sevgilim olmasa seninle görüşürdüm...

melike20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
17
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar çok hoşlandığım biri var, bir defa görüştük onunla farklı şehirlerdeyiz, bir arkadaşının yanına gelmişti bizde görüştük. arkadaş olarak tabi o zamanlar hoşlanmıyordum.
onun kız arkadaşı varmış yaklaşık 8 aylıkmış bilmiyordum... duygularımı açtıktan sonra öğrendim...
herneyse ona duygularımı açtım bana'' sen cok güzel ve düzgün bir kızsın benim konuştuğum biri var o olmazsa kesinlikle seninle beraber olurdum'' dedi...
sizce bu iyi bişe mi?
ne yapmalıyım şimdi...
yardımcı olun lütfen...
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Sevenlerin arasına girme derim..

Bi abla şöyle demişti bana; '' yuva yıkanın yuvası olmaz''

Hakkında hayırlıysa o kişi elbet bi şekilde olur.. Bence aradan çekil ve bir şey yapma ....

sevgilisi olan birine bunu soylemen bile cok yanlıs kendini kızın yerine koysana napardın..yani aralarına girmeyi falan mı planlıyorsun bence kalkısma bile kendi yoluna bak

Ya bir tek ben mi yapamadım gençlikte şu çocuğun karşısına çıkıp ilanı aşk etmeleri...
boş yaşamışız azizim
medeni cesaretinden dolayı seni tebrik eder sevgilisi varsa uzak durmanı temenni ederim:bbo:

ben kötü yada basit biri değilim, kötü birşey yapmış olabilirim farkındayım ama tutamadım kendimi. hatalıyım bunu da biliyorum.
üzgünüm.

az önce neden en büyük sorunumuz yine kadinlarla diye bir konuya cevap yazmistim...

sanirim simdi sebebini daha iyi anliyroum...

kendinizi o kizin yerine koyun...

yaptiginiz dogru degil...

cocugun cevabina tam olarak ne demeliyim bilmiyorum...

bir yandan sevdigim var diyor

diger yandan o olmasa seninle olurdum diyor...

neyse...

umarim cocugun sevdigi kiz bu durumdan zarar almaz...

Sizi kırmamak için size "güzel, düzgün" - kız arkadaşına ve beraberliğine duyduğu saygıdan da "konuştuğum biri var" demiş... Bu iyi bir şey mi? Erkeklerin üç beş kızı aynı anda idare ettikleri bu devirde çocuğun efendiliği açısından iyi bir şey... buyrunnnnnnnnn

Yaptığınızın iyiliği, kötülüğü tartışmaya açık... Genel konuşmak gerekirse beraberliği olup olmadığını öğrenmeden ne kadın ne de erkeğin karşı cinse duygularını açmasını doğru bulmuyorum... Bu bana "Şansımı denerim" demek gibi geliyor... "İyi bir şey mi, Şimdi ne yapmalıyım?" demenize bakılırsa da pek de yanılmıyorum ve hala beklenti içindesiniz... Çocuk bir sınavdan geçmiş, alnının akıyla çıkmış, darısı sizin de başınıza; hayatta "her beğendiğimize" sahip olamıyoruz unutmayın, gönül de cennet istiyor da günahlar mani...sengözlerimebaksanab

Valla sevgilisi olan bir insana duygularımı acmam bu bir.
Ayrıca bunu diyebilen insanın da sevgilisine saygısı oldugunu sanmıyorum . Bence hic iyi bir sey degil demesi buda 2. :1closedeyes:

sevgilisi olduğunu bile bile nasıl böyle bişey yapabiliyosun anlamıyorum. kendini o kızın yerine koyun.
şimdi ne yapmalıyım diyorsun birde. hala beklentilerin var galiba
bence bir daha o kişiyle konuşma

bence iyi bir şey mi,kötü bir şey mi? demeyi bırakın...
zaten sevgilisi varmış daha ne bekliyorsunuz ki...
o kızdan ayrılıp sizinle olmasını mı?

bence iyi bir şey mi,kötü bir şey mi? demeyi bırakın...
zaten sevgilisi varmış daha ne bekliyorsunuz ki...
o kızdan ayrılıp sizinle olmasını mı?

hatta bunun devamini da getirebiliriz...

o kizdan ayrilip sizinle olur...
sonra bir baskasi gelir ayni basit sekilde sizden koparir cocugu...

dikkatli olun duygularinizi tekrar gözden gecirin : )

çok üstüme geldiğinizi düşünüyorum...
sonuç olarak ben sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim yaklaşık 8aydır çıkıyorlarmış biz arkadaş olarak görüştüğümüzde hiç sevgili konusundan konuşmadı benimle bende sormadım.
görüştükten sonra ara ara konuşuyorduk ben en sonunda dayanamadım söyledim oda bana öyle dedi.
sevgilisi adına üzgünüm... onun yerinde kimse olmak istemez.... bende bilsem bu şekilde davranmazdım..
kız çok tatlı çok iyi birine benziyor... benimde duygularım var, mecburen vezgeçmek durumundayım. doğrusu bu olur.

sevgılısı oldugunu bıle bıle teklif edıyorsun demekkı evlı olsa aynı şeyı yine yapıcaktın hiç hoş bı davranış degıl bır kadına yakışmaz

sevgilisi var diye sonradan ögrendigini simdi söylüyorsun ama daha önce söyleseydin bu kadar sert tepki almazdin belki

tabi ki insaniz ve hic bir insan duygularina engel olamiyor ama duygularimizi yönlendirmeyi ögrenmeliyiz...

sevgilisi olduğunu bilmiyordum, evli birine neden senden hoşlanıyorum diyim?
ben kendimi çok kötü hissediyorum, kendimemi üzülcem o kıza mı şaşırdım.
oda haketmiyor böyle birşey yaşamayı bende kötü birşey yapmıyoorum sadece uzaktan uzaktan hoşlanıyorum artık unutana kadar...

aynı lafı duyduğumda karşımdaki adama hiç kimseye içimden bile sövmediğim kadar sövmüştüm, sen ne kadar sakinsin????? seni ne kadar küçümsediğinin farkında değilsin herhalde??? çok şaşırdım ya. nasıl bi tarafına ..çmadın pardon da. sevgilisi olduğunu sölemesi normal ama "o olmasaydı sen olurdun" lafı çok iğrenç bence. utanmadan "o olmasa senle olurdu" diyebilen başka yaşam formları da varmış demek, gördüğüm iyi oldu. kendimi gayet bahtsız hissediyodum bu konuda, yalnız değilmişim.

sustum hiç birşey yazmadım öylece kalakaldım, anlamadım da..
o kıza hiç mi sevgisi saygısı yok? o olmasaydı senle beraber olurdum ne demek ki?
sevinmeliyim üzülmelimiyim aptal gibi oldum...
hiç birşey anlamadım, düşünemedim dondum...

Bence , böyle birinden uzak durmalısın . Anladığım kadarıyla sana demek istediği şu :
Şimdilik bir ilişkim war ; ama olurda canım sıkılınca bırakabilirim . Sende yedekte kal :umursamaz:

o kıza yazık değil mi? ne yani onu hiç mi sevmiyo? bu nasıl sevgi kavramısenağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…