sen hayatını düzene koymuşun, sevgilin bu zamana kadar bir düzen tutturamadıysa bundan sonrada tutturacağını sanmam, seni elinin altında tutuyor hazır maaşlı hatunsun ne de olsa, tavsiye istersen ablacım ben yoluna bak derim bu sorumsuza bir 5 yıl daha harcama
Askerliğini yaptıBurada iki farkli konuya deginmek istiyorum
1. Kendi alaninda calismamasi. Olabilir, mecbur da degil. Madem babasinin isyeri var, orada calisir
2. Bu yasta harclikla geciniyor olmasi. Nerede calistigi onemli degil, belki babasinin isyeri ileride onun olacak. Ama o yastaki bir adamin, harclikla degil, adamakilli bir maasla calismasi gerekir, bu babasinin dukkani bile olsa.
Icimden bir ses, bunun daha askere gitmemis oldugunu soyluyor, dogru mu dusunuyorum?
Babasının işi ne ?Bana karşı çok düşkün, bulusmalarda bir kere para harcatmadı maaşımda gözü yok ama neden düzen kurmuyor bilmiyorum . İş arasa bulur mu acaba kendi alanında ?
Estağrufurullah teşekkür ederim, kendi alanında iş arasa bulabilir mi acaba onu merak ediyorum 2 yıldır iş aramıyor kendi bölumundeAraştırma görevlisi olduğuna göre belli akıllı bir kızsın.
Çalısmaya niyeti olmayan hala daha babasından aldığı harçlıkta geçinen bir adamdan ciddi adım bekleme zaten iş imkanı kıt KPSS ile de Ataması olmayan bir bölüm.
Belli ki dışarda çalısmaya da bakarız dediğine göre evliliğe de niyeti yok.
Evlilik meraklısı gibi görüşmezsin 5 sene olmuş artık bi zahmet niyetini dor.
Sonra da duruma göre yapman gerekeni yap.
Babasına jest yapıyor galibaBabasının işi ne ?
Orada maaşlı meden çalışmıyor ?
Neden harçlık ?
ilk 2 yıl iş aradı son 2 yıl kılını kıpırdatmadı iş aramadı4 yıl boyunca iş aramayan adamla hâlâ birlikte misiniz? Bu adamla fazla oyalanmayın derim.
Bulsa bils iş tecrübesi yoksa asgari Ücret alır.Estağrufurullah teşekkür ederim, kendi alanında iş arasa bulabilir mi acaba onu merak ediyorum 2 yıldır iş aramıyor kendi bölumunde
Maas ve SGK olmadan ne kadar daha jest yapacak kiBabasına jest yapıyor galiba
ayrılmayı düşündüm ama kimi bulacağım etraftaki erkekler malum zaten . İlk mezun oldugu donem iş arıyordu ama sonra bıraktı tamamen
Bana karşı çok düşkün, bulusmalarda bir kere para harcatmadı maaşımda gözü yok ama neden düzen kurmuyor bilmiyorum . İş arasa bulur mu acaba kendi alanında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?