• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim garip davranmaya başladı

Hayatyolculugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
763
Puanlar
123
Dün çok iyiydik sonra biraz maddi sıkıntıları vardı birden değişti bugün de garip konuşuyor yoruldum bunaldım artık herşey den diyor

Direkt bunu söyledi mi siz mi tavırlarını cinselliğe bağladınız?

Açıkca düşüncenizi belirtin eğer istemiyorsanız cinsellik. Bu şekilde baskı yapar gibi davranması hoş değil.

Açıkca düşüncenizi belirtin eğer istemiyorsanız cinsellik. Bu şekilde baskı yapar gibi davranması hoş değil.
hiçbişey yaşamıyor değiliz ona göre hep yetersiz kalıyorum hiç tatmin olmuyor geri kafalı ve ezberciyim ona göre evlenmeden bu kadarı bile fazla bana göre

hiçbişey yaşamıyor değiliz ona göre hep yetersiz kalıyorum hiç tatmin olmuyor geri kafalı ve ezberciyim ona göre evlenmeden bu kadarı bile fazla bana göre

Size yanlış gelen birseyi yapmak zorunda değilsiniz. Kimse için kendinizden taviz vermeyin

Back
X