sevgilim ilişki istiyor :(

ben olsam asla izin vermem çünkü nerden biliyosun onun evleniceğin insan olduğunu bunun garantisi mi var evlensende belkide ilierde yüzüne vurcak bunu o karekterde deme insanlar çok değişkendir....uygun görenlerde olabilir yapıp pişman olanda ama ben olsam aslaaaaa...

Bir de seven insan yapmaz lafina takilmislar. Evet oyle. Seven insan yapmaz.
Seven insan goz gore gore sevdigini zor durumda birakmaz. Duyulma-anlasilma ihtimalinde kizin dusecegi kotu durum nolacak? Amaan ben seni daha iyi kesfedeyim birbirimize yakinlasalim ama sen diken ustunde korku icinde yasa. Gun gelir ayrilmak zorunda kaliriz ya benden sonra tufan bana ne canim! Annen babanin haberi olursa dayak da ye okuldan da alsinlar hayatin boyunca asagilan hayatin da mahfolsun ama yeter ki ben senle iliskiye gireyim cunku seni seviyorum (!)

ekşi'den alıntı. orda konuyla ilgili saçmalayanlar da çok fazla ama bu yorum okunmalı bence

cinsellikten, ailesinden, toplumdan ve "yanlış" bir şey yapmaktan korkan genç kız cümlesi.

"ehi ehi tıp okuyan kezban" diyerek komik bulduğun bu konu nedeniyle kadınlar dayak yiyor, aşağılanıyor ve hatta öldürülüyor. okudun mu yazdıklarımı ???

"öldürülüyor" diyorum.

bu tarz konular toplumda karşılıklı bir dengeyle yürür. orda "seven insan bunu sevgilisine yapmaz" diye bir yorum varsa senin dönüp düşünmen gerekir. yahu biz bu kadınlara neler yaptık, nasıl psikolojilerini bu kadar bozduk, nasıl oldu da "cinsellik, seven insanın sevdiğine yapmayacağı bir kötülüktür" algısı yarattık biz toplum olarak bu kadınlarda ?

şu muhabbet muhtemelen bir avrupa ülkesinde olsa kadınıyla erkeğiyle herkesin vereceği tek bir cevap olurdu. " yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin". bu cümle söylenir ve arkasından muhtemelen bu kızın neden cinsellikten korktuğu ve/veya istemediği düşünülürdü.

her şeyi geçtim siz cinselliğe nasıl baktığınızın farkında mısınız ? cinselliği cezalandırma aracı gören, cinselliği küfur aracı gören dallamalar gelmiş burda yok efendim kezban, salak, gerizekalı diye yorumlar yapıyor.

bir de son zamanlarda, kadınlara devamlı bir saldırı, devamlı bir küçümseme, devamlı bir çatışma. bu bakış açısıyla mı değiştireceksiniz toplumdaki cinselliği, bu yaklaşımla mı kadınların sizle sevişmesini bekliyorsunuz ?

sen daha sevmen gereken karşı cinsiyetle, onun fiziksel görüntüsüyle, cinsel organıyla barışık değilsin. sayfa sayfa öldürülen, tecavüze uğrayan , din ve toplum baskısı altında kenara sıkıştırılan, cinselliği yok sayılan, cinselliğiyle barışık olana da elli bin tane kulp takılan bir ülkede yaşadığını mı unuttun ?

bakın size çok yeni bir olay anlatayım ; bir hafta kadar önce bir arkadaşımın işyerinde çalışan kadın elemanı yaşadığı şehri bırakıp başka bir şehre yerleşti. niye biliyor musun ??? çünkü 6 yaşındaki oğlu abisinin 7 yaşındaki kızına pipisini gösterip kızında donunu indirip baktığı için. aile haftalardır kızlarını elli tane hastahaneye götürdü, kızın bekareti zarar görmüş mü, oğlan parmağını sokup bozmuş mu diye. bekaretinde bir sorun olmadığı söylenmesine rağmen kız babası aileyi taciz etti, ettiği aile kendi kız kardeşinin ailesi. 7 yaşındaki kız çocuğu hani örgülü saçlı, sevimli, ip atlayıp gülmesi gereken çocuk defalarca bacaklarını açıp jinekolojik muayeneden geçirildi. bu kızın 22 yaşına geldiğinde birden sevgilisiyle pozisyondan pozisyona, zevkten zevke mutluluk içinde koşan orgazmlara doymuş bir genç kız olmasını mı bekliyoruz? aklı başında mantıklı insanların yaşadığı bir ülkede gülünüp geçilecek bir konu için insanlar düşman oldu birbirine. kendinize gelin artık, kafanızı kaldırın biraz ekrandan.

internette takıla takıla gerçeklik duygunuzu kaybetmeye başladınız galiba.

