Merhaba kızlar çok hoşlandığım biri var, bir defa görüştük onunla farklı şehirlerdeyiz, bir arkadaşının yanına gelmişti bizde görüştük. arkadaş olarak tabi o zamanlar hoşlanmıyordum.
onun kız arkadaşı var yaklaşık 8 aylık.
herneyse ona duygularımı açtım bana'' sen cok güzel ve düzgün bir kızsın benim konuştuğum biri var o olmazsa kesinlikle seninle beraber olurdum'' dedi...
sizce bu iyi bişe mi? ne yapmalıyım şimdi...
yardımcı olun lütfen...
bilmiyorumkismile
bence iyi bir şey mi,kötü bir şey mi? demeyi bırakın...
zaten sevgilisi varmış daha ne bekliyorsunuz ki...
o kızdan ayrılıp sizinle olmasını mı?
çok üstüme geldiğinizi düşünüyorum...
sonuç olarak ben sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim yaklaşık 8aydır çıkıyorlarmış biz arkadaş olarak görüştüğümüzde hiç sevgili konusundan konuşmadı benimle bende sormadım.
görüştükten sonra ara ara konuşuyorduk ben en sonunda dayanamadım söyledim oda bana öyle dedi.
sevgilisi adına üzgünüm... onun yerinde kimse olmak istemez.... bende bilsem bu şekilde davranmazdım..
kız çok tatlı çok iyi birine benziyor... benimde duygularım var, mecburen vezgeçmek durumundayım. doğrusu bu olur.
Merhaba kızlar çok hoşlandığım biri var, bir defa görüştük onunla farklı şehirlerdeyiz, bir arkadaşının yanına gelmişti bizde görüştük. arkadaş olarak tabi o zamanlar hoşlanmıyordum.
onun kız arkadaşı varmış yaklaşık 8 aylıkmış bilmiyordum... duygularımı açtıktan sonra öğrendim...
herneyse ona duygularımı açtım bana'' sen cok güzel ve düzgün bir kızsın benim konuştuğum biri var o olmazsa kesinlikle seninle beraber olurdum'' dedi...
sizce bu iyi bişe mi?
ne yapmalıyım şimdi...
yardımcı olun lütfen...
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?