Evliliği konuşun o zaman neden kendi alanında çalışmadığı da çıkar ortaya zaten. Evlilikten kaçıp kaçmadığı da anlaşılır.İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .
Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .
Sizce amacı ne sevgilimin ? 4 yıl okuduğu bölümü silmiş tamamen aklında .
Konustuk ama bakarız diyor. Cok sıkmak istemiyorum evlilik meraklısı gözükmemek içinAdam rahatına düşkün demek ki. Ilerlemeye de niyeti yok. Kendi alanını sevmiyorsa bile babanin eline verdiği harçlık ile aile gecindremeyecegini biliyordur. Hic konuşmadiniz mi evlilik felan?
Reklamcılık okudu . 4 yıl oldu mezun olalı . Şu an iş bulabilir mi bilmiyorum kendi alanındaNe okudu sevgiliniz.Evlılıkle ılgılı sıze bişeyler soyluyor mu?
Bakarız nedir yahuuuKonustuk ama bakarız diyor. Cok sıkmak istemiyorum evlilik meraklısı gözükmemek için
Konustuk ama bakarız diyor. Cok sıkmak istemiyorum evlilik meraklısı gözükmemek için
Eşim de reklamcı. İnanın 1 haftada bile bütün sistem çalışma şekli programlar her şey değişiyor. Kendini çok geliştiren bir bölüm. O yüzden son dönemi takip etmeden işe girmesi çok mümkün gelmedi bana.Ya birde mezun olalı 4 yıl oldu, şu süreden sonra kendi alanında işe alırlar mı o da bilinmez
Evlilik konusunda daha genciz diyor. 30 olalım o zaman bakarız diyor
O zamana kadar biri aklımı çelmezse elimin altında dur diyor, bunun meali bu.Evlilik konusunda daha genciz diyor. 30 olalım o zaman bakarız diyor
Konustuk ama bakarız diyor. Cok sıkmak istemiyorum evlilik meraklısı gözükmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?