Sevgilim kalp hastası çıktı ?

Birak o nisanlini.annen sana sapasaglam birini bulsun hatta olumsuz olsun yazik vefasiz ve acimasizsin.bakalim annen de elden ayaktan duserse birgun kime diyecek bana bakin diye.herseyin basi saglik degil insanlik buda sizde yok malesef!

Hasta diye sevgilinden ayrılacaksın pek çok bahaneyle hatta çocuğumda olabilir belki diye peki hiç Düşünmez misin bi trafik kazası geçirirde elden ayaktan düşürsem sevgilim eşimde beni terk ederse nasıl hissederim diye ?

O adam anlamıcak mı neden ayrıldığını korkmaz mısınız ah almaktan analı kızlı?

Bak sana ne dicem eşimde de bende de sağlık sorunu yok oğlumuzda üfürüm çıktı. Bu durumda ne yapalım? Allahın gücüne gider yapmayın böyle kimin başına ne gelecek hiç belli değil. Hamd edin tedavisi olmayan bi hastalık değil. düşmem şaşmam sanma.

Konuyu okudukca oğlum geldi aklıma inşallah geçecek kapanacak ama velevki geçmedi böyle düşünen sevgilisi olsa çok ah ederdim...

sok oldum yazınızı gorunce bende kalp hastasıyım ve ılerıkı asamada bende agır bır amelıyat gecırecegım be omur boyu ılaç kullanıp gozetım altında kalmak zorundayım...ayrıca baska ciddi rahatsızlıklarımda var ama esım bır kere olsun yuzunu asmadı bu yasta ne hastalıgı demedı benı bırakmadı aksıne hep destek oldu ev işlerinde bile yorulmamam için hep yardım etti,yazık nişanlınıza aynı durumda siz olsanız ne olacaktı bence hak etmıyorsunuz nısanlınızı...sızın gıbı on yargılı ınsanlar yuzunden hayatımız zorlasıyor etrafta gorenler acıyarak aaa kalp hastası vah vah sankı bır ıse yaramaz muamelesı yapıyorlar..gercekten cok içim acıdı konuuzu gorunce aynı konumda olunca belkıde...

Bence şimdiden duaya başla yarın bir gün başkasıyla evlendiğinde eğer bir çocuğun olursa sağlıklı olsun ya da dur biz dua edelim sağlıklı olsun diye sen nasılsa evlat demez sokağa atarsın

benimde güneşe çıkınca çok belirginleşen lekelerim var vücudumda , kendim bile bakınca bazen begenmezken üzülürken , eşim ben seni her halinle seviyorum allah korusun körde olsan topalda olsan allah benden alsın sana versin der . bunu eşimi övmek için söylemiyorum gerçek sevenin gözüne bütün kusurlar gül gibi görünür. hadi annen bahane buldu belki bişey olur ona genç yaşta dul kalırsın diye düşündü , ya sen ? gerçekten hiç sevmemişssin , bırak çocuğu son nefesine kadar sevgiyle ellerini tutabileceği kişiyi bulsun ..

Allah korusun büyük konuşmak istemem ama nişanlımın başına gelse sürekli dua ederdim ve evlenirdim mutlaka siz hasta olsanız sizi bıraksa ne yapardınız bide öyle düşünün her şey imtihan....

benimde güneşe çıkınca çok belirginleşen lekelerim var vücudumda , kendim bile bakınca bazen begenmezken üzülürken , eşim ben seni her halinle seviyorum allah korusun körde olsan topalda olsan allah benden alsın sana versin der . bunu eşimi övmek için söylemiyorum gerçek sevenin gözüne bütün kusurlar gül gibi görünür. hadi annen bahane buldu belki bişey olur ona genç yaşta dul kalırsın diye düşündü , ya sen ? gerçekten hiç sevmemişssin , bırak çocuğu son nefesine kadar sevgiyle ellerini tutabileceği kişiyi bulsun ..
Aynen katılıyorum

Bir ara garanti belgenizi görmek istiyorum.
Hani sizin birkaç yıl, hatta birkaç aya sağlıklı çıkabileceğiniz garantisini görelim de ilgili yerlere yönlendirelim hemen.

Bir arkadaşımda da kan hastalığı vardı.
Hasta diye iki adam tarafından terk edilmişti.
Ne kadar göz yaşı döktüğünü ben bilirim.
Allah'a şükür vefalı bir eşi var yanında, şu an evli.
Allah sizin zihniyetinizdeki insanlarla karşılaştırmasın.
Yazık be!

