Sevgilim için "sarılmak öpüşmekten daha fazla haz veriyor"muş. Ne demek bu yardımm

Bu kadar sayfa öpüşme okuyunca insanın canı çekiyor ama gerekli malzeme yok

Cezalı olup yemek yiyen Ahmet'i izleyen Şaban gibi hissediyorum kendimi.

Bu evlenmeye de bir şey kalsın, herşey yaşanırsa evlenince ne yaşanacak falan olaylarını anlamıyorum iyi o zaman 5 sene falan evli olan çift artık herşeyi yaşadığı için sıkılsın bitsin aynı şey yani. Konuya gelecek olursak, 2 senelik bir ilişkide bir erkeğin hiç öpüşmek istememesi garip yani seven erkek ister arzular yani sevgilisiyle olmayacak da kimle olacak. Ayrıca bir de 2 günlük tatile gidiliyor yalnızsınız sadece öpüşme oluyor ve olmamalıydı diyor enteresan gerçekten hani ilişkide bulunmasınız ki kaldı ki öpüşürken kendini tutabilmesi bile ilginç. Bence de çok kırıcı bir şey sorgulamanız lazım ve karşınıza alıp konuşmanız da lazım.

son zamanlarda çoğalan
kocam beni istemiyor konularından sonra

2 yıllık ilişki de öpüşmenin ilk defa olması şaşırtıcı geldi bana
evet anadolu da bir köy de olsanız yadırgamam ama tatile gidecek kadar nedeniyette sizi arzulamaması acaba problem mi var dedirtti bana açıkcası

Muhafazakar yapıda bır cıftsenız cok normal... Erkek arkadasınız evlenılecek kızlar ıle eglenılecek kızlar ayırdımı yapıyor yada farklı tercıhlerı oldugunu dusunurdum kesınlıkle.. Dediğiniz gibi kız ve erkek karakterleri değişmiş gibi sanki:

bence gay sevgiliniz.. Cinsel tercihleri farklı olabilir.. 2 yıl sarılarak durulurmu yaa şaşırdım kaldım madem öyle kardeş kardeş sarılır yatarız evlenince de deyin bakalım ne cevap verecek

Yaa julietcim yeme bizi. Adamla tatile gidiyosun hu huu.. Bende kocamla sevgiliyken hep öpüşürdüm (arada sürtünürdük) ama tatile hiç gitmedik be canım, 2günde olsa

İki yıllık ilişkide ilk kez "birlikte" tatile çıkınca öpüşmek.
Veri İNTİRİSIN....

Bu kadar sayfa öpüşme okuyunca insanın canı çekiyor ama gerekli malzeme yok

Cezalı olup yemek yiyen Ahmet'i izleyen Şaban gibi hissediyorum kendimi.

konuyu okudugumdan beri aklimda dolanan düsünceler tam olarak buydu. Yanimda olsada öpsem

Evet evliliğe bir şey kalmalı kesinlikle. Hatta evliliğin her 5 yılına bir şey bırakmalı. Bi kerede her şeyi yapmayın. İlk sene öpün. 10 yıl sonra sevişin kademe kademe. Mazallah kocalar sıkılır. Heycan şart.

Bende zaten karışmadım dile getirdim düşüncemi.
Sevgilimse seviyorsam öperim. Bunu tabulaştırmak, rahatlık olarak görmek yanlış.:Malesef rahatlık
Herkesi de kendi çevrenizdekilerle ölçmeyin. : Çevreyle yetişiyoruz,şekilleniyoruz.
Ben ve çevreme göre de bu çok normal mesela. :Bana göre Anormal mesela
Hayat sizin yaşam sizin
Burdaki hazin şeylerden biride evlenince 6 ay 1,5 yıl içinde sıkılan eşleri çok okuyoruz

Bende evliyim çok şükür Evli olduğumuz için çok rahatız. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.

Ona bende katılıyorum. Oralara kadar gidip bunu anormal görmesi düşündürücü.
Tabiki de aynı değil ,sadece garipsedim cevap yazdım maksatım kötülemek değildi yani.
Hamdolsun Allah kimsenin eşlerini değiştirmesin.

Biraz daha muhafazakar düşünce yapımdan kaynaklı onaylamadığım bi olay yalnız ciddi düşünüyoruz demişsiniz. Yani evliliği düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla ciddii düşünmek bu olsa gerek. Peki evlenince napıcakmış sevgiliniz sadece sarılacak mıymış?

Sizden önce çok öpüşmüş sanırım o öptüğü kişilerle sizi bir tutmak istemiyor gibi vicdan kasıyor galiba

Üç yıl sevgiliydik çok rahat takıldık, öpüştük, seviştik, tatile de gittik bu kafadaki herkes ayyy evlenmeez hevesini almıışş dediler dediler, altı ay önce evlendik de aynı rahatlıkla devam ediyoruz. Evlilik sevgililiğimize zeval vermedi yani. Adam beni sadece bir beden olarak görmediğinden her gün her gün diye de sıkılmıyor, sevişmeye de almak vermek olarak bakmadığımızdan "hevesi de kaçmıyor" Zira biz sevgiliyken de evliyken de seks hariç paylaşılacak şeyler katmaya çalışıyoruz.
Ailecek rahat yetiştirildik evet, rahat bir ailem var çok şükür çok da mutluyum bundan.
Ama kalkıp da kimseye zorla öpüşeceksiniz demiyorum. Muhafazakarsa kendi bilir.
Siz de burada rahatlık bu bilmem ne, yazmayın burada bunları diyorsunuz. İnceden de evliliğe bir şey kalmıyor sizden sıkılacak diye kendi çevrenizde gördüğünüz hayatı empoze ediyorsunuz. Ben ona sinirleniyorum. Kendi çevrenize göre yorumlayın o zaman bir zahmet ama insanları kınayıp nasıl yazacaklarına karışmayın. Farklı hayat tarzları var kabullenmelisiniz.
Biz de beraber yaşayıp evlenenler de oldu sıkılmadı kocaları merak etmeyin, on yıldır da evliler. Hatta çocuklarını anneanneye verip kaçamak tatillere çıkan, meyhanelere giden eğlenceli bir çiftler kendileri bırakın sıkılmayı. Kalkıp da kendi çevrenize göre yorum yapmayın.
Ben de sizin sevgililiklerinizi anlamıyorum zira ama kınamıyorum. Bana ne diyorum geçiyorum
Siz de evliliğe bir şey kallmıyor diye kınamadan yorum yapın bu nedenle

Ben bu görüşü yaşamadım belki ama sonuna kadar katılıyorum..

Ben bu görüşü yaşamadım belki ama sonuna kadar katılıyorum..

Teşekkürler elbette yaşamayabilirsiniz. Zaten herkes en mutlu ve huzurlu olduğu şekilde yaşamalı. Öpüştü sevişti diye de ay hevesi gitti diye insanları üzmenin tedirgin etmenin anlamı yok.
Huzursuz olcaksa beş yıl öpüşmez sevgili olur. Çok kişi gibi bana da tuhaf gelir bu ama kişi mutluysa kimse karışamaz.
Ama bu görüşte olup gayet mutlu yaşayanlara da yok kocan sıkılacak, aman şöyle olacak, rahat geniş vs demek kınamak hiç hoş değil.
Ben nasıl kınamıyorsam onlar da bu hayat görüşünü kınamamalı.
Sizinki en güzeli zaten.
Nasıl mutluysanız öyle yaşamaya da devam edin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…