Çok yerinde bir yorum olmuş. Rahat yetişenlerin böyle bir empozesi yokken muhafazakar yetişenlerin kınamaları bana kendilerinin de kınanma korkusu, çevre veya aile baskısı gibi sebeplerle istemedikleri gibi yaşadıkları düşüncesini uyandırıyor. Böyle olunca başkalarını kınayarak yapmamalarının ödülünü veriyorlar kendilerine.Üç yıl sevgiliydik çok rahat takıldık, öpüştük, seviştik, tatile de gittik bu kafadaki herkes ayyy evlenmeez hevesini almıışş dediler dediler, altı ay önce evlendik de aynı rahatlıkla devam ediyoruz. Evlilik sevgililiğimize zeval vermedi yani. Adam beni sadece bir beden olarak görmediğinden her gün her gün diye de sıkılmıyor, sevişmeye de almak vermek olarak bakmadığımızdan "hevesi de kaçmıyor" Zira biz sevgiliyken de evliyken de seks hariç paylaşılacak şeyler katmaya çalışıyoruz.
Ailecek rahat yetiştirildik evet, rahat bir ailem var çok şükür çok da mutluyum bundan.
Ama kalkıp da kimseye zorla öpüşeceksiniz demiyorum. Muhafazakarsa kendi bilir.
Siz de burada rahatlık bu bilmem ne, yazmayın burada bunları diyorsunuz. İnceden de evliliğe bir şey kalmıyor sizden sıkılacak diye kendi çevrenizde gördüğünüz hayatı empoze ediyorsunuz. Ben ona sinirleniyorum. Kendi çevrenize göre yorumlayın o zaman bir zahmet ama insanları kınayıp nasıl yazacaklarına karışmayın. Farklı hayat tarzları var kabullenmelisiniz.
Biz de beraber yaşayıp evlenenler de oldu sıkılmadı kocaları merak etmeyin, on yıldır da evliler. Hatta çocuklarını anneanneye verip kaçamak tatillere çıkan, meyhanelere giden eğlenceli bir çiftler kendileri bırakın sıkılmayı. Kalkıp da kendi çevrenize göre yorum yapmayın.
Ben de sizin sevgililiklerinizi anlamıyorum zira ama kınamıyorum. Bana ne diyorum geçiyorum
Siz de evliliğe bir şey kallmıyor diye kınamadan yorum yapın bu nedenle
Sanırsınız ki sevişmek kotası olan bir şey de evlenmeden önce yapınca evlilikteki kotadan yiyorsunuz hakkınız bitiyor. Hayır eylem zaten başlı başına keyifli bir eylem, evlenince sıkılacak adam evlilik içinde de zaten sıkılacak.Üç yıl sevgiliydik çok rahat takıldık, öpüştük, seviştik, tatile de gittik bu kafadaki herkes ayyy evlenmeez hevesini almıışş dediler dediler, altı ay önce evlendik de aynı rahatlıkla devam ediyoruz. Evlilik sevgililiğimize zeval vermedi yani. Adam beni sadece bir beden olarak görmediğinden her gün her gün diye de sıkılmıyor, sevişmeye de almak vermek olarak bakmadığımızdan "hevesi de kaçmıyor" Zira biz sevgiliyken de evliyken de seks hariç paylaşılacak şeyler katmaya çalışıyoruz.
Ailecek rahat yetiştirildik evet, rahat bir ailem var çok şükür çok da mutluyum bundan.
Ama kalkıp da kimseye zorla öpüşeceksiniz demiyorum. Muhafazakarsa kendi bilir.
Siz de burada rahatlık bu bilmem ne, yazmayın burada bunları diyorsunuz. İnceden de evliliğe bir şey kalmıyor sizden sıkılacak diye kendi çevrenizde gördüğünüz hayatı empoze ediyorsunuz. Ben ona sinirleniyorum. Kendi çevrenize göre yorumlayın o zaman bir zahmet ama insanları kınayıp nasıl yazacaklarına karışmayın. Farklı hayat tarzları var kabullenmelisiniz.
Biz de beraber yaşayıp evlenenler de oldu sıkılmadı kocaları merak etmeyin, on yıldır da evliler. Hatta çocuklarını anneanneye verip kaçamak tatillere çıkan, meyhanelere giden eğlenceli bir çiftler kendileri bırakın sıkılmayı. Kalkıp da kendi çevrenize göre yorum yapmayın.
