Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Çok yerinde bir yorum olmuş. Rahat yetişenlerin böyle bir empozesi yokken muhafazakar yetişenlerin kınamaları bana kendilerinin de kınanma korkusu, çevre veya aile baskısı gibi sebeplerle istemedikleri gibi yaşadıkları düşüncesini uyandırıyor. Böyle olunca başkalarını kınayarak yapmamalarının ödülünü veriyorlar kendilerine.

Sanırsınız ki sevişmek kotası olan bir şey de evlenmeden önce yapınca evlilikteki kotadan yiyorsunuz hakkınız bitiyor. Hayır eylem zaten başlı başına keyifli bir eylem, evlenince sıkılacak adam evlilik içinde de zaten sıkılacak.

Enteresan vallahi...
Bir kere insan aşık olunca sevince bunu ister ki normal bir şey bu...
Ama beni sevmiyor istemiyor diye düşünmeyin hemen.
Durumu takip edin size karşı nasıl bazı insanlar sevgisini hissettirirler güven verirler zaten evlenince cinselliğe geçerler saygı da duymak lazım böylelerine tabi.

Genelleme yapmaktan korkuyorum aslında ama gözlemlerim hep tam tersi oldu.
Evlenene kadar korkuyorlar kendilerine tabu yapıyorlar ondan sonra iki taraf da mutlu olamıyor ki. Çünkü onlara göre sevişmek almalı vermeli bir şey, kadın zevk falan alamaz.
Benim ilk sevgilisini 28inde bulup 29unda evlenen ve o arada elini bile tutmayan bir arkadaşım aldatıldı mesela. Sıkılmamıştır aslında kocası ama neden acaba hayret?!?!
Ha ayrılma boşanma illa ki oluyor ama aldatma kadınla alakalı değil adamla alakalı diyorum ama yok yok sıkılmıştır o diyorlar hemen.
Bir nesili yaktılar bu baskılarla bari bizden sonrakiler yanmasın derdim o.
Rahatlıksa evet rahatım.
Dünyaya da bir kere geldim hiiç kendimi de kasamam. Seviştim de sevişeceğim de.

Erkekleri bu kadar ciddiye almayın ya
Altı üstü iki gün tatil, bir kez öpüşme 27 sayfa yazılmış çizilmiş
Her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışmayın, erkekler bu kadar detaylı varlıklar değiller
Adam kötü bir şey söylememiş, çok hoşuma gitti yine yapalım deseydi beni kullanıyor mu diyecektin

Nedendir bilmem ancak evet sevgilililer öpüşmeli ve dokunmalı.
Çocukmudur nedir diyesim geldi yahu

Birçok sebebi olabilir,

*Ağzın kokmuş ve rahatsız olmuş olabilir (dipnot:ilişkilerin çoğunda ağzı kokan insana asla kimse gerçeği söyleyemez. kankiler bile..)
*Öpüşmenden hoşlanmamış olabilir
*Seksüel olarak ilgisini çekmiyor olabilir
*Duygusal ve romantik takılıyor olabilir
*sorumluluk hissetmiş olabilir.

Kısacası herşey olabilir...

Aynen yani o zaman evlenince de bir süre sonra sıkılır o yapıdaki erkek bu mantığa göre öyle değil mi. Evet alacağımı aldım deyip bırakan erkeklerde var ama bu ayrımı mantıkla kızlar yapmalı yani ilk geceye kalsın diyenlerde olabilir saygım var ama 2 senede de öpüşülür yani doğal olanı bu bence ya. Hiç öpüşmediğin öpüşürken zevk alıp almadığını bilmediğin biriyle nasıl evlenebilirsin ki bir de böyle bir şey var belki hiçbirşey hissetmeyeceksin öpünce bunu o gece anlarsan ne olacak yani. Biz eşimle farklı şehirlerdeydik geldiği zamanlarda da aramızda öpme falan oldu yani ilişki olmasa da ve 8 senedir de evliyim ne oldu öpmekten mi bıktı hayır yok öyle bir şey.

Kendi hayat görüşleri uyarınca evlenmeden el ele bile tutmayabilir, herkesin kendi hayatı. Ben sadece bunun bana göre olmadığını ve benim fikirlerime uymadığını söyleyebilirim.

Öte yandan evlenince seksten zevk almayan çoğu kadın aslında zevk almadığını bilmiyor. Yani eşini seviyor evet, seksten de bir dereceye kadar keyif alıyor ama aslında alabileceği keyif o değil, tam bir ten uyumu yok. Ama aksini bilmiyor, ten uyumu nedir bilmiyor, o yüzden de o yeterli olduğunu düşünüyor.

