Sevgilim işteyken aramıyor

Hayatımda duyduğum en kötü yalan

Yalnız ben ilk defa konu açtım??

.... Şifrenizi unutursanız şifre istersiniz sistem şifre yolar hadi onu da yapamadınız whatsapp hattından destek alırsınız.

Kubra Akyel, Kubra Yuksel, Kubra Alkan
oyle bır ıddaası yok bakınız sekıl1-A da goruldugu uzere guya o kubra bu kubra ıle gelın gorumce imiş dıger 3.kubrada eltı heralde

konu sahıbı nasıl hala grinin derınlıklerıne gonderılmedı ?

Kubra Akyel, Kubra Yuksel, Kubra Alkan

şöyle bir açıklama yapayı hepsinin e-posta adresi aynı örnek ; kubraalkan1@ kubraalkan2@ kubraalkan3@ mailler örnektir.

ek olarak 3 hesapta yanı cihazdan siteye bağlanmıştır bakın altını çiziyorum aynı cihaz aynı IP değil !

ne sebeple ? 2-3 üyelikle girmiş, konuları dalga amaçlı değil hepsini tek hesapta birleştirdik. Banlanması için bir sebep yok.
e her konu ıcın bır uyelık acalım o zaman ?
nasılsa yakalanırsak konularımız toplanır sıkıntı degıl

dıye dusunmezler mı ?

e her konu ıcın bır uyelık acalım o zaman ?
nasılsa yakalanırsak konularımız toplanır sıkıntı degıl

dıye dusunmezler mı ?

sonuçlarını biliyorlar demezler, yalan söylediği ortaya çıktı daha ne yapmamızı bekliyorsunuz ? Lütfen herkes kendi işi ile ilgilenebilir mi ? rapor ettiniz sonucunu gördünüz, rapor sonuçlandı

teşekkürler

Siz hiç çalışmamışsınız belli, isteyen arayamayabilir.. iş dışında nasıl ona bakın siz..

Sizi iş başında araması normal mi? Ofis işiyle uğraşmıyormuş ki sevgiliniz. Şahsen ben parke döşerken telefonda konuşan adamdan bir daha hizmet görmek istemem.

Aynı konuyu farklı başlıklar altında açınca ne oluyor.
yonetımın kendısı senelerdır ısrarla tek uyelık kullanın, yonetımın haberı olmadan ıkıncı hesap kullanmayın yoksa banlanırsınız der ve aynı uye benzer konu ıcerıklerı yazdıgında da aynı konuyu defalarca acmanıza gerek yok actıgınız konudan devam edın dıye de uyarır, hatta gerekırse o konuları kılıtler ve uyenın bırden fazla uyelıgı var dıye banlanır banlanmıs bır suru uye var bu yuzden :)

bu uye ıcın bır hosluk yapılmak ıstendı sanırım

neyse bız kendı ısımıze bakmalıymısız oyle dedıler :)

Ben mimari , inşaat işinde olduğum için çok net söyleyebilirim ki parke işi oldukça özen isteyen yorucu bir iştir , aramaması normal arkadaşım , önemli olan müsait olduğunda çalıştığında araması , böyle şeylere takılma , negatif kurgularla işin gidişatını bozma .

Sizi iş başında araması normal mi? Ofis işiyle uğraşmıyormuş ki sevgiliniz. Şahsen ben parke döşerken telefonda konuşan adamdan bir daha hizmet görmek istemem.
Kakao konudan bağımsız olacak ama o profilindeki mahmut tuncer mi. Sanki mahmut tuncer bayılmış adamlar da onu taşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…