Ben de sizin sevgililiklerinizi anlamıyorum zira ama kınamıyorum. Bana ne diyorum geçiyorum
Siz de evliliğe bir şey kallmıyor diye kınamadan yorum yapın bu nedenle
Sanırsınız ki sevişmek kotası olan bir şey de evlenmeden önce yapınca evlilikteki kotadan yiyorsunuz hakkınız bitiyor. Hayır eylem zaten başlı başına keyifli bir eylem, evlenince sıkılacak adam evlilik içinde de zaten sıkılacak.
Sanırsınız ki sevişmek kotası olan bir şey de evlenmeden önce yapınca evlilikteki kotadan yiyorsunuz hakkınız bitiyor. Hayır eylem zaten başlı başına keyifli bir eylem, evlenince sıkılacak adam evlilik içinde de zaten sıkılacak.
Kendi hayat görüşleri uyarınca evlenmeden el ele bile tutmayabilir, herkesin kendi hayatı. Ben sadece bunun bana göre olmadığını ve benim fikirlerime uymadığını söyleyebilirim.Aynen yani o zaman evlenince de bir süre sonra sıkılır o yapıdaki erkek bu mantığa göre öyle değil mi. Evet alacağımı aldım deyip bırakan erkeklerde var ama bu ayrımı mantıkla kızlar yapmalı yani ilk geceye kalsın diyenlerde olabilir saygım var ama 2 senede de öpüşülür yani doğal olanı bu bence ya. Hiç öpüşmediğin öpüşürken zevk alıp almadığını bilmediğin biriyle nasıl evlenebilirsin ki bir de böyle bir şey var belki hiçbirşey hissetmeyeceksin öpünce bunu o gece anlarsan ne olacak yani. Biz eşimle farklı şehirlerdeydik geldiği zamanlarda da aramızda öpme falan oldu yani ilişki olmasa da ve 8 senedir de evliyim ne oldu öpmekten mi bıktı hayır yok öyle bir şey.
Yok hayır diş temizliğine çok dikkat ederimAcaba ağzınız kokuyor olabilir mi,çekindiği için söyleyemez de böyle der belki
O da olabilir.Ağzının koktuğunu düşünüp konsantre olamayabilir.Evliyiz bizlerde kokulu birşey yediğimizde eşimizden kaçıyor,uzak duruyoruz.Yok hayır diş temizliğine çok dikkat ederim
Öyle bi durum değil
Onun midesinde problem olduğu için Arada onun nefesinde koku oluyor ondan olmuş olabilir mi acaba
Gece hayatı var derken ne demek istedin. Benim aklıma clublara gidip tek gecelik ilişki yaşayanlar geliyorda.Bu durum hakkında yorumlar için çok teşekkür ederim
Fakat yorumlarda herkesin görüşü ve düşüncesi doğal olarak çok farklı
Yani şuanda sevgilimin yaptinin normal mi yoksa kendisi aseksuel mi bilmiyorum
Kesin bir yargı da koyamıyorum doğal olarak
Benim için şuandan sonrası önemli sanırım
Nasıl davranmaliyim ona karşı
Bunları bana söylemesinde ki asıl amacı ne onu nasıl görebilirim
Onu ne diyerek nasıl davranarak denemeliyim
Yardımınızı bekliyorum
Biz çok sıkıntıların ardından 2 yili gerimizde bıraktık aslındaGece hayatı var derken ne demek istedin. Benim aklıma clublara gidip tek gecelik ilişki yaşayanlar geliyorda.
Benimde bir arkadaşım hep "ciddi baktığın kıza dokunamazsın, kıyamazsın" gibi şeyler söylerdi. Ama bana bu konu çok göreceli geliyor. Kimisi birşeyler yaşayıp o şekilde ilerlemeyi, başka kızlarla tek gecelik yaşamak yerine sevdiği ile birlikte olmayı tercih ediyor. Bazıları da ben sevgilime dokunamam ama ihtiyacım için de başka kızlara dokunurum diye düşünüyorlar. Böyle insanlar çok var kii etrafımda da böylelerine şahit olmuşumdur.
Ama öpüşmemek açıkcası bana da garip geldi. Bundan sonra hal ve hareketlerini izlemen lazım. Şu an beklemede kalmaktan başka bir çaren yok. Açık açık soramazsın cunku senı yanlıs anlayabilir.
Sarılmaktan haz alması çok güzel birşey bana sorarsan ama insan sevdiğini öpmekte ister.
Acaba sevgilin o anda olayın büyüsünün bozulduğunu mu düşündü.. Herşey çok romantik giderken bir an tutamayıp kendini öpmüş sonrasında da herseyın büyüsünün bozuldugunu düşünmüş olabilir.
Gelecekle ilgili bir planınız var mı? yani ne gibi şeyler söyluyor mesela size bunlarda önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?