29.03.2013 20:47 okyanusta bir ada

ekşicanlarda gelmiş hoşgelmişler öncelikle:)

senin bedenin senin kararın ama her konuda olduğu gibi bu konuda da sorumluluk almayacaksan boşuna yorma kendini.

sürekli aşağılıyorsunuz ama siz başka bir gezegende yaşıyorsunuz galiba. cinsel birliktelik normal bir durum herkesce kabul edilen bir şeyde bizim işimiz gücümüz yok da mı bununla mücadele ediyoruz. siz hiç bir erkek biriyle birlikte oldu diye toplumda, ailesinde ve ilerideki hayatında sıkıntı yaşadığını duydunuz mu?

biz sizi biliyoruz siz de bizi. merak etme hepimizi zekiyiz, kendine yetebilen insanlarız. aşağıladığınız çoğu hatunun peşinden sokakta koşuyorsunuz.

ekşiyi severim sayarım yıllarca çok eğlendirdi beni :) saygıyı koruyun yeter

ekşiciler olaya kezban olarak yaklamış ama ... şu var acaba bu kız benle yatar mı nasıl kandırabılırım bilmem ne hepsı bu zıhnıyet ama evlenırken %99 u bakıre kız ister... ökkeşler sizi ... ahahhaa:52:

ekşi'den alıntı. orda konuyla ilgili saçmalayanlar da çok fazla ama bu yorum okunmalı bence

cinsellikten, ailesinden, toplumdan ve "yanlış" bir şey yapmaktan korkan genç kız cümlesi.

"ehi ehi tıp okuyan kezban" diyerek komik bulduğun bu konu nedeniyle kadınlar dayak yiyor, aşağılanıyor ve hatta öldürülüyor. okudun mu yazdıklarımı ???

"öldürülüyor" diyorum.

bu tarz konular toplumda karşılıklı bir dengeyle yürür. orda "seven insan bunu sevgilisine yapmaz" diye bir yorum varsa senin dönüp düşünmen gerekir. yahu biz bu kadınlara neler yaptık, nasıl psikolojilerini bu kadar bozduk, nasıl oldu da "cinsellik, seven insanın sevdiğine yapmayacağı bir kötülüktür" algısı yarattık biz toplum olarak bu kadınlarda ?

şu muhabbet muhtemelen bir avrupa ülkesinde olsa kadınıyla erkeğiyle herkesin vereceği tek bir cevap olurdu. " yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin". bu cümle söylenir ve arkasından muhtemelen bu kızın neden cinsellikten korktuğu ve/veya istemediği düşünülürdü.

her şeyi geçtim siz cinselliğe nasıl baktığınızın farkında mısınız ? cinselliği cezalandırma aracı gören, cinselliği küfur aracı gören dallamalar gelmiş burda yok efendim kezban, salak, gerizekalı diye yorumlar yapıyor.

bir de son zamanlarda, kadınlara devamlı bir saldırı, devamlı bir küçümseme, devamlı bir çatışma. bu bakış açısıyla mı değiştireceksiniz toplumdaki cinselliği, bu yaklaşımla mı kadınların sizle sevişmesini bekliyorsunuz ?

sen daha sevmen gereken karşı cinsiyetle, onun fiziksel görüntüsüyle, cinsel organıyla barışık değilsin. sayfa sayfa öldürülen, tecavüze uğrayan , din ve toplum baskısı altında kenara sıkıştırılan, cinselliği yok sayılan, cinselliğiyle barışık olana da elli bin tane kulp takılan bir ülkede yaşadığını mı unuttun ?

bakın size çok yeni bir olay anlatayım ; bir hafta kadar önce bir arkadaşımın işyerinde çalışan kadın elemanı yaşadığı şehri bırakıp başka bir şehre yerleşti. niye biliyor musun ??? çünkü 6 yaşındaki oğlu abisinin 7 yaşındaki kızına pipisini gösterip kızında donunu indirip baktığı için. aile haftalardır kızlarını elli tane hastahaneye götürdü, kızın bekareti zarar görmüş mü, oğlan parmağını sokup bozmuş mu diye. bekaretinde bir sorun olmadığı söylenmesine rağmen kız babası aileyi taciz etti, ettiği aile kendi kız kardeşinin ailesi. 7 yaşındaki kız çocuğu hani örgülü saçlı, sevimli, ip atlayıp gülmesi gereken çocuk defalarca bacaklarını açıp jinekolojik muayeneden geçirildi. bu kızın 22 yaşına geldiğinde birden sevgilisiyle pozisyondan pozisyona, zevkten zevke mutluluk içinde koşan orgazmlara doymuş bir genç kız olmasını mı bekliyoruz? aklı başında mantıklı insanların yaşadığı bir ülkede gülünüp geçilecek bir konu için insanlar düşman oldu birbirine. kendinize gelin artık, kafanızı kaldırın biraz ekrandan.

internette takıla takıla gerçeklik duygunuzu kaybetmeye başladınız galiba.

