Sevgilim işteyken aramıyor

Kubra Alkan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
20
13
18
28
Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?

Erkekler genelde arama konusunda üşengeç oluyor. Bi de parke işi, ha şurayı yapayım ha burayı yapayım derken zaman geçiyordur. Yanındayken ilgisini hissettiriyorsa sen aradığında açıyorsa, meşgule verdiğinde de en kısa sürede sana dönüyorsa bence sorun etme

Bi rahat bırakın şu erkekleri ya akşam arıyormuş işte bu kadar çok sıkıyorsunuz sonra neden benden ayrıldı diye konu açıyorsunuz.

İs ortami cok yorucu ve yogun olabiliyor. Ben isteyken arkadaslarimin yakinlarimin bile telefonunu açamıyorum bazen haliyle kimseyi aramiyorum. Cok normal evham yapmayin

Bu konudaki 3.konunuz.
Hiç yorulmamış, çalışma hayatını yaşamamış birine benziyorsunuz.
Sabah ve akşam arıyor bu iyi bir şey.
Gün içinde araması için koştur koştur, yemek zamanından kısması gerek mesela. Çay içmeyip arayacak belki.
Ister mısınız?
Bencil olmayın.
Yurutemiyorsaniz yurutmeyin ama sık boğaz etmeyin.

Yalnız ben ilk defa konu açtım??

Bence çok normal, erkekler başkalarının yanında sevgilileriyle konuşmaktan hiç hoşlanmıyorlar.

Allah Allah.
Ben geçen aynı böyle parke işi yapan askerden geleli 1 buçuk ay olan erkek arkadaş konusuna yorum yaptım.
Bir kaç gün sonra aynı konudan okudum.
Bu aynı detaylara sahip 3. Konu.

Ve sanki o konularda da kullanıcı adı kübra idi. :)

Yanlış mı hatırlıyorum acaba ?

Işte konuyu da buldum :)

Unutmuş naapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…