• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Hiç İlgi Göstermiyor

1 vanessa, 2. İş yerindeki abi konusunu yazan kişi ( ismini hatırlayamadım) 3 pamuk 4 eşiyle tekrar tanışıp evlenmek için boşanan konu sahibi. Birde sürekli çocuklarıyla ilgilendiği için temizliğe zaman ayıramayan ve bu yüzden çok iyi anne olduğunu iddia eden bir üye var. İsim hafızam zayıf maalesef bunlarında ismini hatırlamıyorum.
Bu kişilerin konuları hep çıkmaz sokak. Ben daralıyorum onları okurken. Dönüp dönüp hep aynı şeyleri yazıyorlar.
ama herkes memnunnn o yüzden sorun yokk :KK53:
Bu yüzden ben pek memnun değilim maalesef. Ama merakıma yenik düşüp, acaba ne saçmalayacak diye giriyorum her açtıkları konulara.

Konunuzu okudum illa bir sevgiliye ihtiyacınız yok hem doğru kişi doğru zamanda sizi gelip bulacak ve size mukkemmel hissettirecektir zaten bu süreçte birilerini siz aramayın onlar sizi arayıp bulsun size dünyadaki tek kizmissiniz gibi hissettirsin siz çok değerlisiniz ve dünyada sizden sadece bı tane var onlardan ise çok fazla bir erkek yüzünden bu kadar üzülmeye gerek yok eğitim hayatınıza ve kendinize odaklanın onları önemseyin kariyeriniz hiçbir zaman sizi terketmeyecek bırakın sizin pesinizden onlar koşsun

kızlarrr
kalbimin acısı hala geçmiyor
ne yapıcam hızlıca normallşemek için

bu arada bu çocukla ben donanımhaberden tanıştım

artık o foruma da bakamıyorum.

orada çok mesajı olan bir üyeydi

geçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
aldatma olmadığını biliyorum ama konuştum ve affetttim.
ama şu anki sorun ise beni hiç takmıyor
3 günde 1 mesaj atarsa şükrediyorum
ben aramadan asla aramıyor
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
ben de istiyorum ders çıkışı konuşalım günümü anlatayım vsç diye
ben hiç bir şeyi hk etmiyorum.
o kadar ağlıyorum ki inanın
Daha akıllanmadın mı sen yavrum. Eski sevgilime ilgi götermiştim falan masal, sen sevgili derdi yaşamakla boğuşacağına iyi bir mesleğe sahip olmak için odaklansan ileriki yıllarda bu öküzlerden çok daha iyileri çıkar karşına. Kilo vermene ve meslek edinimine odaklanmak senin için en önemli şeyler olmalı şu an, odağını değiştir lütfen

ama o kadar yıkık düşünüyorum ki
herkesin çok güzel uzun sağlam ilişkileri var
sitede de defalarca okudum
herkes evleneceği adamla 17-18 yaşında tanışmış
okulda da görüyorum
ben her ay yeni birisiyle tanışıyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
ya başlamadan ret yiyorum veya hiç açılmıyorum
açılınca da ilgiye hasret kalıyorum
ben de artık yalnız hissetmek istemiyorum
yüzümü güldüren bana süprizer yapan birisini istiyorum
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki
Kocamla 25 yaşındayken tanıştım. Onu tanımadan önceki planım bir kaç yıl sonra koruyucu ailelik alıp kendi hayatımı yaşamaktı.

Kendinin kıymetini bil, kimseye paspas olma sevilme kaygısıyla, doğru insan senin aramanla gelmez, ne zaman kendine güvenip hayatına bakarsan o zaman seni bulur. Yapma bunu kendine

mesajları okudum ben
chatte toplu konuşulan bir yerde kız buna memeni sıkabilir miyim demiş
bu da sevgilim var ayrılırsam olur yazmış
ama birebir konuşma değil dediğim gibi
aynı chatte denk gelme
ama tabii ki güvenimi çok sarstı
Hahaha. Malesef kendine bı kuruş değer vermeyen. Karaktersiz beş para etmez adamlar için ağlayan bı nesil var. Kusura bakma canm . Bı adam nefes alıyo diye sevgili olunmaz. Bı erkekte dürüstlük saygı sadakat merhamet arayın. Yoksa böyle adamlarla berbaer sizde karakter sahibi olamazsınız. Zaten mutlu da değilsin. Neyi bekliyorsun önüne bakmak için.

