Sevgilim hakkında anlamadığım konu

Ayak fetişisti erkek arkadaşin şasilcak bir sey yok diyecegim ama biz kadinlara garip gelen şeyler bunlar. Bir erkegin ayagini begenip opmesi koklamasi ayagindaki cikardigin corabi koklamak istemesi. Cinsellik sirasinda oraya surmesi degmesi. Bana daha evel bir kac kisi kenk gelmisti bu sekilde. İnsan ister istemez soguyor malesef.

Ciddi düşünüyorsan herşeyi konuşacaksın, boşanmaların en büyük sebeplerinden biri cinsel uyumsuzluk. Cinsellik forumuna bir bak bence.

Bu olayı da kapatma öğren.

Ozel konular konusulmayacak mi dediniz
Asker muhabbeti mi yapacaksiniz evlenmeyi dusundugunuz adamla.

Adam belki de baska foto atmazsiniz diye en azindan ayagini gonderir belki diye dusunmustur, bir yerden baslamak lazim hesabi

Neden diye acik acik sor bence tam olarak aciklasin ne icin istedigini.belki oylesine ayaklarini merak etmistir .ayak el guzelligini onemseyen biridir belki.(en olumlu acidan bakmaya calistim)

Bir kaç gün geçtikten sonra konuştuğunuzda,"ya ben de ayak bakımı yapıyorum şu an"falan deseniz.İlgisi varsa atlar hemen.

Bana normal geldi, ben olsam atardım.
İstemiyorsanız şunu atın:
Eki Görüntüle 2200564
El parmaklari gibi ayak parmaklariniz var mubarek
Ayaklara ilgi gosteren erkekler var sanirim ayaklarinizi gormek istiyor cok degisik bir istek utanmamismi isterken dalga gecer gibi yani atmayin bence acik acik sorun ayaklarimi napacan nidecen hayirmi die:)

ben kendi ayaklarımın fetişistiy-d-im.
ne zararı var ki insanların ayaklardan hoşlanmasının?
sevdiğim kişinin ayakları bana da çekici geliyor. bunun zararı ne, niye soğuyor insanlar anlamadım

Ayaklarla ilgili takıntısı ya da zaafı olabilir adamı hemen ayak fetişi ilan etmeyin. Mesela benimde herşeyden önce diş sonra eller ve sonra iri dudak :) hoşuma gider ve hepsi eşimde mevcut cok şükür :) flortlerimden hiç biri sararmış dişlere sahip değildi mesela çünkü buna dikkat ederdim :)

ben kendi ayaklarımın fetişistiy-d-im.
ne zararı var ki insanların ayaklardan hoşlanmasının?
sevdiğim kişinin ayakları bana da çekici geliyor. bunun zararı ne, niye soğuyor insanlar anlamadım
Biraz anlatir misiniz meraktan soruyorum :) Cekici mi geliyor ne oluyor yani

Kötü bir şey istememiş bence sevgilin sonuçta , tabii bana kendini çekip atsana dese daha normal olurdu sanırım ama ben sevgilinse ve ona karşı samimiyet hissediyorsan bunun çok anormal olduğunu düşünmüyorum.

ahah çocukken ananemlerin köyde bir delimserek adam vardı biz çocuğuz her şeye kanıyoruz ediyoruz adam bizi hep korkuturdu annenizi de görseniz ilk ayaklarına bakın tersse arkanızı dönüp bağırarak kaçın diye. Ayakkabılarını da ters giyer gezerdi kaçımızın aklını almıştı adam hala adam aklıma geldikçe istemsiz bakarım Sevgilinizin çocukluktan öyle bir tramvası ve deli seyfi anısı yoksa ayak fetişidir. Bilmiyorum belki de sadece merak ediyordur erkekler sadece fetiş olarak değil de güzel elleri ayakları da çekici bulabiliyor ben de yazın erkeklerde bakarım mesela kıllı batık tırnaklı hobbit ayağı gibi ayağı olanlar bana göre baya geride başlar.

Ben olsam guzelce ayak parmaklarima kirmizi oje surer resmini ceker atarim. Ve gelecek cevabi bekler oradan konuya girilir zaten. Birde siz yazin hic gorusmediniz mi ayaklarinizi hic gormedi mi? Sizde onunkini gormediniz mi?Yani ne bileyim şahsen ciddi dusundugum insanin fiziksel anlamda el ayak vs gormek isterdim. Ne o oyle kapali kutu gibi şansina bahtina ne cikarsa gibi!! Özel konular konuşulmayacak aramizda demişsiniz neden? Nasil taniyacaksiniz birbirinizi. 6 ay sonra evlenip buraya kocanizla ilgili konu açmazsiniz umarim. İyi taniyin iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…