Sevgilim hakkında anlamadığım konu

Sahit oldugum bir seyi sorabilir miyim?
Sizin bilginiz var galiba.
Bir ortamda bir kiz arkadas biriyle flort ediyordu cocuk surekli ayagina surtunuyor ayagina basiyor surekli ayagiyla ilgili bir seyler yapiyordu.
Ayakla yapilicak her seyi yapiyordu :)
Garibime gitmisti..
Konuyu okuyunca aklima geldi.

Yok o bana kalırsa flortleşirken karşi tarafin tensel temas istemesi olabilir. Yani toplum içinde sarilip dokunamiyor masa altindan kimse gormeden dokunmaya calismasi olabilir:) Bir keresinde kiz arkadasimla cafede oturuyorduk gece eglenceye gidecektik bende stiletto vardi kiz arkadasimin normal bir erkek arki gelmisti yanimiza biraz muhabbetten sonra bileklerin ne guzel incecikmis ayakkabi cok yakismis ama birde ayagini gorebilir miyim demisti. Orda anlamistim durumu cikarip gosterdim tecavuz etcek degil ya dedim. Cunku bir iki kez israr etti hadi lutfen diye. Zaten sonrasinda sorunca inkar etmedide.

Yok ya masa alti degil her yerde ve surekli ayak :)
Komik bir durumdu.
Sizin anlattiginiz olayda belli etmis kendini.
Konu sahibinde galibaoyle sinyal vermemis.

Durup dururken konuyu açtığına göre kesinlikle ayak fetişisti. Toplam 12 yıl beraber olduğum eski eşim de böyleydi. Size tuhaf gelmiş olabilir, bana da gelmişti ama öyle sanıldığı gibi dev bir sapkınlık değil. Nasıl ki tüm erkekler göğüslerden, kalçalardan tahrik oluyorlar, ayak fetişistleri ayaklardan DA tahrik oluyor. Sadece ayaklardan değil ama. Özel anlarınızda ayaklarınızı da öpmek, okşamak ister hepsi bu. Kusura bakmayın başka türlü nasıl ifade ederim bilemedim. Ben bu durumdan hoşlanmazdım bana da tuhaf gelirdi ama aramızda gerçek bir sorun yaratmadı asla. Sizin de hoşunuza gitmezse bu ilgisine yüz vermezsiniz olur biter. Bu konudaki cvpların tümünü okumadım ama bazen pedofili falan gibi söz ediliyor, rica ediyorum abartılmasın.

Benim de vardı ayak fetişisti bir tanıdığım. Toğuklu açık ayakkabı ojeli tırnaklar baya cezbediyordu. Sonra adamın altından bildiğiniz ensest ilişki sapığı çıktı ama hepsi böyledir denmez tabiki. Lakin bence bu konuyu netleştirin biraz da altını deşin derim ben. Üstelik evleneceğiniz adama bu kadar mesafe koymayın en azından konuşmak konusunda sonra sürpriz yumurta gibi bu da mı varmış der durursunuz

Benim eşimin ayak takıntısı var.
Bekarken ayağı erkek ayağına benzeyen bayanlardan hemen soğurmuş.
Bizim tanıştımızda kış ayıydı ,doğal olarak kapalı ayakkabı giyiosun.
Yaz gelip sandalet giyince , oh be içim rahatladı demişti.
Bende sebebini sorunca anlatmıştı.
Bende korktum ama evlendik ve hiçte sapkın halleri olmadı.
Ama ayaklarımı üstüne uzatınca falan sever öper.
Ayağa karşı sempatisi var yani hehe

Ayaktan hoslaniYor ilgisini cekiyor kisa ve net. Yoksa napsin senin ayagini var cok öYleleri hatta bazilari gercekten ayk ayak ayak diye kaffayi yemisler bazi kadinlar icin sorun olmuOr ama bazilari icin Büyük sorun:) yani sana kalmis durum ortada

Belki konu sahibinin sevgilisi sadece ayak güzelliğine önem veriyordur. Fetiş boyutunda değildir ben biraz daha masumane düşünmek istedim bu konuda. Yoksa haklısınız çoğunlukla abzürt ve abartı cinsel eğilimleri olabiliyor fetiş olan bazı insanların.

Allahim ne garip yorumlar var.Erkekler popolardan gögüslerden hoslanip tahrik olunca popo ve gögüsler icin akillari baslarindan gidince normal de ayak fetisisti olunca aman aman sapik muamelesi görüyorlar.bazi erkekler de bacak, ya da sactan etkilenir.Neden herkes ayni seyi begenmek zorunda mi.?Benim icin de mesela ellerin güzelligi ve ses cok önemlidir.po

Tek bir şey yazıp çıkacağım.
Tavır takınılır.*

El fetişti olsa neyse de ayak ne yaa El zarafettir, el güzelliktir oysaki Ama ayak ıı-mmm ı-ıhhh

Ben uzanip ayagimi esimin uzerine uzattigimda masaj yapar sever oper.sevgiliykende ayniydi.
Ama hic seks sirasinda obje olarak kullanmadi

Yani biz de yok boyle bir sey ama adamin varsada karisma yani ne var bunda ? Kimi sac sever kimi ek kimi ayak adama sapik gibi davranma.

Eşimle flört ederken topuklu ayakkabı giyerdim, stilettoya bayılırdı açık ayakkabıdan nefret ederdi. Stiletto ve ince çorap ona çok seksi gelirdi. Sonra bir şey söylememeye başladı alıştı zaar Zira her gün işe topuklu ayakkabı ve ince çorapla gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…