sevgilim ilişki istiyor :(

Hymenoplasti başlığına uğramanı tavsiye ediyorum.
Hepsi aynı laflarla kandırıldı o kızların.
Şimdi ah vah diye diye dr arıyorlar..
Seni seviyorsa gerçekten hayır demene saygı duyar.
Sakın sakın sakın diyorum kanma bir bütün olacağız cart olacağız..
Hepsi yalan!
Seven adam sevdiğine bu kötülüğü yapmaz.
Yarın öbür gün bir kaza olup ölse bile yani seni terketmese bile sen o halde kalacaksın.
Düşünsene. Ne kadar bencilce bir istek..
Ben böyle adamlara güvenemiyorum.
Ayrıl ayrılma diyemem ancak ben evlilik öncesi bunu yaşamak istemiyorum.
Seviyorsan saygı duymalısın yok dersen uzatmayalım o sevgiye inanmam ben de:KK34:

Ben evlenen mutlu insanlar da taniyorum evlilik oncesi aktif hayati olan. Bu biraz kisilik yapisi. Ustellik kadin onu birakti diye kendine yillarca gelememis erkeklerde taniyorum... Kadin ayrilmis ve erkek agliyor.
Cok sıg bi dsunce yapisi kadinlarin hicmi oteritesi yokta sisme bebekmis gibi bahsediyorsunuz? Karsilikli olmus olan seyler. Kalkip tecaavuz etmiyorlarya kotuluk goremiyorum ben. Bu konuda kadin bilincli olmali insanlari ayirabilmeli ama kullanildim vs dememeli cunku kendisinin de tercihi olmus oluyo bunu degistiremez sadece erkege yuk edilmemeli ve kadin bir esya degil bir canli bi insan. Adam olse falan demissiniz de kimse ortada kalmaz kimseye bagli olmak zorunda degil. Bide o dediginiz ameliyatlri bu zihniyet baskisi yuzunden yaptiriyorlar malesef. Kadin bile kendini asagiya cekiyor bu memlekette. Fikrinize saygim sonsuz iki pnceredende bakiyorum sadece uslubu iyi bulmadim. 🙋

bunun doğal olduğunu beni çok sevdiğini hiç bırakmayacağını aramızdaki bağın daha da artacağını,ona güvenmem gerektiğini,kendisinin de bana ait olduğunu hissetmek istediğini söylüyor.
Bu laflarla kandırılan o kadar çok genç kız var ki..
Emin ol hevesini aldıktan sonra terkettiğinde “ yapmasaydın,banane” der.Ben gerçekten seven erkeğin,evlenmeden önce sevdiğini o halde görmek istemesini pek samimi bulmuyorum açıkçası.Bu bencilliği yapmaz seven insan.

-Konu eskiymiş şimdi farkettim :D

Ben evlenen mutlu insanlar da taniyorum evlilik oncesi aktif hayati olan. Bu biraz kisilik yapisi. Ustellik kadin onu birakti diye kendine yillarca gelememis erkeklerde taniyorum... Kadin ayrilmis ve erkek agliyor.
Cok sıg bi dsunce yapisi kadinlarin hicmi oteritesi yokta sisme bebekmis gibi bahsediyorsunuz? Karsilikli olmus olan seyler. Kalkip tecaavuz etmiyorlarya kotuluk goremiyorum ben. Bu konuda kadin bilincli olmali insanlari ayirabilmeli ama kullanildim vs dememeli cunku kendisinin de tercihi olmus oluyo bunu degistiremez sadece erkege yuk edilmemeli ve kadin bir esya degil bir canli bi insan. Adam olse falan demissiniz de kimse ortada kalmaz kimseye bagli olmak zorunda degil. Bide o dediginiz ameliyatlri bu zihniyet baskisi yuzunden yaptiriyorlar malesef. Kadin bile kendini asagiya cekiyor bu memlekette. Fikrinize saygim sonsuz iki pnceredende bakiyorum sadece uslubu iyi bulmadim. 🙋

İlişkiyi seve isteye yaşayan biri için sorun değildir bu.
Bu konuda erkek baskısı mevcut.
Yorumum da buna göre.
Sevgilisinin baskısına dayanamayıp razı gelen kızlar sonrasında genelde pişman olurlar.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Evleneceğiz kesin gözüyle bunu yaşayan kişiler ayrılık gibi durumda yerle bir olur.
Haa bugün onunla bunu yaşamak istiyorum, gelecekte ne olursa olsun önemi yok diyen biri
zaten yaşasın.
Hatta sevgiliyi yalvartmasın bile :)

Anlaşıldıysam ne mutlu..

