- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi garipbirkelebek
Herkes hakaret etmiş olumsuz yaklaşmış ama farkındaysak ne yapacağının farkında olmayan bir kız var karşımızda. Aslında o da korkuyor. Annesi öyle demiş içine şüphe girmiş. Kolay değil ki hastalığını bilerek evlenmek, kalp bir de bu ciddi sorunlar açar ve genetik olur yarın evladı olur o da kalp hastası olabilir. Tüm bu ihtimalleri düşünmesi gerekiyor. O yüzden fikir edinmek için yazmış buraya.
Ha bana kalırsa ameliyat olsun onun yanında olun, tedavisini görsün siz de ona destek verin, ayrılmayın ama hemen evlenmeyin de tedavisinden sonra evlenin.
İnan hastalık öyle bir şey ki ne zaman çıkacağı bilinmez. Ve kalp için moral çok önemli, ayrıca tek doktorla sınırlı kalmasın, belki de kalbindeki sadece lekedir delik değildir benim de başıma geldi ordan biliyorum.
Allah şifa versin. Ama muhakkak yanında olun derim.
Iyi de karsimizda 20 yasinda cahil caresiz bir kizcagiz yok ki. 26 yasinda koskoca kadin. Insan bazen boyle dusunebilir. Ama buraya kadar yazmak cok acimasizca. Bak altta bir uyenin kardesi acik kalp ameliyati olmus. Uzuldu baya. Cok acimasiz geldi konu sahibinin konusu bana. Esimin ailesinde butun erkekler genc yasta kalpten vefat etmis. Ayni sorun esimde de var. Annem evlenmeden once bilmiyordu bile. Sonra baska bir seyi konusurken lafi oldu da anlattim. Allah uzun omur versin hangimizin yarina cikacaginin garantisi var ki dedi. Olmasi gereken budur.