Sevgilim işteyken aramıyor

Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.

ordan bakınca gercekten bu kadar saf mı gorunuyoruz ?

Kız ne araştırcam denk gelmişti. Hafızam sağlamdır:)

Iyi denk getirmişsiniz.
Isimler ortak soy isimler kafiyeli.. :)
Sevgililer aynı meslekten falan..

Eee neyin telaşı bu?
O da yorgun bu da yorgun demek çok yorucu işmiş diyemediniz mi?

Tüyünüzü unutmuşsunuz.

Aslında gayet normal şöyle bir şey söyleyeyim hatta yakın arkadaşımın sevgilisi de parkeci ama ne yazıkki onun adı elif. Acaba benim sayemde tanışmış olup aynı işyerinde çalışmaları çok mu anormal tek isim mi sorun oldu

Yok yahu sorun morun.
Hatta bak el birliğiyle senin sorununu ortadan kaldırdık.
Sevgilinin ilgisizliğini unuttun.
Kendini aklamaya çalışıyorsun:)

Derdini seveyim.

Benim ki de cok arar bezdim.Aramak nedir allasen durmadan.Evdesin işte o da işte yeter gelince hayattayim desin sana.Iki msjlasin bitsin.

Evlenince de ureyeceksiniz o parke doseyecek siz yemek yapacaksiniz.Nedir mıç mıç iliski kuzum.

Belli ki adam isine konsantre seni arayacak diye yanlis işmi yapsin.

Seninki enişte olansa o zaman evlidir

Sen kızın görümcesi olacaksan sevgilisi kardeşindir

Sen evli değilken senin sevgilin nasıl enişte oldu

Aklımda deli sorular

Ne tür bir Kubra saplantısı yaşıyorsunuz çözmedim. Bir tane üye adınız olur onla konular açarsınız.... Şifrenizi unutursanız şifre istersiniz sistem şifre yolar hadi onu da yapamadınız whatsapp hattından destek alırsınız.

Kubra Akyel, Kubra Yuksel, Kubra Alkan

Son düzenleme:
Ben işteyken değil aramak mesajlarına bile cevap veremiyorum

AHAHSJDJDJDKDKDKD Ben değil kuzenim yazmış. Ben değilim gelinim yazmış akdnddmfm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…