• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim kendi ailesini benim ailemden üstün tutuyor. ne yapacağım?

Kadının eşi yok tek başına kalacak. Şimdi size bir yerleşirse ölene kadar sizle oturur. Ben seninle oturmasına bir şey diyemem. Sonuçta anne o. Tek başına bırakmak da vicdana sığmaz. Ama müstakbel eşin arada denge kurabilecek, seni de onu da ezdirmeyecek karakterde değil anlattıklarına göre. Bu şartlarda aynı ev olmaz.

Bu şartlarda evlilik de olmaz bana göre

ben de düşünüyorum maalesef bunu :(( oturursa gitmezse falan off

erken evet ama tanımaya calısıyoruz birbirimizi işte.... aynı evde oturma konusu benim de kafamı karıstırıyo :(

Daha şimdiden başlamış ama söylemlere yaşıda ufak değilki yeni yetmeler gibi üstünlük kurmaya çalışıyor bana göre..

Aynı evde olmaz hayatınız heba olur şimdiden aklını çeliyor ileride çıkarız diye inanmam ben buna ....

Daha şimdiden başlamış ama söylemlere yaşıda ufak değilki yeni yetmeler gibi üstünlük kurmaya çalışıyor bana göre..

Aynı evde olmaz hayatınız heba olur şimdiden aklını çeliyor ileride çıkarız diye inanmam ben buna ....

en kötü huyum mantığımdan çok duygularımla hareket etmem :( düşünüyorum bunu aslında önceden asla böyle bişeyi kabul etmezdim ne olduysa bana salak gibi susuyorum yaa

en kötü huyum mantığımdan çok duygularımla hareket etmem :( düşünüyorum bunu aslında önceden asla böyle bişeyi kabul etmezdim ne olduysa bana salak gibi susuyorum yaa

Bir abla nasihatı sana mantığını devreye sok hemen,taviz tavizi doğurur derler..Devamıda gelir bunun,bugün bunu söylüyorsa yarın neler söyler kimbilir...

kendini belli etmiş ne demek aileni unutcan öyle şey olurmu ya sz evlenince ailenin yüzünü göstermez sana duygularına kapılma mantıklı düşün şimdi aşkından kabul edersin evlenip bi süre geçince pişman olursun koca bulunur anne-baba bulunmaz

oldu olacak senı istemeyede gelmesin senin annen baban kimki kendi annesinden istesin seni,
kusura bakma ama seni leyleklerin getirdiğini felan mı zannediyor bu?:47::47:

sana güzel bir fıkra yazayım sende içinden dersini çıkar.

Kenti sel basmış, belediye kenti boşaltma çağrısı yapmış. Herkes gitmiş ama caminin imamı "Allah beni korur" deyip kalmış.
Sular yükselirken, motorlu bir botla camiye yaklaşan görevli "Haydi hoca, direnmenin âlemi yok, gel" diye uyarıda bulunmuş, imam yine reddetmiş.
Sonunda minareye çıkan hoca, kendisine yaklaşıp tutunması için ip uzatan helikopteri de inancına güvenip göndermiş..
İmam sele kapılıp ölmüş öbür dünyaya gitmiş.
Öbür dünyada Azrail "Hoca efendi niye uyarıları ve yardım etmek isteyenleri reddettin?" diye sormuş.
İmam "Ben kulluk görevimi iyi yapmış bir adamım. Allah'ın beni koruyup kollayacağına inanıyordum" deyince...
Cevap:
"Sen Allah'ın yardımını fark etmedin. O botla helikopteri kim gönderdi sanıyorsun?"

arkadaşım erkek arkadaşının sözlerinden sende anla sana gelen mesajı.

