- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ben hiç öyle değilimee işte bunun bir sebebi olmalı.ailen mi problemliydi?biraz kilolu olmakla kendini küçük görmezsin çünkü.mesela benim çok kilolu bir arkadaşım var ama benden havalı ve kadınsıdır.öyle bir aurası var ki kimse ona cesaret edip kilosunu soramaz bile
Ben senden sonra geldim,sadece kontrol amacliee ortim olarak yerimi dolduran sen varsın ya
geçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
aldatma olmadığını biliyorum ama konuştum ve affetttim.
ama şu anki sorun ise beni hiç takmıyor
3 günde 1 mesaj atarsa şükrediyorum
ben aramadan asla aramıyor
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
ben de istiyorum ders çıkışı konuşalım günümü anlatayım vsç diye
ben hiç bir şeyi hk etmiyorum.
o kadar ağlıyorum ki inanın
işte ben bunu asla yapamıyorumGerçekten haketmiyorsun Vanessa. Daha ilk buluşma konunuzda içinde bulunduğun ilişkide saygı görmediğini ve asla görmeyeceğini farkettiğim için destan modunda 6-7 paragraflık bir mesaj yazıp özellikle seni etiketlemiştim. Cevap yazmayı geç zahmet edip okuduğunu bile zannetmiyorum.
Sürekli yardım istiyorsun ard arda konular açıyorsun ama sana sunulan yardımları gözardı ediyorsun. Bak artık çoğu insan şaka gözüyle bakıyor konularına. Böyle ilerledikçe özsaygını iyice dibe vurduracaksın. Karşı taraf kendine saygın olmadığını gördükçe iyice umursamayacak seni. Sen o umursamadıkça iyice dibe çekileceksin.
Tüm iyi niyetimle söylüyorum. Enerjini kendine yöneltip ışıldamayı ve seni kötü hissettiren insanları hayatından çıkarmayı öğrenmen gerek artık.
Güzelim sen zamanında kızmazsan başkaları gelip sana kızar. Sen zamanında terk etmezsen karşı taraf terk eder. Bekleyen enerji başkasına geçer bu böyledir.işte ben bunu asla yapamıyorum
hiçbir halükarda insan silemiyorum,
ama onlar beni siliyor hem de hiç acımadan
abla lütfen benim yol göstericim olGüzelim sen zamanında kızmazsan başkaları gelip sana kızar. Sen zamanında terk etmezsen karşı taraf terk eder. Bekleyen enerji başkasına geçer bu böyledir.
Sen artık hayatından silmesen de bu çocuğu kafandan at. Kendine odaklan. O mesaj atmadıkça atma, aramadıkça arama en az 2 hafta. Kendini meşgul et. Otur dualingo indir gezmek istediğin bir ülkenin dilini öğrenmeye başla. Gardolabını gözden geçir bütün kıyafetlerine Marie Condo yap, sana iyi hissettirmeyen parçaları ihtiyaç sahiplerine bağışla. YouTube'dan Kara kalem çalışmayı öğren. Biraz bütçen varsa çalmak istediğin bir müzik aletinin 2. Elini bul. YouTube'dan onu çalmayı öğren. Üniversite öğrencisiymişsin kampüsün spor salonundan faydalan. Olmadı mesleğinle ilgili bir kursa başla ya da part-time staj/iş vs kovala ne bileyim seni heveslendiren/geliştiren diğer şeylerle doldur zamanını. Sosyal medyada bu yeni gelişimlerle ilgili paylaşımlar yap. İlgi çekici bir insan ol ki insanların ilgisini çekesin. Bütün gün kendine acıyan, bir köşede sevgilisinin aramasını bekleyip üzülen bir kızı kim niye merak etsin, özlesin.
Bir de şuan mevsim geçişi madem depresyondasın d vitamini kullan mutlaka. Ucuz birşey zaten. Gün içinde azıcık spor yapmaya çalış serotonini arttır. Bir de Can Aydoğmuş diye bir astrolog var youtubede bir ton meditasyonu var. İşe yararlılığı, vaatlerinin inandırıcılığı vs. konusunda iddiaya girmem, ama meditasyonlarındaki imgelemeleri aşırı pozitif ve insana kendini iyi hissettiren cinsten onlara bir göz at.
Neden sana değer vermeyen birinde ısrarlısın..yol ver gitsingeçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
dün bu olayı konuştuk.
bana dediği ise eski ilişkisinde çok ilgi gösterdiğini ama bu sefer daha yavaş ilerleyceğini introvert olduğunu vs. söylefi
o kadar içim acıyor ki
Ayrılsana .Neyı beklıosungeçen bahsettiğim meme olayında konuştuk
dün bu olayı konuştuk.
o kadar içim acıyor ki
Eşimle 26 yaşında tanistim. Kesinlikle 18 li yaslarimda tanissaydim evlilik olmazdı. Çok sert asabi bir kişiliği vardı o yıllarda ergenlikte hiç cekilmezdi. Bende o zamanla şişko sulalenin psikolojik baskı uyguladığı küçük kızdım senin gibi her önüne gelenden sevgi dileniyordum. Kalbim o kadar acıdı ki çok darbe yedim. O yüzden aramayı bıraktım. Sende bırak böyle bir tip ivin kendini heba etme.ama o kadar yıkık düşünüyorum ki
herkesin çok güzel uzun sağlam ilişkileri var
sitede de defalarca okudum
herkes evleneceği adamla 17-18 yaşında tanışmış
okulda da görüyorum
ben her ay yeni birisiyle tanışıyorum
ama hiçbiriyle olmuyor
ya başlamadan ret yiyorum veya hiç açılmıyorum
açılınca da ilgiye hasret kalıyorum
ben de artık yalnız hissetmek istemiyorum
yüzümü güldüren bana süprizer yapan birisini istiyorum
bu sitede benim fake olduğumu düşünen çok kişi var biliyorum ama şu an bunları yazarken hıçkırarak ağlıyorum inanın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?