Sevgilim kuruntu yapmakta haklı mı

Herkese selam
Benim uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Ve uzun bir süredir de çalışıyorum. Aynı birimde çalıştığım çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı. Kendisi sonra işten ayrıldı. Ben de çevremde canayakın , konuşkan bilinirim. Bu arkadaşla da aram iyiydi. Fakat iş yerinde çoğu kişi ilişkim olduğunu biliyor.
Bu arkadaş bayramda aradi nasılsın bi arayayım dedi. Bana çok normal geldi çünkü aramız iyiydi ve diyaloğu devam ettirmek istedi. Geçenlerde iş yerine ziyarete geldi yine normal bir şekilde konuştuk. 1 2 kez de işle alakalı konu geçti.
En son dün mesaj attı. Nasılsın bir yazayım dedim dedi. Bende iş yerindeki problemlerin bir kısmını anlattım o da haberdarım dedi. Dedim iş arıyorum evlenene kadar beklemek istiyordum ama artık çıkacağım dedim. Evlilik planı yakın mı diye sordu bende seneye inşallah dedim. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur iyi yerlere girersiniz ikiniz de dedi. Buluşalım bir gün dedi bende ecet geçen ofiste konuştuk hep birlikte bir organizasyon yapalım diye ben ayarlamaya çalışayım dedim.Ve ablasının düğünü hakkında hep konuşuyorduk ablası bir yabancı ile evlenecek kız isteme vs çok ilginç olduğundan bahsetmişti. Ben de düğün ne zaman dedim davetiye gönderdi. Bugün bi arkadaş davetiyeyi getirdi fakat ofiste başka kimseye vermedi. Bana gizlice verdi. Ben de neden vermedin dedim ya yer sıkıntısı var sanırım davet etmiyor dedi.
Neyse sevgilim kimle konuşuyorsun dediğinde kısaca anlattım durumu. Senin o çocukla gorusmeni istemiyorum dedi. Dedim ki seni biliyor ve hiç yanlış bir hareketini görmedim. Neden sadece seni arıyor sana yazıyor istemiyorum onun niyeti farklı o buluşmaya da lütfen gitme dedi.
Ben bu arkadaşımdan hiç farklı bir davranış görmedim. Ben mi çok safım yoksa bana yakın mı davranmak istiyor? Evlenmek istediğimi ilişkimi çok sevdiğimi bilmesine rağmen bana böyle yaklaşma çabasının olma ihtimali çok saçma geliyor.
Sevgilimin uyarısını dikkate almalı mıyım sizce
Yorumlarınızı bekliyorum
Allah askına cocuk ne dıye yaklasmış gayet normal arkadas gıbı nesını abartıyorsunuz. Arkadasın davranısı normalde sevgilinizle sizde var bı anormallık..

Allah askına cocuk ne dıye yaklasmış gayet normal arkadas gıbı nesını abartıyorsunuz. Arkadasın davranısı normalde sevgilinizle sizde var bı anormallık..
Hahaha yahu benim neremde var anormallik. Bana normal geliyor bu durum ama sevgilim başka türlü değerlendiriyor. Veriler de bunlar. Sevgilim kuruntu yapıyor değil mi dedim.
Sevgilimin tutumu tabiki anormal geliyor banada. Ama 2 sene önce benzer bi durumda yok canım asla olamaz öyle dediğim arkadaşım sana aşığım diye açıldı.
Ben farkedemiyorum bu durumları

Yersiz bir kuruntu, çocuğu da kendi gibi kötü fikirli biri olarak görmüş. Bence arkadaşınız sadece sizinle çok yakın arkadaş, daha ötesi değil. Her ne kadar bazıları inanmak istemese de kadın ve erkek salt arkadaş da olabiliyor.
Başka arkadaşlarıma bu şekilde yaklaşmıyor. 2 sene önce yine iş yerinden yakın olduğum bir arkadaş ki grupça dışarı çıktık bu süreçte sevgilimle oturduğu ettiği de oldu.
Sevgilim o kişiye karşı uyardı ki böyle birşey mümkün değildi benim için. Çok kavga ettim saçmalıyorsun diye. Sonra 2 ay sonra bu arkadaş dayanamıyorum artık sana çok aşığım diye açıldı bana. Ben anlamıyorum böyle mevzuları.
Şimdi yine birine karşı uyarıyor. Acaba yine mi göremedim diyorum. Bana göre sevgilisi olan birine yazmak, ilgilenmek çok çirkin şeyler. Ben bunları insanlara kolay kolay konduramam