ama ondan başka kimse bakmaz ki bana
tonla insanla tanıştım
bir tane bile talibim çıkmadı
bu çocuk benim son şansım
Küfür etmek adetim değil ama🤣🤣 bı git kızım lütfen yaaa. İyimisin sen. Ne talibi. Okuluna bak sen. Koca lazım değil sana. Erkek olmadan hayatında bikac sene yaşayabilirsin korkma. Hatta daha kaliteli yaşarsın.

Vanessa erkeksiz miss gibi yaşamak varken niye 20 li yaşlarını bu gereksizlere üzülerek harcıyorsun? Vallahi değmezlerrr😅

İlk önce bir elini yüzünü yıka ondan sonra aynanın karşısına geç ve kendine ne kadar özel, değerli olduğunu söyle. Yaşın kaç bilmiyorum ama lütfen kendine bunu yapma sevmek, aşık olmak bunlar çok özel çok güzel duygular ve iki taraflı olduğu zaman anlamlı bir kere geçmiş hayatından sen sorumlu değilsin neden eğlenmek, güzel vakit geçirmek kafanın dengi biriyle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak kadar güzel zamanlar geçirmek varken geçmişteki acısını senden çıkaran birine bu kadar müsaade ediyorsun? Ben bir şey hak etmiyorum diyene kadar bu adam bu kadar anlayışı hak ediyor mu diye düşünürsen eminim doğru yolu bulacaksın🥰 sana değer vermeyen birinin asla peşinden koşma hele ki aşk, sevgi kadar güzel bir mesele için asla koşma. Ben 26 yaşındayım daha önce bende çok yapardım sevdiğim biri beni sevsin diye sırf sevsin diye gözüm hiçbir hatasını görmezdi yaş aldıkça ve hayat sana bunları deneyimletince öyle de çıkıyor ki karşına saçının teli incinse canından can giden birisi dönüp bakınca ne gerek varmış ya diyorsun. Sana ufacık bir tavsiye noktayı koy ki gelenin ismi büyük harfle başlasın ☺️

kafani bu tarz seylere yorma daha kucuksun, oku sonra pisman olursun adami her yaşta bulursun istemedigin kadar ayaklarinin ustunde dur.
evlenenlerin halini goruyonmu senn 😁 Camasirdan bulasikdan adamdan bebeden ev isinden ben sacimi tariycak zaman bulamiyorum Mahmut gibi geziyorum evdeee 😁😁😁😁

1 vanessa, 2. İş yerindeki abi konusunu yazan kişi ( ismini hatırlayamadım) 3 pamuk 4 eşiyle tekrar tanışıp evlenmek için boşanan konu sahibi. Birde sürekli çocuklarıyla ilgilendiği için temizliğe zaman ayıramayan ve bu yüzden çok iyi anne olduğunu iddia eden bir üye var. İsim hafızam zayıf maalesef bunlarında ismini hatırlamıyorum.
Bu kişilerin konuları hep çıkmaz sokak. Ben daralıyorum onları okurken. Dönüp dönüp hep aynı şeyleri yazıyorlar.

Bu yüzden ben pek memnun değilim maalesef. Ama merakıma yenik düşüp, acaba ne saçmalayacak diye giriyorum her açtıkları konulara.
2 zorunlualann mı acaba? İs yerindeki ilişki deyince hemen o aklıma geldi. Kendini önemsemeyen, eski sevgilisini anlatan bir adamla ilişki yaşıyordu.
Pembegul86 vardı esas. Ne zamandır uğramıyor. Eşinin donlarına criminal yapıyordu. İş yerindeki arkadaşıyla dut yemişti. Bende de bunlar yer etmiş.

Altın kural asla arama mesaj atma. Belki 3 hafta geçecek sabret. Sabır çok önemli. Üstünkörü konuş. Takma sonra kıçına bas tekmeyi en azından izin kalı 😄o çocuktan bi cacık olmaz bak

Back
X