Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Aynen ya. Adam terkedilmeyi geç, bu düşüncesini bile duysa yıkım yaşar resmen. Ben sevdiğime Allah korusun birşey olacak herşeyimi feda ederim iyileşmesi için.
Ben o durumda aksine hep destek oldum. Doktor iki sene çalışmasına izin vermedi e iki sene sonunda da hemen iş bulamadı. Beni istemeye geldiklerinde işsizdi, babam "olsun, tamamen iyileşsin öyle bulur" dedi.
Nasıl insafsızlıktır bu yahu

Ben o durumda aksine hep destek oldum. Doktor iki sene çalışmasına izin vermedi e iki sene sonunda da hemen iş bulamadı. Beni istemeye geldiklerinde işsizdi, babam "olsun, tamamen iyileşsin öyle bulur" dedi.
Nasıl insafsızlıktır bu yahu
Yazık adama, inşaAllah kötü gününde, hastalıkta yanında olacak hayırlı bir eş bulur kendine.

Evlenseydiniz ve sen hasta olsaydın sence bu adam seni hastasın diye terkedermiydi? Ki bu adam seni okadar yakın görmüşki sadece seninle paylaşmış bu durumu. Böyle bir sebepten ayrılık aşamasına geldiysen zaten ayrıl. Kurbanlık koyun alır gibi misali bidahaki adaylara da check up yaptırsın anneniz. Bir anne olarak annenizi hiç anlayamadım.

Açıkcası ben asla ayrılmazdım.demekki aranızda aşk Yok olsaydı sizde ayrılmayı düşünmezdiniz bence.aynı şey sizinde başınıza gelebilirdi öyle bi zamanda terkedilmek çok zorunuza gitmezmiydi.bence destek olmalısınız

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Siz o insanı sevmiyorsunuz. Asıl o size katlanamaz.

bırak çocuğu bence de senin gibi sadece iyi gününde yanında olacak bi kızla ömrünü tüketmesin,ayrıca bu hayatta kimin ne olcağı da belli değil:sinirli:

annenize söylemeniz gerekiyormuydu yoksa öğrenince annem istemedi diye bahane mi bulmuş olacaktınız. Kalbin delik olması da büyük bir problem değil bi tanıdığım ameliyatla iyileşti çok çabuk. Yalnız siz sadeceonu sevip sevmediğinizi düşünün.

Ya tereddüt bile etme ya onu bırakınca hastalığı ilerlerse yazık günah değil mi ya senin de hastalığın çıksa o seni evlilik öncesi bıraksa hoş mu yapmayın şöyle şeyler sen yanında olursan toparlar Allahın izniyle.

Ne kadar vicdansizsiniz :KK57:
Bence ayrılın böyle aileden kız almasın. Ayrıldıktan sonra da sadaka versin.:işsiz:

Yok artık resmen orta çağdan kalma skolastik düşünce. Neden iyileşmesin de sağlıklı evlilik yürütmesin anlamadım. Benim eşim veya sevgilim böyle düşünse asıl o zaman yıkılırım.

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Sonucta sende kalp hastasi olabilirdin bu kimsenin elinde olan birsey degilki ..

Back
X