Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Sevgilin için tehlikeli olan kalbindeki delik değil bence. Esas tehlikeli olan sevgilinin kalbinde senin gibi vicdansız birinin olması.
Konuyu açıp herkesten aynı cevabı alınca yazmaya korktun sanırım, ama bu yazıklarımızı okumadığın anlamına gelmiyor.

Geçenlerde bir konu vardı. Yatalak kayınpedere kayınvalide bakmadığı için kp'nin bakımı gelin olan konu sahibinden bekleniyordu. Hatta eşi gece ben uyurum sen bakarsın diye akıl veriyordu. O konudaki kayın valide anneniz olabilir mi?

Bugün ona yarın sana bilemezsin ki birlikte sevgiyle üstesinden daha kolay gelinir hastalıkların... Biraz empati...

Ya annen tabi ki öyle diyecek; çünkü evladını canından çok seviyor ve korumaya çalışıyor. Sevgiline aşık olan sensin, annen değil. Evlenecek olan da sensin, kararı sen vereceksin. Evlenince de evlilik hayatında ilgili şeyleri annene anlatma! Hickimse anlatmasın, kendi kararlarınızı kendiniz verin. İşin içinden çıkamadığınız durumlarda, objektif bir arkadaş ya da terapiste filan anlatın

Eşimin ailesinde genetik bi rahatsızlık olduğu halde evlendim.kayınbabamda var.Yarın öbür gün allah korusun yatağa bağlı da yaşayabilir.Bi an olsun ya eşimde de varsa diye düşünmedim. Bi daha olsa yine onunla evlenirim. Ama bence sen annenin dediği gibi ayrıl. Hasta bakmak zor sizin gibi ruh hastasına özellikle.çocuk o haliyle birde sizinle uğraşmasin
Ruh hastası ne demek Sözlerine dikkat et

Ruh hastası ne demek Sözlerine dikkat et
Sırf kalbi delik çıktı diye güyaa sevdiğin adamı terkedeceksin bizden de dikkat etmemizi isteyeceksin kusura bakma da hem kalbiniz hem ruhunuz hasta sizin. Ayrıca böyle tepki alacak bi konu açıyorsaniz eleştiriye açık olmanız lazım.burda hiçbir kadın sırf hemcinsimizsin diye sana destek vermeyecek.tam tersi

Hastalıkta sağlıkta demisler ne yani ayrılman mı lazım evliyken olsa bırakacakmoydın.insan olanın basına is gelir evlenmeyi erteleyip bu sürecte destek olablrsınız. Ağır bi hastalık değil koldan operasyonla geçebilecek bisey die düyünüyorum

Herkes hakaret etmiş olumsuz yaklaşmış ama farkındaysak ne yapacağının farkında olmayan bir kız var karşımızda. Aslında o da korkuyor. Annesi öyle demiş içine şüphe girmiş. Kolay değil ki hastalığını bilerek evlenmek, kalp bir de bu ciddi sorunlar açar ve genetik olur yarın evladı olur o da kalp hastası olabilir. Tüm bu ihtimalleri düşünmesi gerekiyor. O yüzden fikir edinmek için yazmış buraya.
Ha bana kalırsa ameliyat olsun onun yanında olun, tedavisini görsün siz de ona destek verin, ayrılmayın ama hemen evlenmeyin de tedavisinden sonra evlenin.
İnan hastalık öyle bir şey ki ne zaman çıkacağı bilinmez. Ve kalp için moral çok önemli, ayrıca tek doktorla sınırlı kalmasın, belki de kalbindeki sadece lekedir delik değildir benim de başıma geldi ordan biliyorum.
Allah şifa versin. Ama muhakkak yanında olun derim.

Siz zaten sevmiyorsunuzki nisanlinizi. Sevseydiniz asla bunu aklınıza getirmezdiniz.. dusunmenize gerek yok yol yakınken ayrılın bence. Daha fazla ümit vermeyin..

Adam sizin annenle yaptığınız hesapları bir duysa zaten kalpten gider. :olamaz:
Benim erkek kardeşim de açık kalp ameliyatı geçirdi ve şükürler olsun ki sağlıklı artık. Ama kızın biri çıkıp kardeşimi şu sebepten üzerse ona dünyayı dar ederim, bir daha da tırnağının ucunu göstermem. Ne pahasına olursa olsun istese de gelin diye sokmam eve o kızı.
Umarım çocuğun annesi, kardeşi falan duyar da şu sözleri görürsünüz gününüzü. Siz istemiyorum diyemeden çekip alsınlar adamı da anlayın istenmemek nasıl bir şeymiş! :işsiz:

Uzun zamandir uyeligimi acmadan takip ediyordum. Bu konuyu gorunce yazayim dedim. Babam annemle evlendiginde caki gibi yakisikli saglikli bir adamdi annem de fistik gibi bir hatun 38 yasinda hasta oldu yataga dustu 10 sene bakti annem. O kalkti yataktan annem kanser oldu babam ona bakti simdi o da iyi

Simdi benim erkek arkadasimla nisan yapacagiz aileleri tanistirdik yaza da evleniyoruz, babama nisanli adayimin kalp hastasi oldugunu soyledim. Omur boyu onunla devam edecek bir rahatsizligi var cunku saklanacak bir sey degildi. Babamin yaniti su oldu: "Biz saglam evlendikte noldu kizim." Hayatta her sey olabilir. Ama her sey. Siz sevmiyorsunuz bence onu. Yol yakinken bence de ayrilin. Cocuk ameliyattan sonra hayata yeniden baslasin...

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
sacmalama ya insan hasta diye nasıl vazgecer sevdiğinden
daha cok sevip sarmalaman gerkmez mi bu nasıl bir aşk.... :( cok üzücü cocuk icin gercekten

Kalpte delik çok büyük problem değil basit bi işlemle kapatılıyo adı ameliyat falan bile değil. Tabiki farklı durumu yoksa.
Siz boşverin sapasağlam insanlar varken uğraşmayın bunlarla.
Not: Eşim hepatit b li bilerek evlendim

Bu kalp hastalığı ömür boyu sürecek fakat ilaçla kontrol altında tutulabilecek bir rahatsızlık; yıllarca yatalak bir hasta gibi özel bakım isteyen bir hastalıkla mücadele etmeyeceksiniz ki? Her şeyden önce yarın ne olacağımızı hiç birimiz bilmiyoruz. Yarın sizde bir rahatsızlık baş gösterse müstakbel eşinizin ne yapmasını beklersiniz? Aynı durum sizin başınıza gelse ve nişanlınız vazgeçme eşiğine gelirse ne hissedersiniz? Aslında empati her sorunun ilacı.

Şahsi kanaatim , zaten ailenizin ayrılma konusundaki fikirleri sizde kararsızlık yaratmışsa zaten ilişkiye pamuk ipliği ile bağlısınız. Zira karşınızdaki kişiyi çok seviyorsanız aklınızı çelmelerine izin vermezdiniz. Olur da yarın bir gün evlenirseniz, "sen zaten hastaydın ben lütufta bulunup seninle evlendim" düşüncesiyle yaklaşmanız en büyük sorun olacaktır. Yol yakınken uygun bir dille bırakın.

Back
X