yani hoşlanan kişi arkadaşıysa niye o kendi eklememiş te seninkine ekle demiş
bu durum onun için daha tehlikeli olmaz mı sonuçta kız senin sevgilinden de hoşlanabilirdi
o yüzden ben pek inanmadım buna
sen kızma diye uyduruyo bence
zaten direk böyle sinirlenip eli ayağına dolaşması normal değil
gerçekten dediği gibi olsa sakince anlatırdı rahat bi şekilde
sana telefonu rahatça veriyosa da şu anda bi halt karıştıramadığı için
yoksa ona da bi bahane bulurdu inan
sevgilin kaç yaşında bu arada
Psikoloji hakkında en az bir psikolog kadar bılgıye sahıbım canım. Sen ona bu kım dıye sordugunda hemen sinirlenip bastırmaya calısıyorsa onun altında bırseyler ara. Eger yavas sakın bır cevap verseydı olumlu yonde dusunurdum. Yinede iyi ele sık doku hemen kestırıp atma üstüne gıt.
ben 24 sevgilim 26 yaşında canım o kadın da minimum 35
arada da baya yaş farkı var aslında
kadın da güzel değil demiştin
bu adam napmaya çalışıyo anlamadım
önceki gün arattığını da inkar etmesi bardağı taşırıyo salak mı sanıyo bu seni
bence hareket dökümünü filan çıktı al göster utansın
bi de seni suçlayıp üste çıkmaya çalışıyo ya sinir oldum iyice
ya benim salaklığım benim aramalar da vardı sildim o yüzdenama önemli değil ki o benim bildiğimi biliyo ve inkar ediyo önemli olan bu. Aynen ya daha neler bana imalar da bulunuyo sanki ben ayrılmak istiyorum başka biri var aklımda da ona iftira atıyorum gibi, zaten azcık uzaklaşsam hemen başkasına aşık olduğumu düşünür bu senelerdir ödü kopuyo bundan keşke kaybetmekten de ödü kopsa. Ama bel ona sakin sakin kendini ifade etme durumu açıklama hakkı verdim sordum sustum oturdum bu şansı batıran kendisi bence o dk inkar edip üste çıkmak bağırıp çağırmak yerine uydursaydı demek ki panik yaptı
Ya arkadaşlar arkadaşı ekle dedi madem niye eklemedi dimi ekleseydi o zaman uyduruyo işte ölümüne
eğer ayrılmayı düşünmüyosan da ilişkinize bi süre ara vermeyi teklif etsene
belki de seni cepte görüyodur senin ondan ayrılabileceğini düşünmüyodur
biraz kaybetme korkusu yaşaması iyi olur bence
görmezden gelirsen sonra daha dikkatli bi şekilde tekrar yapar diye düşünüyorum
daha önceden de bi olayı var sonuçta güven veren bi tip değil anladığım kadarıyla
Face şifresini biliyosun madem sen ekle yazış kızla tanıyosa nasıl konuşcak kızı ekle bence. Sorarsa senin arkadaşın için ekledim dersin. Kızla tanış
ben sevgilimin ağzıyla mı konuşayım kızla ? çok güzel fikir ama şuan aramalarına vs dönmüyorum mesajlarına cevap yazmıyorum böyle bişey yaparsam çok umursadığımı düşünür mü ?
Seninki köşeye sıkışmış klasik arkadaş yalanı uyduruvermiş
Kadına minimum 35 falan diyorsun da belki de öyle gösteriyordur
Benim 30 yaşında bi ablam var ve o da 2001 mezunu
Kadın güzel yada değil,büyük yada küçük
Sevgilin agresif bi şekilde bastırmaya çalışmış
Suçluluk psikolojisi başka bişey değil
Def et gitsin ...
bence öyle birşey yapma ya belki o kızın haberi bile yoktur
durup dururken aklına düşmesin sonra onun da
Canım ne desem bilemedim.ama önceden de bu şekilde güvensizlik yaşadıysanız yani sen hep bu kim şu kim diye soruyorsan bıkmışlıktan da bağırmış olabilir.yine ama öyle de olsa açıklamaları çok saçma.ay canım ya ne yapmayı düşünüyosun peki?
Yok canım ya biz beraber kızlara falan bakarız yani ben nadiren kıskanırım öyle bunaltan bi tip değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?