- 22 Aralık 2020
- 3.999
- 12.380
- 158
- Konu Sahibi sivaslii_58
-
Mesele irkek degil cunku ASK!Konu sahibi burada kalici olacak belli ama kim dogru yolu gosterse saldırıyor.
Mutlu sonGeçen bir dizi izledim. Adamın sevgilisi var, gayet modern, alımlı, hoş bir kadın. Ama adamın ailesi kızı oğullarına layık görmüyor ve kendi istedikleriyle evlendirmek istiyorlar. Adam da sevgilisine diyor ki, ben bunların istediği ile evleneyim; senle de ayrılmayalım sana ev açarım. Kadın da kabul ediyor. Adam ailesinin istediği ile evleniyor. Sonra olay ortaya çıkıyor, ama karısıyla sevgilisini bir araya getirip arkadaş olun, durumu kabullenin diyor. İkinizi de farklı seviyorum diyor.
Hahahahah öyle bir ailemiz yokGeçen bir dizi izledim. Adamın sevgilisi var, gayet modern, alımlı, hoş bir kadın. Ama adamın ailesi kızı oğullarına layık görmüyor ve kendi istedikleriyle evlendirmek istiyorlar. Adam da sevgilisine diyor ki, ben bunların istediği ile evleneyim; senle de ayrılmayalım sana ev açarım. Kadın da kabul ediyor. Adam ailesinin istediği ile evleniyor. Sonra olay ortaya çıkıyor, ama karısıyla sevgilisini bir araya getirip arkadaş olun, durumu kabullenin diyor. İkinizi de farklı seviyorum diyor.
Kuzen olmayan aldatmıyor mu ayrıca evlensin diye kimse baskı yapmıyorSeni evlenmek için yedeğe almış belli ki sevgilisi vardı ama araları bozuktu şimdi tekrar yakınlaşmışlar. Sizin ilişki gidici. E carlamıştın kuzenden koca olmaz diyenlere. Al buyur sen daha çok ağlarsın kayınbabana ay pardon amcana.
Askim dağlarda gezer.Mesele irkek degil cunku ASK!
Senin bilmediğin neler var daha masum çiçeğimHahahahah öyle bir ailemiz yok
Ya bilmeden öyle konuşuyorsunuz ki bizim ailede zorlama baskı yok komik ve alakasız yazdığınızKuzum bak burdaki ablalarini dinle..hazir yol yakin vazgec bu isten.sizin evlilik tamamen gostermelik olacak.seni sevmiyor..ailesinin istemiyecegini dusundugu bi sevgilisi (veya bi kac tane) var.onlarla rahatca takilabilmek icin de seninle evlenicek.sen ev bekleyeceksin.o gununu gun edicek.ya bunu anlamayack ne var.bu kadar mi akil yok sende yaa.bi kendine gel.insan boyle bile bile hayatini mahveder mi?
Sen o amcaya çok güvenme. Biliyor oğlunun ne işler karıştırdığını.Hahahahah öyle bir ailemiz yok
Yazık kız saf bu.Sen o amcaya çok güvenme. Biliyor oğlunun ne işler karıştırdığını.
Ay ne bileyim ben öncesini bilmiyorum ki olayın bxbcbbcbAy duygularını açtı anlamında açıldı hahahahah
Adamın sevgilisi de durumdan razı bu arada.Mutlu son
Seni evlenmek için yedeğe almış belli ki sevgilisi vardı ama araları bozuktu şimdi tekrar yakınlaşmışlar. Sizin ilişki gidici. E carlamıştın kuzenden koca olmaz diyenlere. Al buyur sen daha çok ağlarsın kayınbabana ay pardon amcana.
Hahahah hayir sevgilim çok oldu hepsi TürktüSen bi de Almanya’da yaşıyormuşsun eski konuna baktım, 80 milyon Almanya 80 milyon Türkiye nüfusu içinde bula bula kuzenini mi buldun??? Sen yaşadığın Türk mahallesinden bile çıkmamışsındır bugüne kadar. Allah akıl fikir versin
Şuraya bi de kusan surat butonu gelmeli…
Kuzenle sevgililik midemi bulandırdı.
Ya bilmeden öyle konuşuyorsunuz ki bizim ailede zorlama baskı yok komik ve alakasız yazdığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?