Sevgilim memur diye vermiyorlar ,

cfr_33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
17
0
0
Eskişehir
6-7 aydır tanıştığımız sevgilimi ailem devlet memur diye istemiyor , memur maaşıyla geçinemezsiniz diye vermiyorlar beni çok üzgünüm kızlar

6-7 aydır tanıştığın sevgiline zaten vermesin ailen... Memur diye değil ama, erken diye......

bizim burda da memur bulsa kızlarını verecek aile çok.
aileniz çok mu zengin ?

senın ailende bı degısıkmıs canım yaa .bu devırde genellıkle

kayınvalıde adayları gelınıde damadıda memur tercıh eder

hele kı oglan annelerı ,ıllakı ogretmen olsun derler

senınkıler neden begenmedı memur damadı sasırdım .

hıc calısmamasından cok cok ıyı .ama memur oldugu ıcın sanmıyorum

tanısma surenız suan evlılık ıcın cok erken .bıraz daha bırbırınızı

tanıyın dıye oyle demıslerdır

ailem çok zengin değil ama varlıklı geçinemezsiniz diyorlar , yeni tanışıyoruz belki ama tanıdığım kadarıyla çok iyi birisin temiz kalpli , ailesiyle de tanıştırdı beni
ne yapacağımı bilemiyorum

sen de çalışıyorsan sorun olmaz evinizde varsa ne sorun olucak tabi çocuk falan olunca biraz zor olur ama ozamana kadar neler değişir bakarsın birikim falan yaparsınız eşinle e tabi evlilikte biraz cefada olur yani kimse dört dörtlük yaşamıyor malesef zaman neler getirir bilinmez ama insanların gelir düzeyleri düşük diye evlenmeyeceklermi annen ile baban kim bilir ne zorluklarla evlenmişlerdir ama zorluklar birlikte aşılınca evlilik evlik olur tabi evleneceğin adam şu saydığım durumlara deyececek bir insansa tabi

kendime ait bir evim yok , özel bir şirkette insan kaynakları yönetici yrd olarak görev yapıyorum , ailemin neden böyle davrandığını anlamıyorum , onlar da evlenirken çok zorluk çekmişler sanırım benim böyle bi şeyi yaşamamı istemiyorlar ((

cidden insanlar genelde memur damat isterler. az önce bi arkadaşın yazdığı gibi durumunuz çok iyi galiba.

" Tanıdığın Kadarıyla " yani tanıdığını düşünüyorsun.. 6-7 ayda bir insanı tanımak mümkün değil. Hele ki, bir erkeği. Bence çok aceleci davranıyorsun. Bir derdim var bölümünde, Eşi Ve Eşinin Ailesi.. Bölümüne girersen sevinirim. Orada yıllardır aynı yastığa baş koymuş, ama nice sorunlar yaşayan insanlar var. Ben nasıl tanımamışım yıllardır diyenler öyle çok ki.. O halde 6-7 ayın gerçekten kısa süre olduğu kesin oluyor. Ben bile sözlümü çok iyi tanıdığımı iddia edemem. Kaldı ki haftada en fazla 2 gün ayrıyız....

Ben memurum,memur bulsam öpüp başıma koyacağım;hep asgari ücretlilerle muhatap oldum..

süre konusuna katılmıyorum, bu tanışma ve tanıma olayının bir formülü yok , yani şu kadar zaman geçerse tanırsın diye bir şey yok , insanlar çok kısa görüşme faslından sonra evlilik yapıp uzun yıllar mutlu mesut yaşayabiliyor, aksi örnek de verilebilir tabi 5 yıldır tanışıpta evlenenleri de görüyorum 2 yıl sonra boşanıyor , o yüzden bu süre meselesine pek takılmıyorum,
zaten evleneyim de demiyorum , zaten evlenmeye karar versek dahi en az 1 yıl sürer , sadece şu var neden memura kız verilmiyor , en azından benim ailem

annenler senin bu durumun altında ezilmenden korkuyorlardır onlara bunu gerçekten istediğini ve tüm zorlukların üstesinden geleceğine inandırman lazım haklı olabilirler hangi anne kızının mutsuz olmasını isterki bu yüzden onlara kızma

Bir tek sorun buysa aşk için mücadele etmelisin.Devlet kapısında daha ne olsun.Eli ekmek tutuyor..

benim gelirim onun kinden fazla zannedersem acaba bu bir neden olabilir mi ?
ben pek para meselesine takılan biri değilim , mutlu huzurlu bir evim olsun yeter , maddi konular bir şekilde çözülür zaten

ailen seni iyi tanıyor
iyi kötü ailenin durumu iyiymiş seninde işin var
nasıl harcıyosun onla görüyo biliyo belkide o yusden gecinemezsiniz diolardır..
hani herkesin dilinde bi hayat standartı dır gidiyo ya işte ondan bahsediyorum...
belkide senin ailen senin standartlarını sevgilinin karşılayamayacağını ve seninde bu durumdan
mutsuz olacağını düşünüyolardır

haaa 6-7 aylık tanımaya gelince birlikte nekadar vakit gecirdiğinize bağlı onu ne kadar tanıdığın?

pardon nicke bakarak soruyorum mersinli misin acaba
öyleyse cok rahat gecinirsiniz ikinizde calışıyor olursanız

iyide bu ülkede zaten ne kadar ıyı durumda olan adam varkı en ıyısı yıne devlet memuru en azından garantılı işi var adamın bence aılen bıraz sacma dusunuyor bu konuda

tanıştığımızdan beri haftada en az 2 kere yüzyüze geliyoruz gün içinde de sürekli arıyor beni , birbimize gerçekten çok aşığız , 30 yaşında biri olarak elbetteki yaşadıklarım oldu ama ilk kez böyle hissediyorum , gerek kültür düzeyi olsun gerek temiz kalpliliği olsun gerçekten çok seviyorum

söylediğin bişeye katılıyorum insan 4-5 sene cıktığı birinide evlendikten sonra tanımadığını anlayabiliyo bunların örneğini burda cok gördük
aslında erkekler bize ufak ufak tüyolar veriyolar kişilkleriyle ilgili onları iyi analiz etmek
aşık olduğumuz için algılarımızı kapamamamız lazım yaşın da ufakdeğilmiş kandırılıcak askla gözün kçr olucak bi durumunda olduğunu düşünmüyorum
ailene gelince artık 30yaşında biri olarak bence senin hakkında bu gibi bi kararı vermeleri sapğlıklı diil
ben çok daha ufak olduğunu düşündüm ilk yorumumu yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…