Kenti sel basmış, belediye kenti boşaltma çağrısı yapmış. Herkes gitmiş ama caminin imamı "Allah beni korur" deyip kalmış.
Sular yükselirken, motorlu bir botla camiye yaklaşan görevli "Haydi hoca, direnmenin âlemi yok, gel" diye uyarıda bulunmuş, imam yine reddetmiş.
Sonunda minareye çıkan hoca, kendisine yaklaşıp tutunması için ip uzatan helikopteri de inancına güvenip göndermiş..
Öbür dünyada Azrail "Hoca efendi niye uyarıları ve yardım etmek isteyenleri reddettin?" diye sormuş.
İmam "Ben kulluk görevimi iyi yapmış bir adamım. Allah'ın beni koruyup kollayacağına inanıyordum" deyince...
Cevap:
"Sen Allah'ın yardımını fark etmedin. O botla helikopteri kim gönderdi sanıyorsun?"

Ne kadar güzel açıklamışsınız ben de diyorum geleceğin sinyallerini veriyor konu sahibinin erkek arkadaşı ki konu sahibi gibi aslında pek çok olayda veriliyor sinyaller mesajlar da biz kadınlar anlamıyoruz ayyy seviyorum ayyy onsuz ne yaprım diye diye erkeklerin her istediğine boyun eğiyoruz yoksa belli ediyor çoğu erkek kendini daha flört , nişanlılık aşamasında ama biz görmemekte diretiyoruz evlenince de ayy bu adama noldu böyle değişri diyoruz kimse değişmiyor aslında.

Cevap:

teşekkür ederim çok haklısın valla

Ne kadar güzel açıklamışsınız ben de diyorum geleceğin sinyallerini veriyor konu sahibinin erkek arkadaşı ki konu sahibi gibi aslında pek çok olayda veriliyor sinyaller mesajlar da biz kadınlar anlamıyoruz ayyy seviyorum ayyy onsuz ne yaprım diye diye erkeklerin her istediğine boyun eğiyoruz yoksa belli ediyor çoğu erkek kendini daha flört , nişanlılık aşamasında ama biz görmemekte diretiyoruz evlenince de ayy bu adama noldu böyle değişri diyoruz kimse değişmiyor aslında.

vallahi doğru söze ne denir:34:

ne demek sen bize gelin geliyorsun.oda size damat geliyor bu kadar basit.ne kendinizi nede ailenizi değersizleştirmeyiniz.

Burada aileden çok başka bir mesaj vermiş sevgilin ''benim sorumluluğuma giriyorsun.Biz ne dersek o'' ne yani senin aklın yokmu nerde neye göre davranacağını bilmeyen bir insan muamelesi yapmış direk olarak.Çok şükür rabbim hepimize akıl vermiş yetenek vermiş bu nedirki sanki paardan sebze alıyor.Yengelerini örnek gösterdiğinde deseydin ben senin yengen gibi mi duruyorum oradan bakınca.:9::9::9::9:

Bir arkadaş başlarım onun ailesine demiş al bendende okadar bu lafa bu denir.Ne demek evet insan evlendiğinde esas ailesi her iki taraf içinde eşi çocuğu ve kendinden oluşur artık çekirdek ailesi odur ama bu her iki taraf içinde geçerlidir sonrada aileleri eşit tutmak lazım seninkiler benimkiler olmamalı ama bu hernekadar doğrusu bu olsada yinede erkek için önemli olan kendi ailesi kız içinde kendi ailesi oluyor dengeyi tutturmaya çalışınılıyor sadece.Ama bu adam başdan seni doğuran bu vakde kadar bakan yetiştiren insanları hiçe sayıyor bugün bunu diyen yarın neler yapmaz allah bilir omu getirmiş seni bu yaşa onun anasımı doğurmuş seni bırak ya asla ve asla ödün verme eşit tutalım diyincede buna küsen tavır koyan adam yarın sana neler yapmaz birde kayınvaldeyle otur ha çok biriktirirsiniz o paraları alır o eve kayınvalden ölene kadar oturmayı göze al.Aman be canım dünyada başka sevecek erkekmi yok kocamı yok adammı yok sana senin ailene bu kadar saygısı olan adamdan ne dağ olur ne kasaba salla gitsin

Back
X