Doğru söylüyorsunuz, ben numarası var mı çok merak ediyorum soyadını biliyorsa numarası da olabilir, buluşunca telini karıştırmayı düşünüyorum o zamana kadar da böyle bi şüphem olduğunu bilmemesi daha iyi sanırım.
Lütfen ondan ayrıl
Sana değer vermiyor
Ne yaparsa yapsın cepte görüyor
Kendini de bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba
4 yılın gitmiş olabilir ama daha önünde nice yıllar olacak
İlerde bunu bunu yaptığında keşke ayrılsaydım, bak düzelmedi daha beter oldu dememek adına
Terk et ve lütfen bu kez barışma
Yeni bi sayfa aç yeni ve karakterli kimselerle ol
Sanırım hepsi aynı canım 4 abim var onlar çok daha beterlerdi erkek arkadaşım melek kalır yanlarında yani daha iyisi var mıdır gerçekten bence biçok erkek başka kızlardan etkileniyorlardır. Bitirmek konusunda haklısın ama erkeksizlik dünyanın sonu mu
ama kızın tipini çok merak ediyorum
Ama nasıl öğrendiğimi anlayacak o zaman artık kimseyei aratmaz ki. Bi taraftan da keşke şu aratma numarasını hiç öğrenmeseydim diyorum ne güzel saf salak mutlu mesut geziyodum yine aynı stresler yine mutsuzluksonuç olarak açık açık konuşmamı tavsiye ediyorsunuz dimi ? ne zaman yapmalıyım peki sizce ?
Vardır mutlaka
Çıkmazsa da karşına dünyanın sonu değil
Sen ilerisini görüyor musun bununla veya bunun gibi sevgilisini kandıran biriyle?
Bugün aramaya başlayan yarın eyleme dönüştürür ki kendin görmüşsün dershanede..
Sevgiliyken ayrılmak daha kolay nişan veya evlilikte aileler hatta sülale devreye giriyor
Yol yakınken vazgeçmen de fayda var
Yaşın kaç ?
24 yaşım canım çok doğru söylüyorsun.
ilişkide ufak pembe yalanlar olur elbette, ama canım, bu birazcık güven mevzuusu ve güven cok önemlidir sen de biliyosun ki..
bi kere erkek arkadasının senin dısında da bir özel hayatı oldugunu kabul et. bu demek olmuyor ki, senden sakladıgı seyler olmalı. hayır, senin dısında da işten, arkadas cevresinde vs.. kız arkadasları oalcak elbette, ama "her kıza sana davrandıgı sekliyle davranamaz" anlamına gelir bu. sen onun sevgilisi olarak ona karsı sorumlusun. facebooktan birilerini ekeleyerek, baska erkeklere ilgi duydugunu düşündüren hareketler yapmazsın.
dürüst ol öncelikle. bu noktada facebook olayını askıya almalısın. cunku bir sekilde sana yakalanmadıgı için, olay onun baska kızları aratmasından cıkıp senin erkek arkadasına guvenmeyip profilini kurcalamana dönecek.
ne zaman konusacagını bilemem, ama cok uzatma bence arayı. bugun yarın al karsına konus. karsına alıp konustugunda, ilişkinde kendini biraz daha guvende hissetmek istediğini söyle. su an daha duygusal bir dönemde oldugunu, onun ilgisi, guveni ve hosgörüsüne ihtiyacın oldugunu belirt. ona ne kadar guven duydugunu anlat, ilişkininzin saglam temelleri oldugu için mutlu oldugundan bahset. bu biraz ince bir iş, rol yapman gerekebilir:) sonrasında korkularının ara ara seni yokladıgını ve bunları cogu zaman kendi basına yendiğini söyle.ona zaman zaman bu korkularda ihtiyac duydugunu anlat.
kızdıgında da tepkini hemen belli etme, dur, dinle. sessiz kalısa da, fazla uzerine gitme. en azındanseni dinlediği için tesekkür et. bir seylere önem verdiğini, bu ilişki için caba harcadıgını görsün. senin ondan fazla degil, yapması gerekeni istediğini bilsin.