29.03.2013 20:47 okyanusta bir ada

aynen buda cok dogru bir tespit olmus aslında :31: turkiye ye baktıgında hersey oyle dengesiz yasanıyorki bir tarafdan ahlak gelenek gorenek diyen amcalar kızları yasındakilere laf atıp ic geciriyor ama el ele tutusmus gencleri goruncede ahlak elden gidiyor naraları atmaya baslıyorlar ne kadar zıt hersey kucuklukten beri erkek cocuguna daha ilkokul cagında sınıfta sevgilin varmı koçum benim olsun tabi gibi laflar ederler ama kız cocuguna sakası bile yapılmaz hep baskı hep baskı boylede yetişen kadından ne bekleniyor herkes ailesinden aynı yetiştirme tarzını gormuyorki erkek cocugu olan anneler aman yapsın evlenene kadar ne isterse der ama kız cocugu yapınca cok afedersiniz ikinci el gibi okuzce yakıstırmalarda bulunurlar bu konuda kızlarını ozgur yetiştiren babalarada farklı imalarda bulunurlar ki bu dısarıyı gectim akrabaların icinde bile olur :31: boylelerinden nefret etmemek mumkun degil..birlikte oldugu kızları anlatan erkekler var yahu gittim gecen kız geldi atladı uzerime vs vs :19: neden cunku erkekligini boyle kanıtladıgını dusunuyor birlikte oldugu kızları gelipde orda burda anlatan erkekleri dinleyen kadınlarda onyargılı davranıyor diger erkeklere..herseyi yasasında bekareti saglam olsun cunku kadın ilk ilişkiye girdigi erkegi unutmaz diye dusunen erkekler var kadınlarda bunu bilince yıllar oncesinden ilerde evlenecekleri erkekleri dert edip bekaretim saglam kalsın diye dusunup cinsel isteklerini bastırıp yarım yamalak yasıyorlar erkeklerin cinselligi ozgurce yasayıp kadınların ise bu konuda bir hayli kısıtlandıgı bir ulkede yasıyoruz mini etek giyene tecavuzu hakediyor diye dusunen insanlar var bu toplumda tacize ugradıgında kadın daracık kot giymiş askılı giymiş bir yerleri oynamıstırda haketmişdir kafa yapısı var ya o yuzden kadın olmakda kolay degil bu ulkede erkeklerin biraz bu acıdan dusunmeleride gerekiyor bence yinede yetiştirmeye bakıyor bu gibi durumlar o yuzden kadınlarında cocuklarını yetiştirirken kadın yapmaz erkek yapar dusuncesinden cok kadın erkegin eşitliginden behsetmesi gerekiyor ve hemcinslerinin giyimine kıyafetini taciz unsuru olarak goren erkeklere destek vermemeleride lazım her erkekde aynı degil zaten buna sukrediyoruz saygılı yasadıgı kadınla yasadıklarını sadece kendi aralarında tutan kadını sadece seks yapılacak bir varlık olarak gormeyen gecmişine saygı duyan onun gecmişte yasadıgı birliktelikleri yuzunden onu asaglamayan bu sebeple terketmeyen erkeklerde var :31:

konuyu ilk once ekside gorup epeyce okudum bugun. maalesef oradaki ekseri erkek tayfasina gore sevgilisi olan kizlar sex yapmak zorunda. bu nasil bir zihniyettir ki biriyle flort eden bir bayanin mutlak sekilde erkek arkadasin her istegine evet demesi gerektigini dusunur. ha bu riyakarlarin cogu da baska kadinlar icin atesli bir sekilde savunduklari sex ozgurlugunu kendi kiz kardesleri soz konusu oldugunda da ayni liberal tavirla surdurebiliyorlar mi gercekten merak ediyorum.

gerek dini inanci gerek toplum baskisi gerekse de gelenek ve orf sebebiyle evlenmeden iliskiye girmek istemeyen kiza yaptiklari "sevgilin varsa ve o istiyorsa onunla sex yapmak zorundasin" zihniyetindeki insanlar anneleri, babalarindan baska bir adam asik olup onunla bir guzel sex yapsa, sevgiye aska duyduklari "saygi" ve onun ayrilmaz parcasi olan sex yapma hurriyetini" acaba ayni sekilde annelerinin cinsel ozgurlugunu bu kadar atesli bir sekilde savunabilirler mi onu da merak ediyorum. ayni sey diyeceklerdir simdi. e be sayin eksici arkadasim o kiza gore evlenmeden cinsel iliskiye girmek gunah/zina ise evli birinin kendi esinden baskasiyla iliskiye girmesi de zina. yani ozunde hiiic ama hic bir fark yok.

