- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Minimini22
-
Der espri yapardim:)Dost basa dusman ayaga bakarmis
Kızlar erkek arkadaşım var çok ilgili çok ciddi gibi bende ciddiyim tabi
Yeni üye değilim lütfen tepkili davranmayın bende anlamadim dün konuşma geçti taze taze bisey demek ona gore tavrımı almak istiyorum
Utanıyorum da neyse
Dün konuşurken ayaklarımın resmini atmamı istedi çok utandım tabi ne alaka falan dedim niye istiyorsun dedim merak ettim dedi
Bozuldum tavır takildim
Bişey demem gerekirmi bilmiyorum
Anlamsız ilişkimden sonra bu kadar değer verirken yanlış bi ilişki yürütmek istemiyorum
Feminist yani
Benim elimin parmakları bile bunlar kadar uzun değil resmi gördüm fenalık geçirdum ay bayılacamm
Ister espri sansin ister ciddiye alsin...sonucta biz de onun amacini anlamadik:)Der espri yapardim:)
El parmaklari gibi ayak parmaklariniz var mubarek
Ayaklara ilgi gosteren erkekler var sanirim ayaklarinizi gormek istiyor cok degisik bir istek utanmamismi isterken dalga gecer gibi yani atmayin bence acik acik sorun ayaklarimi napacan nidecen hayirmi die:)Kızlar erkek arkadaşım var çok ilgili çok ciddi gibi bende ciddiyim tabi
Yeni üye değilim lütfen tepkili davranmayın bende anlamadim dün konuşma geçti taze taze bisey demek ona gore tavrımı almak istiyorum
Utanıyorum da neyse
Dün konuşurken ayaklarımın resmini atmamı istedi çok utandım tabi ne alaka falan dedim niye istiyorsun dedim merak ettim dedi
Bozuldum tavır takildim
Anlamsız ilişkimden sonra bu kadar değer verirken yanlış bi ilişki yürütmek istemiyorum
Karnıma ağrılar girdi gülmekten
Kızlar erkek arkadaşım var çok ilgili çok ciddi gibi bende ciddiyim tabi
Utanıyorum da neyse
Bozuldum tavır takildim
Biraz anlatir misiniz meraktan soruyorum :) Cekici mi geliyor ne oluyor yaniben kendi ayaklarımın fetişistiy-d-im.
ne zararı var ki insanların ayaklardan hoşlanmasının?
sevdiğim kişinin ayakları bana da çekici geliyor. bunun zararı ne, niye soğuyor insanlar anlamadım
Ney???Valla şapur şupur yaladıklarına göre çok cazibesi var demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?