27 yaşındayız.
Normalde böyle şeylere mudahele etmezdi. Ama arkadaş grubumdan biri ile de benzer durumu yaşadık ve ben hayır olamaz öyle bir durum deyip görüşmeye devam ettim. Sonunda sevgilim halli çıktı. O yüzden böyle durumlara hassas. Benim göremediğimi düşünüyor
Madem öyle biraz ders çikarma vakti gelmemiş mi?
Erkek arkadaşinız tekrar mı haklı çıksın?

seni daha dostça görüyordur
mesela benimde öyleydi okulda herkesle konuşurdum ama sırlarımı paylaştığım en özel günlerimde yanımda olsun dediğim bir kişi var
Benim için de böyle durum. Ben böyle değerlendiriyorum. Bir de ben çok anaç biriyim. Ve çevremdeki insanlara karşı çok duyarlıyım. Çok gereksiz bi özellik farkındayım ama maalesef ki böyleyim.

Madem öyle biraz ders çikarma vakti gelmemiş mi?
Erkek arkadaşinız tekrar mı haklı çıksın?
Benim için anormal bir durum yok ama bir önceki tecrübe tedirgin ediyor. Çünkü ona da asla inanmazdım böyle bi açıklama yapacağına..
Bu arkadaşıma da pek inanmıyorum açıkçası ama sevgilim uyardığı için tedirginim de

Benim için anormal bir durum yok ama bir önceki tecrübe tedirgin ediyor. Çünkü ona da asla inanmazdım böyle bi açıklama yapacağına..
Bu arkadaşıma da pek inanmıyorum açıkçası ama sevgilim uyardığı için tedirginim de
Her türlü insan her yerde var. Yine ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz.

Erkekler beğenmediği kadını yanına bile yaklaştırmıyor.. Yok eminseniz düğüne sevgilinizle gidersiniz.

Benim için de böyle durum. Ben böyle değerlendiriyorum. Bir de ben çok anaç biriyim. Ve çevremdeki insanlara karşı çok duyarlıyım. Çok gereksiz bi özellik farkındayım ama maalesef ki böyleyim.
arkadaşın seni yakın görmüş
sevgilinle git düğüne

Bence sevgiliniz haklı. Neden iş grubundan toplu bayram mesajı atıp bayram kutlamak varken sizi bizzat arıyor? Mesaj atıyor, buluşalım diyor? Düğüne sadece sizi davet ediyor? Siz iyi niyetli olduğunuz için fark etmemiş olabilirsiniz.

Herkese selam
Benim uzun süredir devam eden bir ilişkim var. Ve uzun bir süredir de çalışıyorum. Aynı birimde çalıştığım çok iyi anlaştığım bir arkadaşım vardı. Kendisi sonra işten ayrıldı. Ben de çevremde canayakın , konuşkan bilinirim. Bu arkadaşla da aram iyiydi. Fakat iş yerinde çoğu kişi ilişkim olduğunu biliyor.
Bu arkadaş bayramda aradi nasılsın bi arayayım dedi. Bana çok normal geldi çünkü aramız iyiydi ve diyaloğu devam ettirmek istedi. Geçenlerde iş yerine ziyarete geldi yine normal bir şekilde konuştuk. 1 2 kez de işle alakalı konu geçti.
En son dün mesaj attı. Nasılsın bir yazayım dedim dedi. Bende iş yerindeki problemlerin bir kısmını anlattım o da haberdarım dedi. Dedim iş arıyorum evlenene kadar beklemek istiyordum ama artık çıkacağım dedim. Evlilik planı yakın mı diye sordu bende seneye inşallah dedim. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur iyi yerlere girersiniz ikiniz de dedi. Buluşalım bir gün dedi bende ecet geçen ofiste konuştuk hep birlikte bir organizasyon yapalım diye ben ayarlamaya çalışayım dedim.Ve ablasının düğünü hakkında hep konuşuyorduk ablası bir yabancı ile evlenecek kız isteme vs çok ilginç olduğundan bahsetmişti. Ben de düğün ne zaman dedim davetiye gönderdi. Bugün bi arkadaş davetiyeyi getirdi fakat ofiste başka kimseye vermedi. Bana gizlice verdi. Ben de neden vermedin dedim ya yer sıkıntısı var sanırım davet etmiyor dedi.
Neyse sevgilim kimle konuşuyorsun dediğinde kısaca anlattım durumu. Senin o çocukla gorusmeni istemiyorum dedi. Dedim ki seni biliyor ve hiç yanlış bir hareketini görmedim. Neden sadece seni arıyor sana yazıyor istemiyorum onun niyeti farklı o buluşmaya da lütfen gitme dedi.
Ben bu arkadaşımdan hiç farklı bir davranış görmedim. Ben mi çok safım yoksa bana yakın mı davranmak istiyor? Evlenmek istediğimi ilişkimi çok sevdiğimi bilmesine rağmen bana böyle yaklaşma çabasının olma ihtimali çok saçma geliyor.
Sevgilimin uyarısını dikkate almalı mıyım sizce
Yorumlarınızı bekliyorum
Madem düğüne bir tek sizi davet etti ben sevgilimi alıp giderdim hem o hengame de bir tek benle ilginemeyecrktir canım sıkılmaz hemde erkek arkadaşım rahatsız olmayacaktır.
Madem ciddi düşünüyorsanız ben bu tarz arkadaş partilerine düğünlere hatta nişanlı iseniz akraba düğünlerine bile ikinizde uygunsanız birlikte gitme taraftarıyım.

