ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
Babasının işini mi devam ettirmek istiyo? Hiç mi konuşmadınız bu konuda?İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .
Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .
Sizce amacı ne sevgilimin ? 4 yıl okuduğu bölümü silmiş tamamen aklında .
Babasının işleride sıkıntılı. Kapatma ihtimali var mağazayı . Yani garantisi yokBabasının işini mi devam ettirmek istiyo? Hiç mi konuşmadınız bu konuda?
İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
Ben çalışıyorum araştırma görevlisiyim . 4 yıl önce mezun oldu ve hala sıfır tecrubesi var kendi alanında . Artık evlilik bekliyorum ciddi bir adım bekliyorum ama yok .
Arkadaslarım diyor ki ; bu senle evlenmez oyalar oyalar sonra daha genc birini bulur onla evlenir .
Birini bulmanız şart mı? Bekar kalmanız o adamın tribini çekmekten iyidir.ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
Ozaman iş bakması lazım.Orda devam edecek sandım. Yaşıda küçük değil en azından kafasında bi plan kurmuş olması gerekiyo. Benim eşimde babayla çalışıyo ama maaş ssk ödeniyodu. O da reklam mezunu iş yeride reklam tabela araç giydirme üstüne. Başka yerlerde iş aradı bulamayınca orda kaldı. Zaten orta okuldan beri işin içindeydi. Sevgililik döneminde başka yerde iş bakacam ama bulamazsam dükkandayım diyodu.Babasının işleride sıkıntılı. Kapatma ihtimali var mağazayı . Yani garantisi yok
Arkadasına bayıldım, keske benim arkadasım olsaydıİkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
İkimizde şu an 26 yaşındayız, yakında 27 olacağım . 5 yıldır sevgiliyiz . Hala ortada söz nişan yok . Kendisi lisans mezunu ama çalışmıyor. Babasının mağazasında çalışıyor . Babası harçlık veriyor sadece .
Reklamcılık okudu . 4 yıl oldu mezun olalı . Şu an iş bulabilir mi bilmiyorum kendi alanında
ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
Ne güzel araştırma görevlisi olmuşsunuz, kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz. Adam mağazada çalışıyor iyi eyvallah da maaş da almıyormuş, harçlık almak nedir yaa? Zaten evlilik konusuna da "bakarız" diyen birinin evliliğe niyeti yoktur bence. Sorumluluk alabilecek bi tip değil belli ki. Arkadaşlarınız haklı gibi. Sizden gencini mi bulur yaşlısını mı bilemem de sizi oyaladığı kesin. Kendinizi bu adam için yıprattığınıza değmez. Hem bu saatten sonra kimi bulacağım diye düşünmeyin lütfen, kimler çıkar karşınıza Allah bilir.ilk 2 yıl iş aradı son 2 yıl kılını kıpırdatmadı iş aramadı
Ben bu yoruma takıldım nedense. Kimi bulacağım ne demek ya? Mesleğiniz var, okumuş görmüş geçirmiş birisiniz. Buralara havadan gelinmiyor belli ki kafanız da zehir gibi. Neden kimi bulacağım diyorsunuz? Bulmak için de çaba harcamayın zaten 40 yaşında evde kalmış biri değilsiniz. Bence kendinizi bu şekilde küçük görmeyin ve harcamayın....ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
Yazık çok yazık.ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?