- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi Kubra Alkan
-
Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.Sevgilim yorgunum diyor gelmiyor
Merhaba, 2 yıldır bir ilişkim var. Sevgilim 1 ay önce askerden döndü. Döndükten 1 hafta sonra işe başladı. Eniştesiyle çalışıyor parke ustası olarak. Ağır bir iş bazen sabah başlayıp gece bitiyor. Bazen biraz daha erken bitebiliyor. Bizde normale göre uzun süre görüşemedik. Erken bittiği için...www.kadinlarkulubu.com
Işte konuyu da buldum :)
ordan bakınca gercekten bu kadar saf mı gorunuyoruz ?Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
Valla siz bilirsiniz orasınıordan bakınca gercekten bu kadar saf mı gorunuyoruz ?
Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
Aslında gayet normal şöyle bir şey söyleyeyim hatta yakın arkadaşımın sevgilisi de parkeci ama ne yazıkki onun adı elif. Acaba benim sayemde tanışmış olup aynı işyerinde çalışmaları çok mu anormal tek isim mi sorun olduKız ne araştırcam denk gelmişti. Hafızam sağlamdır:)
Iyi denk getirmişsiniz.
Isimler ortak soy isimler kafiyeli.. :)
Sevgililer aynı meslekten falan..
Eee neyin telaşı bu?
O da yorgun bu da yorgun demek çok yorucu işmiş diyemediniz mi?
Valla siz bilirsiniz orasını
Aslında gayet normal şöyle bir şey söyleyeyim hatta yakın arkadaşımın sevgilisi de parkeci ama ne yazıkki onun adı elif. Acaba benim sayemde tanışmış olup aynı işyerinde çalışmaları çok mu anormal tek isim mi sorun oldu
Yalnız ben ilk defa konu açtım??
Farklı bir bakış açısı tabiBelki çocuk aynı çocuktur, iki Kubra'dan zarar gelmez demiştirBence ikiniz de çocuklardan ayrılın sürekli kendinizi arayacak sevgililer bulun .Cocuklar da işlerine baksın kafaları rahat bir şekilde.
Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
AHAHSJDJDJDKDKDKD Ben değil kuzenim yazmış. Ben değilim gelinim yazmış akdnddmfmBu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?