Ya burdaki insanlarin profiline ekledigi evlilik veya dogum takvimlerini bile diline dolayanlar var ki bazi sivri zekalilar burdaki kullanicilarin hergun ne zamandir evli oldugunu saydigini zannediyor. yazik onlara kimin cocuguysa.

kızlar ben daha yeniyim burda!! tıp fakültesinde okuyorum,22 yaşındayım aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz.onu çooooook seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. bunu çok utanarak söylüyorum ama son zamanlarda benden ilişki istemeye başladı.eve geldiğimde kendi kendime seven adam bunu istemez sevdiği kızdan,ayrılıcam diyorum ama ertesi gün onu gördüğümde yelkenlerim yine suya iniyor ve o konulara girmemeye çalışıyorum,kızamıyorum. zaten o da bu isteğini yüz yüzeyken dile getirmiyor,mesajda falan söylüyor. ben yokum, yapmam dediğimde de bunun doğal olduğunu beni çok sevdiğini hiç bırakmayacağını aramızdaki bağın daha da artacağını,ona güvenmem gerektiğini,kendisinin de bana ait olduğunu hissetmek istediğini söylüyor. son zamanlarda kafam o kadar bulandı ki derslerime engel olacak diye de korkuyorum biliyorsunuz bölümüm de zor. sizce napmalıyım?
Sakin yapma. Ayril

Simdi isteyebilir hemen sapik gozuyle bakilmamali snucta insan bu zaten karsilikli bi durum. Onu mutlu etmek isterseniz sadece istemeden gerceklesmis olur ve buyuk bi pismanlik dehlizinde kaybolursunuz. 4 yil uzun bi sure. Bence eger kendi deger yargilariniza uymuyorsa onu da magdur etmeyin kendinizi de. Herkesin beklentileri idealleri yargilari farklidir hayata dair.

kızlar ben daha yeniyim burda!! tıp fakültesinde okuyorum,22 yaşındayım aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz.onu çooooook seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. bunu çok utanarak söylüyorum ama son zamanlarda benden ilişki istemeye başladı.eve geldiğimde kendi kendime seven adam bunu istemez sevdiği kızdan,ayrılıcam diyorum ama ertesi gün onu gördüğümde yelkenlerim yine suya iniyor ve o konulara girmemeye çalışıyorum,kızamıyorum. zaten o da bu isteğini yüz yüzeyken dile getirmiyor,mesajda falan söylüyor. ben yokum, yapmam dediğimde de bunun doğal olduğunu beni çok sevdiğini hiç bırakmayacağını aramızdaki bağın daha da artacağını,ona güvenmem gerektiğini,kendisinin de bana ait olduğunu hissetmek istediğini söylüyor. son zamanlarda kafam o kadar bulandı ki derslerime engel olacak diye de korkuyorum biliyorsunuz bölümüm de zor. sizce napmalıyım?
Sakin ama sakin diyorum sana yapma. Ben guvendm inandm ve binlerce kiz guvendi inandi ne oldu? Seni hic bırakmicam diyen adamlar defoldu gtti hayatımızdan. Şimdi ise kızlık zari diktirme forumlarinda her gun psikolojik ilaclar alarak ve kalbinde kocaman bir sanciyla nefes almaya çalışıyorum. Her aklıma geldiğinde gözlerin doluyor ve kendine lanet ediyorsun. En zoruda ne biliyor musun kimseye soyleyemiyorsun xunku soylesen sana farkli bakacaklar ama sen aslnda eski sensin bunu kimse bilmiyor. Bir ablan olarak söylüyorum sana seni seven eğer adamsa seni bir ömür boyu bekler. Eğer beklemezse yolu açık olsun. Bu kadar net ol. Bizim gbi acılar yasama ablacım.. Ne güzel mesleğinde var üzme kendini ne olur

Sakin ama sakin diyorum sana yapma. Ben guvendm inandm ve binlerce kiz guvendi inandi ne oldu? Seni hic bırakmicam diyen adamlar defoldu gtti hayatımızdan. Şimdi ise kızlık zari diktirme forumlarinda her gun psikolojik ilaclar alarak ve kalbinde kocaman bir sanciyla nefes almaya çalışıyorum. Her aklıma geldiğinde gözlerin doluyor ve kendine lanet ediyorsun. En zoruda ne biliyor musun kimseye soyleyemiyorsun xunku soylesen sana farkli bakacaklar ama sen aslnda eski sensin bunu kimse bilmiyor. Bir ablan olarak söylüyorum sana seni seven eğer adamsa seni bir ömür boyu bekler. Eğer beklemezse yolu açık olsun. Bu kadar net ol. Bizim gbi acılar yasama ablacım.. Ne güzel mesleğinde var üzme kendini ne olur

6 sene olmuş yazalı ne yaptı acaba

Cidden çok merak ettim doğrusu 😂

Back
X