@radyolog
Esiniz zanederim bir istisna olsa gerek ama buyuk firmalarda yuksek lisans ve doktoralilar cok onemlilik arz ediyor calisan portfoyu cikartilip kac kisi yuksek lisans kac kisi doktora kac kisi yurt disinda okumus diyede firma karsilastirmalari oluyor buna gorede ucretleride bir hayli esnek oluyor gerci memurlugunda kademe kademe hiyerarsileri var ona gorede ucretleri var tabi ama buda yukselmeye kalmis bir durum .
sevgilimin iş hayatı hep zorluklarla geçmiş , 6 yıllık bankacılık hayatına son verip memur olmak için 30 yaşında derse çalışıp memuriyeti kazanmış , düşününce özel sektörde çalışmak hakikaten zor , en iyisini yapmışsın diyorum ben , ne iş yaptığı aslında beni çok ilgilendirmiyor ben onun temiz kalbini sevdim , yakışıklı üstelik :)
yakın zamanda bu durumu netleştirmeyi düşünüyorum yeteri kadar zaman kaybettik zaten , aile bir yere kadar
Yeteri kadar zaman mı kaybettiniz ? 6 - 7 ay olmuş tanışalı.. Ayrıca sen öyle san.. Aile bir yere kadarmış.. Yarın birgün başına bi iş gelse ailenden başkası olmaz yanında , Allah korusunda Yaşın küçük herhalde ya da aşk gözünü kör etmiş..
Bir de sorum cevapsız kaldı yine ? Memur maaşını beğenmiyor ya aileniz , kızları yani siz necisiniz ? demiştim..
canım sorduklarını daha evvel yazmıştım , özel bir şirkette insan kaynakları yönetici yrd. olarak görev yapmaktayım , sevgilim eüaş da memur olarak görev yapıyor..
sanırım benim daha yüksek maaşımın olması sorun oluyor , aslında bende tam olarak çözemedim hiçbir sorun grünmüyor aslında
nereden baksan 2000 tl alıyordur hatta geçiyordur bile.
bence de azımsanacak bir maaş değil.şaşırdım babanız ne kadar alsaydı
verirdi acaba?
bence biraz daha inat et yada ikna etmeye çalış aileni
millet kpss lerde can çekişiyo de memur olmak için.örnek ver.
bence aşılmayacak bir sorun değil
eminim çokta mutlu olacaksınız evlenince:)
benim gelirim onun kinden fazla zannedersem acaba bu bir neden olabilir mi ?
ben pek para meselesine takılan biri değilim , mutlu huzurlu bir evim olsun yeter , maddi konular bir şekilde çözülür zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?