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar içinden çıkamadığım bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum 2 Yıldır birlikte Olduğum erkek arkadaşımla sonbaharda evlenmeyi planlıyorduk aileler tanışmıştı hersey yolunda gibiydi ama ters bir durum ortaya çıktı sigara bırakmak için doktora Gittiği Sırada kalbinde delik oldupu ortaya çıktı ameliyat olması gerekiyormuş sonrasında da ilaç tedavisine başlanacakmış bunu sadece benimle paylaştı bende annemle paylaştım bunun üzerine annem hastaysa evlilik sorun yaratır hersey em baştan sağlıksız baslar en iyisi bitirelim bu işi o da tedavi olsun bugun yarın hasta bakamazsın önünde uzun yıllar var dedi ve Ayrılma aşamasına geldim içinden çıkamıyorum ne yapmalıyım ?
Bır doktra daha gorunsun ne malum dogru oldgu

Nerden biliyorsunuz onununzde uzun yillar olduğunu?
Belki de sevgiliniz yaslanana denk yasayacak siz o kadar yasayamayacaksiniz
Hic bisyin garantisi yok bu dunyada
Hayat bu belkide siz daha kotu hastaliga yakalanacaksiniz
Sasiyorum sizin gibi insanlara!

Bir tanıdığımız evlendi. Kızcağız 2 aylık evliyken trafik kazası geçirdi kolları bacakları çenesi heryeri kırıldı. Kocası bakmayacak mıydı yani? Kız 6 ay yerinden kalkamadı mum gibi yattı.

Allah vicdan versin ne diyim.

Allah size, annenize ve sizin gibi düşünen herkese vicdan versin. Kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz. O adamin ameliyat olup iyileşip sapasağlam olmasiyla sizin amansiz bi hastalığa yakalanma olasılığınız eşit. Babanıza bisy olsa demekki anneniz de babanizi terkedecek.
Allah herkese iyi bir kalp ve temiz bir vicdan versin...

Ne yazık ki çocuk böyle düşündüğünüzü bilmiyor belki de rol yapiyorsunuz yaşınız kac bilmiyorum ama bu nesil sevgiden nasip almayan bir nesil

Anneniz hiç hastalanmayacak, hiç rahatsızlık geçirmeyecek gibi düşüncesizce konuşmuş. İyi o zaman anneniz hastalandığı zaman tüm ailecek bırakın gidin annenizi tek başına. Bunları yazdıktan sonra kendimce hiç bir savunmanızı kabul edemiyorum kusura bakmayın. Böyle birşeye takılmanız çok insafsızca.

Evleneceğim insan ve ailesi inşalah bu zihniyette olmaz. Net!

Dogrusu hayat sizin hayatiniz, karar da sizin karariniz. Benim kuzenimin kocasi epilepsi hastasiydi, kuzenimde bunu bilerek evlilige adim atti. 3 ay sonra bir epilepsi atagi gecirdi hayatini kaybetti. Kuzenim daha evlendiğini anlayamadan kocasini kaybetti. Ama kendisi bu yola bilerek girmisti, herseye de hazirlikliydi. Kocasinin ölümünden sonra cogu kisi niye yarim bir insanla evlendin diye kizin ustune cok gittiler. Ama takdir'i Ilahi sonucta kim bilebilirdi ki.

Simdi burda uzerinize cok geliniyor, onlarinda bakis acisini anlayabiliyorum ama ben sizi de anliyorum. Kuzenimin olayi olmasa belki bende cok sert yorum yapardim fakat simdi kizin nasil bir yikima ugradigini gördüğümden bir fikir belirtemiyorum. Yasiniz genc ise tereddutunuzu de anlayabiliyorum. Benim ciddi bir hastaligim olsa baskasini benimle birlikte surukler miydim? Sanmiyorum.

Yani yarina cikacagimizin garantisi yok. Ben sapasaglam 26 yasinda kardesimi toprağa verdim. Sizin de bir hastaliginiz cikabilir Allah korusun. Sevgilinizin hastaliginin tedavisi var saniyorum yani epilepsi gibi de degil. Yarinimiz belirsiz yani anneniz sizin ici onunde uzun yillar var diyor ama kimse bilemez, ancak Allah bilir onu orda hatali konusmus. Oturun sevgilinizle konusun. Tereddutlerinizi anlatin. Sizi anlar belkide. Sonucta kanserlik bir durum degil. Belk

Siz bu yüzden ayrılınca allah sizde daha vahim bir hastalık çıkarırsa sasirmam. Hem düşündünüz mü buyuzden ayrilirsaniz o kişinin psikolojisini ve ahını! ! Oda öyle olmak istemezdi emin olun

Back
X