dediğim gibi tepkisi ne olursa olsun sen çizgini bozma. bişey demeyip sustu mu? sen de belli bir yerden sonra konusmaya son ver. "istersen bunları bir gözden geçirelim" deyip evlerinize ayrılın. bazen dusunmek için zamana ihtiyacları var unutma.
ha, bagırıp cagırdı mı, sessiz kalma ama bagırma da. "bu diyalog saglıklı yerler gitmiyor, bemim amacım da bu degildi, seninle iki yetişkin gibi konusmak istemiştim. benimle bu sekilde konusmana izin veremem" de ve müsaade isteyerek oradan ayrıl.
bak bakalım konusma sonunda neler olacak? eger biraz durulduysa iyi, süphelerini aza indirmeye calıs sen de. tam tersi olursa da kararlılıgından sasma. ego oyunlarına girdiyse, hissettiğin an irtibatını kopar.
olumlu dusun, ne istediğine karar ver, ve bir daha da kimse için böyle süphelere girme. ililkinde önce güven sonra sadakat sonra da sevgiyi iyice oturt. :)
Senden güzel değildir emin ol. Bu çirkine mi bakmış diye sinir olursun canım. Boşver ya lütfenn sakın gitmee
Geçen seneki kız pek bi güzeldi canım bilmiyorumişin tuhaf tarafı ben de estetik oldum daha iki hafta oldu hem göğüs hem burun inan hastaneden beri daha görüşmedik normalde imkanı yoktu ki beni iki hafta görmeyecek her gün buluşurduk eskiden ama tabi son zamanlarda bu haftada iki falan oluyodu yoruluyo işte çünkü
Geçmiş olsun canım.. Ne diyimm hakkında hayırlısı olsun ya.. Allah hayırlısını nasip etsin
ben bi defa nişanlımın facesinden eski manitasını arattım bundan 1 yıl önce sonra bu hareket dökümü olayı çıkınca bi girip bakayım dedim baya geçmişe gitmişim kızı arattığını gördüm 1 yıl önce var ya buna yapmadığımı bırakmadım yüzüğü bile attım safta diyo ki yapmadım ben yemin ederim hatrlamıyorum yaptıysamda şu sebepten yapmışımdır kuran getir el basayım yemin billah hatrlamıyorum dedi. ben kayınbabama felan söyledim unutamamış eskilerinin peşinde hala napcam ben onla defolsun gitsin istemiyorum banane ayrılcam bitti neler neler yaptım.. nişanlıma bu yüzden vurdum bile kavga esnasında çok yalvardı felan daha sonra hatrladım ki ben arattım ama bunu nişanlıma söylemedim:)
seni affediyorum ayrılmıyorum ama bi daha aynı şeyi yaparsan öldürmem süründürürüm dedimm..
aman ne yapayım beaaa unutmuşum ben kendimin arattığını
ama iyi oldu yapacağı varsada yapmaz inşallah artıkın:18:
caniko acil özel msj kutun doluymus sılebılırmısınnnben bi defa nişanlımın facesinden eski manitasını arattım bundan 1 yıl önce sonra bu hareket dökümü olayı çıkınca bi girip bakayım dedim baya geçmişe gitmişim kızı arattığını gördüm 1 yıl önce var ya buna yapmadığımı bırakmadım yüzüğü bile attım safta diyo ki yapmadım ben yemin ederim hatrlamıyorum yaptıysamda şu sebepten yapmışımdır kuran getir el basayım yemin billah hatrlamıyorum dedi. ben kayınbabama felan söyledim unutamamış eskilerinin peşinde hala napcam ben onla defolsun gitsin istemiyorum banane ayrılcam bitti neler neler yaptım.. nişanlıma bu yüzden vurdum bile kavga esnasında çok yalvardı felan daha sonra hatrladım ki ben arattım ama bunu nişanlıma söylemedim:)
seni affediyorum ayrılmıyorum ama bi daha aynı şeyi yaparsan öldürmem süründürürüm dedimm..
aman ne yapayım beaaa unutmuşum ben kendimin arattığını
ama iyi oldu yapacağı varsada yapmaz inşallah artıkın:18:
caniko acil özel msj kutun doluymus sılebılırmısınnn
allah canını almasın emıı yerlerdeyımmcılgınn bıde cocuk dayak yemıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?