Bu durum hakkında yorumlar için çok teşekkür ederim
Fakat yorumlarda herkesin görüşü ve düşüncesi doğal olarak çok farklı
Yani şuanda sevgilimin yaptinin normal mi yoksa kendisi aseksuel mi bilmiyorum
Kesin bir yargı da koyamıyorum doğal olarak
Benim için şuandan sonrası önemli sanırım
Nasıl davranmaliyim ona karşı
Bunları bana söylemesinde ki asıl amacı ne onu nasıl görebilirim
Onu ne diyerek nasıl davranarak denemeliyim
Yardımınızı bekliyorum

Ya seninle evlenmeyi düşünüyorum ama sana dokunamam mantığı tuhaf geliyor o ne öyle kardeşim gibi görüyorum der gibi
İnsanın sevdiği insana karşı öpme vs gibi duyguları olur yapar, yapmaz tercih meselesi ama o arzusu olur
Ama senin sevgilin öpüşmekten haz almadığı söylemiş gibi bir şey olmuş
Sevişmenin kökü de sevmektir, seven insan ister
Ona bakarsan arkadaşıma da sarılıyorum ben neresi özel

Acaba ağzınız kokuyor olabilir mi,çekindiği için söyleyemez de böyle der belki

Acaba ağzınız kokuyor olabilir mi,çekindiği için söyleyemez de böyle der belki
Yok hayır diş temizliğine çok dikkat ederim
Öyle bi durum değil
Onun midesinde problem olduğu için Arada onun nefesinde koku oluyor ondan olmuş olabilir mi acaba

Yok hayır diş temizliğine çok dikkat ederim
Öyle bi durum değil
Onun midesinde problem olduğu için Arada onun nefesinde koku oluyor ondan olmuş olabilir mi acaba
O da olabilir.Ağzının koktuğunu düşünüp konsantre olamayabilir.Evliyiz bizlerde kokulu birşey yediğimizde eşimizden kaçıyor,uzak duruyoruz.

Gece hayatı var derken ne demek istedin. Benim aklıma clublara gidip tek gecelik ilişki yaşayanlar geliyorda.
Benimde bir arkadaşım hep "ciddi baktığın kıza dokunamazsın, kıyamazsın" gibi şeyler söylerdi. Ama bana bu konu çok göreceli geliyor. Kimisi birşeyler yaşayıp o şekilde ilerlemeyi, başka kızlarla tek gecelik yaşamak yerine sevdiği ile birlikte olmayı tercih ediyor. Bazıları da ben sevgilime dokunamam ama ihtiyacım için de başka kızlara dokunurum diye düşünüyorlar. Böyle insanlar çok var kii etrafımda da böylelerine şahit olmuşumdur.
Ama öpüşmemek açıkcası bana da garip geldi. Bundan sonra hal ve hareketlerini izlemen lazım. Şu an beklemede kalmaktan başka bir çaren yok. Açık açık soramazsın cunku senı yanlıs anlayabilir.
Sarılmaktan haz alması çok güzel birşey bana sorarsan ama insan sevdiğini öpmekte ister.
Acaba sevgilin o anda olayın büyüsünün bozulduğunu mu düşündü.. Herşey çok romantik giderken bir an tutamayıp kendini öpmüş sonrasında da herseyın büyüsünün bozuldugunu düşünmüş olabilir.
Gelecekle ilgili bir planınız var mı? yani ne gibi şeyler söyluyor mesela size bunlarda önemli..

Biz çok sıkıntıların ardından 2 yili gerimizde bıraktık aslında
Ayrılmalı barışmali bir 2 yil oldu
2 mizinde hayatına başkaları girdi falan
Gece hayatı var derken benden önce cluplere gidiyordu fakat başka bi kızla da olsa beraber olma durumu yok
Gece hayatı var dememde ki amac dinine çok bağlı biri olmadığıni göstermekti
Şuan için ailesiyle tanıştım
Sürekli gelecek hakkında konuşuyoruz
Evlendikten sonra şöyle yaparız böyle yaparız kızımız olsun ismi şöyle olsun gibisinden hayaller kuruyoruz birlikte

Ya onun için çok değerlisin de kendini pişman hissetti hani değer verdiği bir şeye o anlamda el sürmek istemiyor olabilir ? Bilemiyorum belki. Ya da işin içinde bir şey var. Kuruntu yapman için demiyorum ama bence açıkca sor. Hep böyle içinde şüphe ile yaşayamazsın. :/ Hayırlısı olsun hakkınızda. ^-^ Ne düşünüyorsan bize sorduğun gibi ona da sor derim. Sonuçta iki sene olmuş seninle sorunlarını paylaşabilir.

Acik acik sorsam yanlış anlamasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…