Sevgilim neden böyle diyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar belki size garip gibi gelecek bu ama sevgilim her seferinde sen ailemden daha önemlisin diyor :bbo:
Bende böyle deme sonuçta onlar senin ailen onlar seni dünyaya getirdi yetiştirdi diyorum.
Bende onları çok seviyorum zaten diyor,ama ailemi ben seçmedim doğarken ailem sorulmadı ama seni ben seçtim diyor. Sen daha önemlisin diyor.Ben de benim ailem senden daha önemli dedim.Buna rağmen o bana göre sen daha önemlisin diyor.Senden sonra annem babam ablam gelir diyor. Bana garip geliyor bence anne baba herşeyden önemlidir,sizce de öyle değil mi :uhm:
Sevgilim ailesini çok seviyor asla saygısız bir insan da değildir ama neden böyle diyor anlamıyorum. Bana normal gelmiyor sizce normal bişey mi bu yorumlarınızı öğrenmek istiyorum mirmirmirmir

arkadaşım benim sevgilim de sürekli sen benim için çok önemlisin herşeyden öncesin diyor ama ailesini de asla bir kenara atmıyor ki yapması gereken de budur zaten. eğer oda hem seni hem de onları memnun etmeyi becerebiliyosa bence bu mükemmel bişey.
sizin yeni bir aile olacağınızın farkında daha ne istiyorsun :)

bundan bi önceki okuduğum konuda da eşinin ailem herşeyden önce gelir diyen bir arkadaşımızın yakınması vardı.
insanoğlu ne nankörüz galiba. ne desen yaranılmıyor.
bence sevgilin sana sevgisinin büyüklüğünü anlatmaya çalışmış. bi problem yok ortada

bilmiyorum ama nedense ben kimseyi babamdan annemden daha önemli bulamıyorum (

essmeraldaya katılıyorum, sana olan sevgisinin büyüklüğünü anlatmaya çalışıyor,benimde eşim sevgiliyken böyle diyordu, biz sevgiliyken onun yanına senede 1 kere gelen annesi şimdi senede kaç kere geliyo, nerdeyse bir aya yakın kalıyo, bide ayrılırken ağlıyo,evlendikten sonra pek kıymetli oldular birbirlerine, şimdi ne diyo bil, önce annem,Allah tan kötü niyetli değillerde ortalık karışmıyo,yoksa yakarım zaten, belki ondanda cesaret edemiyorladır:)

Aranızda başka problem yok galiba bu konuyu onunla daha fazla uzatma bence yoksa dertsiz başına dert açıcaksın..Tek derdin bu olsun boşverrr. Erkeklerin bazıları ailelerini çok takmaz onlardan birine denk gelmişsin. başka huyları iyiyse bunu problem yapma.

Dert ettigin seye bak güzelim...

Sen hele bir evlen onunla, ailesinden kiymatlisi kalmaz merak etme

Canım sen dert mi arıyorsun kendine:mymeka: Ne güzel işte sevgisinin büyüklüğünü ifade etmiş...Şeniz

yok ailesini takmayan biri değil aslında ama niye böyle diyor bilmiyorum tabi hoşuma gidiyor bana değer verdiği için ama ailesinden daha değerli olmadığımı düşünüyordum açıkcası benneyaptımki
sonuçta bi anne baba gibi iki kişi daha yok bu dünyada insanı karşılıksız seven :1rolleyes:

E, belki ailesinde göremedigi ilgiyi , sevgiyi sende görüyordur , onun için böyle düşünüyordur herkesin ailesi bir değilki ...:teselli:

vallaha bacım o zaman şöyle diyelim avunacaksan;
aslında tabiki de ailesi daha önemlidir ama seni pohpohlamak için küçük pembe yalanlar söylüyor
.:1rolleyes:

Dert ettigin seye bak güzelim...

Sen hele bir evlen onunla, ailesinden kiymatlisi kalmaz merak etme

ne kadar doğru söylemişsin Gülsüm Sultan ağzına sağlık
alana kadar canım benim benimkide öyle derdi nişanlıyken hatta ailesinin yemeklerini
bile beğenmediğini yengesinin kuru fasulye yemeği değilde
kuru fasulye çorbası yapıyor diye şikayet ederdi ama şimdi o çorbayı bayıla bayıla
yiyor yengesinin çok tatlandı yani niyeyse :mymeka:

ailesi benden önemli olsun bence hiç sakıncası yok :1hug:
çünkü benim içinde ailem daha önemli a.s
sanırım sevgilim bana beyaz yalan sölüyo :asigim:

kıyamam sana canım ya Şeniz olsun ziyanı yok , ona ilerde biz de bir aile olucaz ozamanda ailenden yani bizden baskasını önemseyebilirsin bu beni korkutuyor falan de ..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

canım durma bu kadar üzerinde
bak sende söylüyorsun aile herkesden önce gelir
sana pembe bir yalan ama seni çok sevdiğinden dediği bir yalan
öpüyorum canım

Cok duydum bu sözü ben, inandimda... ama ilk firsatta annesinin eteginin altina saklandi. dert etme kafana bence...

sevgilin bi kocan olsun bakalım aynı şeyi demeye devam ediyor mu

Bence seni tavlamak ona olan aşkını güçlendirmek için için yapıyor aslında bu lafın hiçbir geçerliliği yok yani bu sadece lafta merak etme..sen dürüstçe ailem önde diyorsun da o farklı bir yöntem deniyormuş..

Aslında sen de doğru düşünmüyorsun o da..daha önemli diye bir şey yok ..bunlar çok farklı sevgiler.aile ve eş sevgisi ..ikisi de kalptedir ve bence ikisi de önemlidir.sıralama yapmak garip olur..bir çocuga sorarlar ya annen mi baban mı diye öyle bi sey ..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…