- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Minimini22
-
Ayak fetişisti erkek arkadaşin şasilcak bir sey yok diyecegim ama biz kadinlara garip gelen şeyler bunlar. Bir erkegin ayagini begenip opmesi koklamasi ayagindaki cikardigin corabi koklamak istemesi. Cinsellik sirasinda oraya surmesi degmesi. Bana daha evel bir kac kisi kenk gelmisti bu sekilde. İnsan ister istemez soguyor malesef.
Yok o bana kalırsa flortleşirken karşi tarafin tensel temas istemesi olabilir. Yani toplum içinde sarilip dokunamiyor masa altindan kimse gormeden dokunmaya calismasi olabilir:) Bir keresinde kiz arkadasimla cafede oturuyorduk gece eglenceye gidecektik bende stiletto vardi kiz arkadasimin normal bir erkek arki gelmisti yanimiza biraz muhabbetten sonra bileklerin ne guzel incecikmis ayakkabi cok yakismis ama birde ayagini gorebilir miyim demisti. Orda anlamistim durumu cikarip gosterdim tecavuz etcek degil ya dedim. Cunku bir iki kez israr etti hadi lutfen diye. Zaten sonrasinda sorunca inkar etmedide.Sahit oldugum bir seyi sorabilir miyim?
Sizin bilginiz var galiba.
Bir ortamda bir kiz arkadas biriyle flort ediyordu cocuk surekli ayagina surtunuyor ayagina basiyor surekli ayagiyla ilgili bir seyler yapiyordu.
Ayakla yapilicak her seyi yapiyordu :)
Garibime gitmisti..
Konuyu okuyunca aklima geldi.
Yok ya masa alti degil her yerde ve surekli ayak :)Yok o bana kalırsa flortleşirken karşi tarafin tensel temas istemesi olabilir. Yani toplum içinde sarilip dokunamiyor masa altindan kimse gormeden dokunmaya calismasi olabilir:) Bir keresinde kiz arkadasimla cafede oturuyorduk gece eglenceye gidecektik bende stiletto vardi kiz arkadasimin normal bir erkek arki gelmisti yanimiza biraz muhabbetten sonra bileklerin ne guzel incecikmis ayakkabi cok yakismis ama birde ayagini gorebilir miyim demisti. Orda anlamistim durumu cikarip gosterdim tecavuz etcek degil ya dedim. Cunku bir iki kez israr etti hadi lutfen diye. Zaten sonrasinda sorunca inkar etmedide.
Belki konu sahibinin sevgilisi sadece ayak güzelliğine önem veriyordur. Fetiş boyutunda değildir ben biraz daha masumane düşünmek istedim bu konuda. Yoksa haklısınız çoğunlukla abzürt ve abartı cinsel eğilimleri olabiliyor fetiş olan bazı insanların.Ayak fetişisti olup da başka sorunu olmayan tek bir adam görmedim. Bence tepki vermeden, bu konuda ılımlı konuşarak gerçek yüzünü anlamanız gerek. Fotoğraf atın bakalım nasıl tepki verecek? "Hoşuna gitti mi?" falan da deyin hatta. Eğer fetiş durumu varsa devamını getirir zaten, belli eder kendisini.
Hiç bu kadar buyuk serce parmaği gormemistim Tobe yarabbim evlerden irak
Biraz anlatir misiniz meraktan soruyorum :) Cekici mi geliyor ne oluyor yani
Tek bir şey yazıp çıkacağım.Kızlar erkek arkadaşım var çok ilgili çok ciddi gibi bende ciddiyim tabi
Yeni üye değilim lütfen tepkili davranmayın bende anlamadim dün konuşma geçti taze taze bisey demek ona gore tavrımı almak istiyorum
Utanıyorum da neyse
Dün konuşurken ayaklarımın resmini atmamı istedi çok utandım tabi ne alaka falan dedim niye istiyorsun dedim merak ettim dedi
Bozuldum tavır takildim
Bişey demem gerekirmi bilmiyorum
Anlamsız ilişkimden sonra bu kadar değer verirken yanlış bi ilişki yürütmek istemiyorum
Bana normal geldi, ben olsam atardım.
İstemiyorsanız şunu atın:
Eki Görüntüle 2200564 [/QUO
benim el parmaklarımdan uzun
Ay iyi guldum
Konuya çok Fransız gördüm siziNey???
Ayak yalayacak bi kiz bulmuslar daha mantiklisi varken buna ne gerek aga??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?