- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi Kubra Alkan
-
Hayatımda duyduğum en kötü yalanBu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
Yalnız ben ilk defa konu açtım??
Bu kadar araştırdığınız için teşekkür ederim yalnız bir detayo atlamışsınız:) Konuyu açan Kübranın resmi olarak görümcesi olmak üzereyim. Ve erkek arkadaşımla aynı sorunları yaşıyoruz. Birimiz Kübra diğerimiz Kübranur o yüzden bişeyi söylerken sormanızı tavsiye ederim. Erkek arkadaşım askerden döneli çok oldu o patron olarak çalışıyor.
oyle bır ıddaası yok bakınız sekıl1-A da goruldugu uzere guya o kubra bu kubra ıle gelın gorumce imiş dıger 3.kubrada eltı heralde.... Şifrenizi unutursanız şifre istersiniz sistem şifre yolar hadi onu da yapamadınız whatsapp hattından destek alırsınız.
Kubra Akyel, Kubra Yuksel, Kubra Alkan
Yalnız ben ilk defa konu açtım??
Kubra Akyel, Kubra Yuksel, Kubra Alkan
konu sahıbı nasıl hala grinin derınlıklerıne gonderılmedı ?
e her konu ıcın bır uyelık acalım o zaman ?ne sebeple ? 2-3 üyelikle girmiş, konuları dalga amaçlı değil hepsini tek hesapta birleştirdik. Banlanması için bir sebep yok.
e her konu ıcın bır uyelık acalım o zaman ?
nasılsa yakalanırsak konularımız toplanır sıkıntı degıl
dıye dusunmezler mı ?
Siz hiç çalışmamışsınız belli, isteyen arayamayabilir.. iş dışında nasıl ona bakın siz..Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
Sizi iş başında araması normal mi? Ofis işiyle uğraşmıyormuş ki sevgiliniz. Şahsen ben parke döşerken telefonda konuşan adamdan bir daha hizmet görmek istemem.Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
Çağın mesleği parke döşemeHerkesin mi parke döşeyen sevgilisi var bu sitede
yonetımın kendısı senelerdır ısrarla tek uyelık kullanın, yonetımın haberı olmadan ıkıncı hesap kullanmayın yoksa banlanırsınız der ve aynı uye benzer konu ıcerıklerı yazdıgında da aynı konuyu defalarca acmanıza gerek yok actıgınız konudan devam edın dıye de uyarır, hatta gerekırse o konuları kılıtler ve uyenın bırden fazla uyelıgı var dıye banlanır banlanmıs bır suru uye var bu yuzden :)Aynı konuyu farklı başlıklar altında açınca ne oluyor.
Ben mimari , inşaat işinde olduğum için çok net söyleyebilirim ki parke işi oldukça özen isteyen yorucu bir iştir , aramaması normal arkadaşım , önemli olan müsait olduğunda çalıştığında araması , böyle şeylere takılma , negatif kurgularla işin gidişatını bozma .Merhaba erkek arkadaşım parke işiyle meşgul işi sabahtan geceye kadar bile sürebiliyır. Sadece bazı sabahlar arıyor. Gün içinde ben aramasam hiç aramaz. Birde eve döndüğünde ararsa arar. Sizce normal mi isteyen 5 dk da olsa aramazmı?
Kakao konudan bağımsız olacak ama o profilindeki mahmut tuncer mi. Sanki mahmut tuncer bayılmış adamlar da onu taşıyor.Sizi iş başında araması normal mi? Ofis işiyle uğraşmıyormuş ki sevgiliniz. Şahsen ben parke döşerken telefonda konuşan adamdan bir daha hizmet görmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?