üzerime üzerime geldi bilmiyorum da tanımıyorum da bilmem ne de bağırıp duruyodu öyle mi dedim ben gidip belediyeye o kadını bulup ağzına bilmem ne yapayım da sen gör dedim sustu kalakaldı bir an
saf sanıyor buda,kendi zeki ya,boşverin,sürtünsün birazsana da durumu açıklayamadığı için inkar ediyo üste çıkmaya çalışıyo diyo sadece ihtiyaç olsa bile gencecik çıtırlar dururken yani
bazı insanlar fotoda çok kötü çıkıyo ama gerçekte güzel oluyo o yüzden dedim
belki yakından alımlı bi bayansa ilgisini çekmiş olabilir
ya da kadın buna yeşil ışık yakmış olabilir bunun da aklı kalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?