- 2 Haziran 2019
- 1.029
- 2.967
- 133
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bu yüzden ben pek memnun değilim maalesef. Ama merakıma yenik düşüp, acaba ne saçmalayacak diye giriyorum her açtıkları konulara.ama herkes memnunnn o yüzden sorun yokk
doğruçok iyi yaptın.öyle sevgili mi olur?ilk haftadan adamın gözü dışarda.zaten dişleri bile ofsayt hem de hımbıl ve cimri.bunun nesine üzüleceksin?
ceycey abla
vallaha ayrıldığımdan beri rahatladım
en azından sevgilim var diye kendimi kandırmıyorum
kalbim çok acıdı ama baya iyileştim
Kurtulmuş o toksik adamdanAferin kız minnoş.
tövbeiliyim artıkBir dahakine başka bir forumdan şansını denersin
Vanessa ciddi misin bizle dalga mi geçiyorsun?ama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım
Daha akıllanmadın mı sen yavrum. Eski sevgilime ilgi götermiştim falan masal, sen sevgili derdi yaşamakla boğuşacağına iyi bir mesleğe sahip olmak için odaklansan ileriki yıllarda bu öküzlerden çok daha iyileri çıkar karşına. Kilo vermene ve meslek edinimine odaklanmak senin için en önemli şeyler olmalı şu an, odağını değiştir lütfengeçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
aldatma olmadığını biliyorum ama konuştum ve affetttim.
ama şu anki sorun ise beni hiç takmıyor
3 günde 1 mesaj atarsa şükrediyorum
ben aramadan asla aramıyor
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
ben de istiyorum ders çıkışı konuşalım günümü anlatayım vsç diye
ben hiç bir şeyi hk etmiyorum.
o kadar ağlıyorum ki inanın
Kocamla 25 yaşındayken tanıştım. Onu tanımadan önceki planım bir kaç yıl sonra koruyucu ailelik alıp kendi hayatımı yaşamaktı.ama o kadar yıkık düşünüyorum ki
herkesin çok güzel uzun sağlam ilişkileri var
sitede de defalarca okudum
herkes evleneceği adamla 17-18 yaşında tanışmış
okulda da görüyorum
ben her ay yeni birisiyle tanışıyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
ya başlamadan ret yiyorum veya hiç açılmıyorum
açılınca da ilgiye hasret kalıyorum
ben de artık yalnız hissetmek istemiyorum
yüzümü güldüren bana süprizer yapan birisini istiyorum
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki
Hahaha. Malesef kendine bı kuruş değer vermeyen. Karaktersiz beş para etmez adamlar için ağlayan bı nesil var. Kusura bakma canm . Bı adam nefes alıyo diye sevgili olunmaz. Bı erkekte dürüstlük saygı sadakat merhamet arayın. Yoksa böyle adamlarla berbaer sizde karakter sahibi olamazsınız. Zaten mutlu da değilsin. Neyi bekliyorsun önüne bakmak için.mesajları okudum ben
chatte toplu konuşulan bir yerde kız buna memeni sıkabilir miyim demiş
bu da sevgilim var ayrılırsam olur yazmış
ama birebir konuşma değil dediğim gibi
aynı chatte denk gelme
ama tabii ki güvenimi çok sarstı
Küfür etmek adetim değil amaama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım
Öyle deme, pipileri varVanessa erkeksiz miss gibi yaşamak varken niye 20 li yaşlarını bu gereksizlere üzülerek harcıyorsun? Vallahi değmezlerrr
Banlanma ihtimalim olmasa ona da 2 satır yazardım da neyseee. Siz anlayın işteÖyle deme, pipileri var
2 zorunlualann mı acaba? İs yerindeki ilişki deyince hemen o aklıma geldi. Kendini önemsemeyen, eski sevgilisini anlatan bir adamla ilişki yaşıyordu.1 vanessa, 2. İş yerindeki abi konusunu yazan kişi ( ismini hatırlayamadım) 3 pamuk 4 eşiyle tekrar tanışıp evlenmek için boşanan konu sahibi. Birde sürekli çocuklarıyla ilgilendiği için temizliğe zaman ayıramayan ve bu yüzden çok iyi anne olduğunu iddia eden bir üye var. İsim hafızam zayıf maalesef bunlarında ismini hatırlamıyorum.
Bu kişilerin konuları hep çıkmaz sokak. Ben daralıyorum onları okurken. Dönüp dönüp hep aynı şeyleri yazıyorlar.
Bu yüzden ben pek memnun değilim maalesef. Ama merakıma yenik düşüp, acaba ne saçmalayacak diye giriyorum her açtıkları konulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?