Sevgilim kendi alanında iş aramıyor

babasıyla çalışsın istiyorsa belki orada daha iyi kazanıyor yani iş bulamayabilir kendi alanında.çoğu insan zaten okuduğu bölümün işini yapamaz oldu ekonomik şartlar kötüye gittiği için.evlilik konusunu konuşun belki evlenme düşüncesi yok yakın zamanda eğer durum buysa daha fazla vakit kaybetmeyin beklentileriniz uyuşmuyor demektir.

ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen

İnanamıyorum ya
Akademisyen olacak bir kadının cümlesi olamaz bu.
Azıcık öz güvenli olun ya

Babasının işini mi devam ettirmek istiyo? Hiç mi konuşmadınız bu konuda?

Yani zora gelmeyen birine benziyor..
Hali hazırda bugün evlenseniz ailesinin onay verdiği kadar olacak herşey..kontrol onlarda olacak gibi.
Alışmış mevcut durumuna..bi nevi küçük patron..

ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
Birini bulmanız şart mı? Bekar kalmanız o adamın tribini çekmekten iyidir.

Babasının işleride sıkıntılı. Kapatma ihtimali var mağazayı . Yani garantisi yok
Ozaman iş bakması lazım.Orda devam edecek sandım. Yaşıda küçük değil en azından kafasında bi plan kurmuş olması gerekiyo. Benim eşimde babayla çalışıyo ama maaş ssk ödeniyodu. O da reklam mezunu iş yeride reklam tabela araç giydirme üstüne. Başka yerlerde iş aradı bulamayınca orda kaldı. Zaten orta okuldan beri işin içindeydi. Sevgililik döneminde başka yerde iş bakacam ama bulamazsam dükkandayım diyodu.

Arkadasına bayıldım, keske benim arkadasım olsaydı

Babasının işi ne ne mağazası var mademki o işi geliştirsin konuşmuyormu bu konuda hiç, evlilik niyeti yok belli 27 yaş küçük bir yaş değil evlilik için

Yaşlarınız sorumluluk almak için ilerlemiş artık evlilik meraklısı olmakla alakası yokki bunun ciddi bi konu hayatı düzene sokma isteği bence otur ciddi ciddi konuş sor net bi şekilde kafandakileri canım

zorlamayin derim. benim esim de kendi mezun oldugu alandaki isleri yapmadı. o alanda ugrassaydi su an ortalama bir maas alirdi. daha düzenli bir hayatımız olurdu. sevdigim isi yapacağım diye ve sevdigi iste birden cok para kazanma ihtimali oldugu icin hala o isi yapmaya ugrasiyor.
erkek icin 27 kucuk yas bir de. kendini evlilik icin su an zorlamak istemiyordur.

Reklamcılık okudu . 4 yıl oldu mezun olalı . Şu an iş bulabilir mi bilmiyorum kendi alanında

o alan da sıkıntılı ama. ugrasmasi gerekir. babasinin hazir isi varken ugrasmak istemiyor olabilir. dukkandan gelen gelir iki aileye yetecek gibiyse orda kalmasi daha mantikli olabilir. babasi evlenince maas gibi verir belki.

bizim bir yakinimiz da oglunu ozel uni. de falan okuttu hatta. Uluslararası iliskiler. ama cocuk gene kendi İşler'in yapiyorlar. hatta 2 ogul bir damat bir de kendileri. islerinden gelen gelir cok oldugu icin oglu da gidip maasli bir iste calismiyor.

bence boyle dusunmeyin. evlenince de ittire kaktira gider o evlilik. boyle seyler bir anda oluyor. evlenemiyorum diye uzulen bir arkadaşım 30 yasinda birden biriyle tanisti hizla evlendi hatta cocuk yapti gayet mutlu.

bu yas kaygisi illa oluyor ama bunu yasamayin. ilerde goreceksiniz cok bos bir kaygiymis. dogru kisiyi bulmak daha onemli. bu kisi sizin icin dogru kisi olmayabilir. evlenmek istemiyor gibi. evlense bile zoraki evlenecek. size karsi heyecanini kaybetmis gibi duruyor. baska birini bulsa birakacak belki de. yedekte dursun diye dusunuyor olabilir. belki de ailesinin buldugu birini tercih eder.

ilk 2 yıl iş aradı son 2 yıl kılını kıpırdatmadı iş aramadı
Ne güzel araştırma görevlisi olmuşsunuz, kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz. Adam mağazada çalışıyor iyi eyvallah da maaş da almıyormuş, harçlık almak nedir yaa? Zaten evlilik konusuna da "bakarız" diyen birinin evliliğe niyeti yoktur bence. Sorumluluk alabilecek bi tip değil belli ki. Arkadaşlarınız haklı gibi. Sizden gencini mi bulur yaşlısını mı bilemem de sizi oyaladığı kesin. Kendinizi bu adam için yıprattığınıza değmez. Hem bu saatten sonra kimi bulacağım diye düşünmeyin lütfen, kimler çıkar karşınıza Allah bilir.

Seni gerçekten sevse zaten evlenmek ister durumu olmasa da bunun üzerine konuşur hayaller kurar ve gerçekleştirmek için çaba harcardır. Babasının yanında 16 yaşında gibi takılıyor kendi hayatını düzenini kurmaya pek niyeti yok gibi. Böyle biriyle ilişkini bence gözden geçir. Onun keyfini bekleyerek en güzel yıllarını heba etme

Ben bu yoruma takıldım nedense. Kimi bulacağım ne demek ya? Mesleğiniz var, okumuş görmüş geçirmiş birisiniz. Buralara havadan gelinmiyor belli ki kafanız da zehir gibi. Neden kimi bulacağım diyorsunuz? Bulmak için de çaba harcamayın zaten 40 yaşında evde kalmış biri değilsiniz. Bence kendinizi bu şekilde küçük görmeyin ve harcamayın....

Yazık çok yazık.
Genç bir akademisyen bu cümleyi kurarsa diğer kadınları eleştirmek haksızlık olur.

Sorumsuz geldi bana rahatı seviyor sanırım, maaş almamak nasıl bir mantık inanılmaz cidden. Uzun süreli ilişkin olduğun için başkasını bulamam gibi hissediyorsun ama öyle olmucağını sende biliyorsun. Sanırım sevdiğin için bu durumun yoluna girmesini istiyorsun, güvenmek istiyorsun. Seni anlıyorum. Geleceğiniz için konuşun, evlilik meraklısı olmak değil bu 5 sene olmuş önünü görmek ister insan.

geleceği konuştuk ama 30 yaşına gelelim diyor daha genciz evlilik için aceleye gerek yok diyor

bir de avrupa ve amerikalıları ornek gosterıyor . oralarda evlilik yaşı 40 diyor .

harçlık yetiyor demek ki kendisine ve bundan çekinmiyorsa bırakın yapsın nasıl olsa bakarız demiş. bir daha konuşun olmadı ayrılın siz işinizi bulmuşsunuz o da bulsa şimdiye zaten ilerlerdi her şey... kimse evlilik meraklısı gibi görünmek istemez ama geçen yıllar boşa olmamalı az da değil 5 yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…