Sevgilim kendi alanında iş aramıyor

ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen

sen hayatını düzene koymuşun, sevgilin bu zamana kadar bir düzen tutturamadıysa bundan sonrada tutturacağını sanmam, seni elinin altında tutuyor hazır maaşlı hatunsun ne de olsa, tavsiye istersen ablacım ben yoluna bak derim bu sorumsuza bir 5 yıl daha harcama

Burada iki farkli konuya deginmek istiyorum
1. Kendi alaninda calismamasi. Olabilir, mecbur da degil. Madem babasinin isyeri var, orada calisir
2. Bu yasta harclikla geciniyor olmasi. Nerede calistigi onemli degil, belki babasinin isyeri ileride onun olacak. Ama o yastaki bir adamin, harclikla degil, adamakilli bir maasla calismasi gerekir, bu babasinin dukkani bile olsa.
Icimden bir ses, bunun daha askere gitmemis oldugunu soyluyor, dogru mu dusunuyorum?

Bana karşı çok düşkün, bulusmalarda bir kere para harcatmadı maaşımda gözü yok ama neden düzen kurmuyor bilmiyorum . İş arasa bulur mu acaba kendi alanında ?

Araştırma görevlisi olduğuna göre belli akıllı bir kızsın.
Çalısmaya niyeti olmayan hala daha babasından aldığı harçlıkta geçinen bir adamdan ciddi adım bekleme zaten iş imkanı kıt KPSS ile de Ataması olmayan bir bölüm.
Belli ki dışarda çalısmaya da bakarız dediğine göre evliliğe de niyeti yok.
Evlilik meraklısı gibi görüşmezsin 5 sene olmuş artık bi zahmet niyetini dor.
Sonra da duruma göre yapman gerekeni yap.

Askerliğini yaptı

Bana karşı çok düşkün, bulusmalarda bir kere para harcatmadı maaşımda gözü yok ama neden düzen kurmuyor bilmiyorum . İş arasa bulur mu acaba kendi alanında ?
Babasının işi ne ?
Orada maaşlı meden çalışmıyor ?
Neden harçlık ?

Estağrufurullah teşekkür ederim, kendi alanında iş arasa bulabilir mi acaba onu merak ediyorum 2 yıldır iş aramıyor kendi bölumunde

Estağrufurullah teşekkür ederim, kendi alanında iş arasa bulabilir mi acaba onu merak ediyorum 2 yıldır iş aramıyor kendi bölumunde
Bulsa bils iş tecrübesi yoksa asgari Ücret alır.
Bir de neden Israrla Kendi alanı olsun istiyorsunuz.

ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen

en olmaması gereken düşünce şekli. demek siz de başkasını bulamam korkusuyla berabersiniz gibi bir sonuç çıkıyor.
gerekirse yalnız kalırsınız. insanın her an ilişkisi olmak zorunda değil ki.

kendi alanında başka alanda fark eder mi? evlenecek her bayan düzgün düzenli bir işi olsun ister, e seninki de bu işlerden uzak olduğuna göre yapacağın şey belli, hem bakma böyle yaptığına evlenirsiniz ikiyken üç olursunuz, sonra ücretsiz izne falan çıkacağın zaman görmeyiz de yazarsan okuruz, bu gözler ne maaşımda gözü yoklar gördü

Evlenip ne yapıcak adam keyfinde mutlu:)

Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Zorlasam alanında iş araması için , iş bulabilir mi bu saatten sonra o da var

Sevgilinizin yaptığına oyalamak denir.
Alanında iş aramak zorunda değil, hatta iş aramak zorunda bile değil, istiyorsa sonsuza kadar babasının yanında çalışabilir. Lakin size karşı dürüst olmak zorunda. Şuan harçlık alıyor diyorsunuz, evlendiğinde de evini aldığı harçlıklarla geçindirmeyi düşünmüyor herhalde. Ha o zamana kadar iş bulurum diye düşünüyorsa, çalışma hayatı istikrar ister, tutarlılık ister. Şuan ne maddi anlamda ne de iş deneyimi anlamında bir birikimi olmadığına göre, hangi ara bunları edinip de doğru düzgün bir iş bulacak? Kendi yolunu çizmek, ayaklarının üstünde durmak isteseydi, zaten çoktan bir şeyler için çabalıyor olmaz mıydı? Ha, hala genç, aslında istese bir yerlerden başlayabilir ama adamın yapısı rahat, salmış işte gayet.

Siz de bunca senedir bu gerçekleri görmüyor değilsiniz bence. Sanırım mucize bekliyorsunuz. Birden aklını başına alsın, iyi bir gelir getirecek iyi bir iş bulsun filan... Yani adamda bunun ışığını alabileceğiniz en ufak bir işaret yok, kendinizi kandırmayın. Ve yukarıda "ayrılacağım ama kimi bulacağım etrafta" gibi talihsiz bir cümle kurmuşsunuz. Bir ilişki, başkasını bulamam diye mi sürdürülür yahu?

İs sikinti değil bence belki babasından ona kalacak iş ...ama evliliğe yanasmamasi seni oyalamasi büyük sıkıntı evlenmez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…