- 14 Nisan 2020
- 20
- 13
- 18
- 28
- Konu Sahibi Kubra Alkan
-
Bi rahat bırakın şu erkekleri ya akşam arıyormuş işte bu kadar çok sıkıyorsunuz sonra neden benden ayrıldı diye konu açıyorsunuz.Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
O açıdan sorun yok teşekkür ederimişteyken nasıl arasın ki? meşguldür yani. ama gelince araması gerekir tabiki. eve geldim vs. napıyorsun diye.
Yalnız ben ilk defa konu açtım??Bu konudaki 3.konunuz.
Hiç yorulmamış, çalışma hayatını yaşamamış birine benziyorsunuz.
Sabah ve akşam arıyor bu iyi bir şey.
Gün içinde araması için koştur koştur, yemek zamanından kısması gerek mesela. Çay içmeyip arayacak belki.
Ister mısınız?
Bencil olmayın.
Yurutemiyorsaniz yurutmeyin ama sık boğaz etmeyin.
Yalnız ben ilk defa konu açtım??
Yalnız ben ilk defa konu açtım??
Sevgilim yorgunum diyor gelmiyor
Merhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için...www.kadinlarkulubu.com
Işte konuyu da buldum :)
Unutmuş naapsınSevgilim yorgunum diyor gelmiyor
Merhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için...www.kadinlarkulubu.com
Işte konuyu da buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?