Madem düğüne bir tek sizi davet etti ben sevgilimi alıp giderdim hem o hengame de bir tek benle ilginemeyecrktir canım sıkılmaz hemde erkek arkadaşım rahatsız olmayacaktır.
Madem ciddi düşünüyorsanız ben bu tarz arkadaş partilerine düğünlere hatta nişanlı iseniz akraba düğünlerine bile ikinizde uygunsanız birlikte gitme taraftarıyım.
Toplu görüşmeye gitmemi istemeyen sevgilim düğüne de sıcak bakmayacaktır.
Normalde aramızda bu tarz problemler olmaz. Ikimiz de arkadaşlarımızla görüşürüz. Bir kez problem oldu. Onda da gözlerinde haklı çıktı

Toplu görüşmeye gitmemi istemeyen sevgilim düğüne de sıcak bakmayacaktır.
Normalde aramızda bu tarz problemler olmaz. Ikimiz de arkadaşlarımızla görüşürüz. Bir kez problem oldu. Onda da gözlerinde haklı çıktı
Tamam da sizinki birlikte düğüne gelecek neyine sıcak bakmıyor anlamadım özel görüşmüyorsunuz arkadaşınızla eşinizle birlikte gidiyorsunuz. Bence teklif edin eşinize birlikte gidelim diye

Kadınlar ve erkekler arkadaş olabilirler,mesajlasabilirler, bulusabilirler, görüşebilirler, birbirlerini biryerlere davet edebilirler.

Arkadaşınızın günahını almak istemiyorum ama bence sevgiliniz haklı. Genelde erkekler hayatında biri olan kız arkadaşını baş başa buluşmaya çağırmaz

Kadınlar ve erkekler arkadaş olabilirler,mesajlasabilirler, bulusabilirler, görüşebilirler, birbirlerini biryerlere davet edebilirler.
O konuda problem yok ikimiz de karşı cins ile oturup vakit geçirebiliriz.
Bu kişiye karşı bir antipati var. Neden diyorum istemiyorum bir nedenim yok diyor. Daha önce sevgilimin uyardığı bir iş arkadaşım vardı, asla olamaz dediğim biriydi gayet yakın arkadaştık tabi mesajlaşma vs yoktu. Iş yerinde sohbet ediyorduk topluca dışarı çıkıyorduk. Sevgilimin istemiyorum o kişiyi demesine rağmen ben arkadaşlığımı sürdürdüm. Asla yapmaz diyerek.
Sonra bu arkadaş açıldı. Seni çok seviyorum seni düşünmeden yapamıyorum diye.Çok uzun yıllardır 1 kişiye karşı uyardı onda da haklı çıktı
Bu 2. Oldu. Şimdi onu ezmekte istemiyorum acaba ben mi göremiyorum arkadaşımın ilgisini diye buraya konu açmak istedim

Back
X