Sevgilim facebookda bir kızı aratıyor :(

evet uyduruyo kesinlikle yemeğini yerken düşündü zaman kazandı uydurmak için, ve iki gece önce arattığını da hala inkar ediyo bi de bana diyo ki hatanı anlarsın umarım bilmem ne

Başta sakindi ama ben de çok sakindim sen söyleyeceksin ben agzımı açmıycam bu konuda falan dedim dakikalar geçti üzerine gitmedim ilk öfkelenen bağırıp çağıran oydu yani ben çok sonra artık dayanamadım sesim yükseldi biraz umrunda değilse niye aratıp duruyosun diye.

ben 24 sevgilim 26 yaşında canım o kadın da minimum 35

arada da baya yaş farkı var aslında
kadın da güzel değil demiştin
bu adam napmaya çalışıyo anlamadım
önceki gün arattığını da inkar etmesi bardağı taşırıyo salak mı sanıyo bu seni
bence hareket dökümünü filan çıktı al göster utansın
bi de seni suçlayıp üste çıkmaya çalışıyo ya sinir oldum iyice

ya benim salaklığım benim aramalar da vardı sildim o yüzden ama önemli değil ki o benim bildiğimi biliyo ve inkar ediyo önemli olan bu. Aynen ya daha neler bana imalar da bulunuyo sanki ben ayrılmak istiyorum başka biri var aklımda da ona iftira atıyorum gibi, zaten azcık uzaklaşsam hemen başkasına aşık olduğumu düşünür bu senelerdir ödü kopuyo bundan keşke kaybetmekten de ödü kopsa. Ama bel ona sakin sakin kendini ifade etme durumu açıklama hakkı verdim sordum sustum oturdum bu şansı batıran kendisi bence o dk inkar edip üste çıkmak bağırıp çağırmak yerine uydursaydı demek ki panik yaptı

Ya arkadaşlar arkadaşı ekle dedi madem niye eklemedi dimi ekleseydi o zaman uyduruyo işte ölümüne

Bu arada bu telinden feyse girdim ya telinde kayıt oluyo bi yerlere falan sandı bu sanırım, daha evvel çaktırmadım çünkü ve ilk sorarken başımla telini işaret ettim.

eğer ayrılmayı düşünmüyosan da ilişkinize bi süre ara vermeyi teklif etsene
belki de seni cepte görüyodur senin ondan ayrılabileceğini düşünmüyodur
biraz kaybetme korkusu yaşaması iyi olur bence
görmezden gelirsen sonra daha dikkatli bi şekilde tekrar yapar diye düşünüyorum
daha önceden de bi olayı var sonuçta güven veren bi tip değil anladığım kadarıyla

Ya arkadaşlar arkadaşı ekle dedi madem niye eklemedi dimi ekleseydi o zaman uyduruyo işte ölümüne

Face şifresini biliyosun madem sen ekle yazış kızla tanıyosa nasıl konuşcak kızı ekle bence. Sorarsa senin arkadaşın için ekledim dersin. Kızla tanış

Haklısın aldatmış olmasa bile gözümün içine baka baka yalan söyledi burnunu iyice sürttürmem gerek, şimdi mesajlarına falan dönmüyorum saçma salak isimler soruyo bana şu kim bu kim uydursun dursun. dönmeyeceğim aramalarına da aynı şekilde.

Face şifresini biliyosun madem sen ekle yazış kızla tanıyosa nasıl konuşcak kızı ekle bence. Sorarsa senin arkadaşın için ekledim dersin. Kızla tanış

ben sevgilimin ağzıyla mı konuşayım kızla ? çok güzel fikir ama şuan aramalarına vs dönmüyorum mesajlarına cevap yazmıyorum böyle bişey yaparsam çok umursadığımı düşünür mü ?

Seninki köşeye sıkışmış klasik arkadaş yalanı uyduruvermiş
Kadına minimum 35 falan diyorsun da belki de öyle gösteriyordur
Benim 30 yaşında bi ablam var ve o da 2001 mezunu
Kadın güzel yada değil,büyük yada küçük
Sevgilin agresif bi şekilde bastırmaya çalışmış
Suçluluk psikolojisi başka bişey değil
Def et gitsin ...

bence öyle birşey yapma ya belki o kızın haberi bile yoktur
durup dururken aklına düşmesin sonra onun da

Evet büyük gösteriyor kadın baya niyeyse, kızkardeşi bile baya büyük duruyo aslında kısa boylu zayıf bi kadın minyon yani ama ilk bakışta yaşlı duruyo genç de olabilir zaten sevgilim 31falan dedi. Def ederim etmesine ama o kadar kolay değil sürünsün iyice keşke süründürmenin bi yolu olsa. Umursamamak aramamak sormamak herhalde en etkili silah zaten ayrılmaya aranıyosa bu onun için fırsat olur

Canım ne desem bilemedim.ama önceden de bu şekilde güvensizlik yaşadıysanız yani sen hep bu kim şu kim diye soruyorsan bıkmışlıktan da bağırmış olabilir.yine ama öyle de olsa açıklamaları çok saçma.ay canım ya ne yapmayı düşünüyosun peki?

Yok canım ya biz beraber kızlara falan bakarız yani ben nadiren kıskanırım öyle bunaltan bi tip değilim

Bilmiyorum ki ayrılsam ortada ayrılcak kadar ciddi bişey yok diye tepki alırım bu ilişkide herşeye ayrılan bi tipim zaten

Yok canım ya biz beraber kızlara falan bakarız yani ben nadiren kıskanırım öyle bunaltan bi tip değilim

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun.napcaksın peki ne yapmayı düşünüyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…