Kadın eşya diye düşünmüyorum.
Bu konuda fikrim iki durum için ikiye ayrılıyor.
Kaldırabileceksen yaşa.
Kaldıramayacaksan yaşama çünkü hiç bir şeyin garantisi yok.

Bu konular hassastır. Yaşa gitsin demesi kolay.
Oysa doğru olan istemediğin, sonrasında olası ayrılık durumunda kaldıramayacağın hiç bir şeyi yaşama demektir.
Benim bir arkadaşım 5 yıllık sevgilisi ile sadece aynı yatakta uyuyup iki öpüştü diye
ayrılık sonrası oğlanın yakasına yapıştı, 5 yıl da kendine gelemedi.
Bir de cinselliği tam anlamıyla yaşasa ne olurdu bilemiyorum :S
Her yiğidin harcı değil yani.. :)

Birbirini çok seven insanlar arasında cinsel çekim vardır illaki. “Arzulamak” çok sevmekten kaynaklanır. Fakat 9 aylık bir ilişki için ne kadar ileriye gidilmeli bir düşün..

Herkes açıkça gerekeni yazmış ama ben de yazmadan geçemiycem. Ben de kabul etme diyenlerdenim. Sakın ama sakın... 3 günlğk dünya bu babana bile güvenme bu devirde ne olacağı belli olmaz.

İlişkiyi seve isteye yaşayan biri için sorun değildir bu.
Bu konuda erkek baskısı mevcut.
Yorumum da buna göre.
Sevgilisinin baskısına dayanamayıp razı gelen kızlar sonrasında genelde pişman olurlar.
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Evleneceğiz kesin gözüyle bunu yaşayan kişiler ayrılık gibi durumda yerle bir olur.
Haa bugün onunla bunu yaşamak istiyorum, gelecekte ne olursa olsun önemi yok diyen biri
zaten yaşasın.
Hatta sevgiliyi yalvartmasın bile :)

Anlaşıldıysam ne mutlu..

Kadın eşya diye düşünmüyorum.
Bu konuda fikrim iki durum için ikiye ayrılıyor.
Kaldırabileceksen yaşa.
Kaldıramayacaksan yaşama çünkü hiç bir şeyin garantisi yok.

Bu konular hassastır. Yaşa gitsin demesi kolay.
Oysa doğru olan istemediğin, sonrasında olası ayrılık durumunda kaldıramayacağın hiç bir şeyi yaşama demektir.
Benim bir arkadaşım 5 yıllık sevgilisi ile sadece aynı yatakta uyuyup iki öpüştü diye
ayrılık sonrası oğlanın yakasına yapıştı, 5 yıl da kendine gelemedi.
Bir de cinselliği tam anlamıyla yaşasa ne olurdu bilemiyorum :S
Her yiğidin harcı değil yani.. :)

Bu yonde hemfikiriz bu sorumluluk iki kisiye ait. Birini elde tutmak ona yaranmak icin kabul ediyorsa kendi bireysel hatası.

Bi kadn kendisini bilecek ben askta ne ariyorum hayt goruslerimin ne kadar arkasindayim diye ozelestiri yapmali. Ask biraz bilinci etkiliyor adami askla degil bilincle tanimali. Ve bana gore biraz karsinda ki insani sinamali bi kadin yoksa cok pismanliklar yasayabilir cvresine hemen guvenebilen yapida saglikli degil hta yaparsa bikere bu dunyaninda sonu degil kendisinden utanmamali yalan sylememeli baskisal rejimlrden korkup gizlenebilen yalan gormedim illaki cikiyor.
Ben zaten aman yasa gitsin demeyenlrdeyim o istiyor diye olacksa hic kalkisma dedim.. eski konuymus bide :D :D

Sana senden sonrakine hatta senden öncekine de aynı sözleri sarf etti deger mı degmes boyle tipleri tutma hayatında zararı sana olur ona degıl

Bu tipler kızları enayi zanneder, biraZ aklın varsa yapma bırakıp gidince diktirmek için doktor aramaya başlarsın...

Back
X