- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
2 yil iş aramiş bulamamis, pes etmis olabilir mi? Ulke sartlarindan haberiniz yok sanirimilk 2 yıl iş aradı son 2 yıl kılını kıpırdatmadı iş aramadı
Kirmiziyla belirttigim cumlenize biraz güldüm ne kadar masumsunuzBen bu yoruma takıldım nedense. Kimi bulacağım ne demek ya? Mesleğiniz var, okumuş görmüş geçirmiş birisiniz. Buralara havadan gelinmiyor belli ki kafanız da zehir gibi. Neden kimi bulacağım diyorsunuz? Bulmak için de çaba harcamayın zaten 40 yaşında evde kalmış biri değilsiniz. Bence kendinizi bu şekilde küçük görmeyin ve harcamayın....
sevgilin olduktan sonra 30 u bir kadin neden beklesin.. olmayan es arayan secen 30 u bulabilir. sevgilin varsa neyi sallarki insan..Evlilik konusunda daha genciz diyor. 30 olalım o zaman bakarız diyor
Bugun mesajlastık . Kendi alanında niye iş aramıyorsun dedim.
Kendi alanımda iş bulmam çok zor 4 yıl oldu mezun olalı dedi . Sizce zor mu iş bulması kendi alanında ?
Bir yerde işe girsem asgari ücret verecekler degmez diyor
İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .
Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .
Sizce amacı ne sevgilimin ? 4 yıl okuduğu bölümü silmiş tamamen aklında .
İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .
Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .
Sizce amacı ne sevgilimin ? 4 yıl okuduğu bölümü silmiş tamamen aklında .
Bugun konuyu açtım kendisine,
kendi alanında işe gir boşuna mı okudun 4 yıl dedim .
Sen çok maddiyatcısın sana yetemiyorsam ayrılırsın benden dedi . Bul bir tane mütehait nargile kafe müdavimi zengin kıro dedi .
Niye böyle yapıyor ? Kendisi genel kulturu yuksek zeki ve yakısıklı biri tamamen ideal biri ama benı cok uzuyor
Kirmiziyla belirttigim cumlenize biraz güldüm ne kadar masumsunuzoralara öyle havadan geliniyor ki sasip kaliyorum
“Ee babanın yanında onu bile alamıyorsun” diyemediniz mi? Harçlık alıyor dediğiniz için babasından asgari ücretin bile çok çok altında bişi aldığını varsayıyorum.Bugun mesajlastık . Kendi alanında niye iş aramıyorsun dedim.
Kendi alanımda iş bulmam çok zor 4 yıl oldu mezun olalı dedi . Sizce zor mu iş bulması kendi alanında ?
Bir yerde işe girsem asgari ücret verecekler degmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?