Sevgilim oyun bağımlısı.Yardim edin

Ne kurtarması ya günde 4 saat oynamak bile değil öyle takılıyor adam size uymuyorsa ayrılabilirsiniz birlikte olma zorunluluğunuz yok
Adam aslında oyundaykende bana ilgi göstermeye çalışıyor.İs stresinden kafasını dağıtmak için oynadığını söylüyor.Hatta benide oyuna cekmeye çalışıyor beraber oynayalım istiyor.Benim hobilerim daha farklı ..Oyunun onu gelisteremedivini dusunuyorum..

Mutlu oluyosa bırakın oynasın üstüne gitmeyin. Sizin de uğraşmaktan zevk aldığınız bir şey vardır elbet, anlayışlı olmak lazım.
Ama bu sizi ihmal edecek noktaya gelmemeli. Dengeli olursa sorun çıkmaz. Benimki oyundayken bana mesaj atıyor, ben de tamam aşkım saldır diyip tüyüyorum kendi işlerimle uğraşıyorum:)
Doğru soyluyorsunuz.Benim de kendi hobilerim var. Acaba bencilce mi davraniyorum

Benim en fazla oynadigim saat tuvalet, su ve yemek molasiyla birlikte 8-9 saatti sanirim o da Witcher wild hunt oyunuydu. 😄 Ama muhtesem bir oyun.
2. Olarak Hogwarts Legacy uzun saat basindan kalkamadim yeni aldigimizda. 😄
siz işten gelip 8 saat oynasanız büyük sorun olur ama
çalışmadığınız için evde 8 saat oynayabilirsiniz, ya da 5 saat çünkü geriye bi sürü vaktiniz kalıyor, eşiniz zaten işte onunla geçirdiğiniz bir zamandan gitmiyor o vakit -birlite oynayarak da beraber bir şey yapmış oluyormuşsunuz zaten. sizde çocuk yok, başka bir sorumluluk yok sizin hayatınızda.

okulu olan, işi olan vs bir insan günlük 4 saat oyun oynarsa geriye başka zamanı kalmaz ki...ha kalır nasıl kalır yemekte makarna haşlar yer, kızla da evde çay içer. böyle ilişkiyi ben olsam istemem.

Kurtulmak mı istiyor ki?
Hayır istemiyor kafasını dagitiyor .Bana çok yansıtmıyor ama Ben daha iyi şeylerle uğrasip kendini gelistirebilecegini düşünüyorum.Vaktini boşa harcadigini düşünüyorum Harcadığı vakti kendini gelistirebilecegi şeylere harcasa hem kendi için hem benim için daha faydali olabilicigini düşünüyorum

Doğru soyluyorsunuz.Benim de kendi hobilerim var. Acaba bencilce mi davraniyorum
Anlık moda göre öyle tepki vermişsiniz olabilir insanlık hali, o an ilgi istemişsinizdir mümkün yani. Bencillik değil bu. Sürekli sizinle de olamaz sürekli oyunda da olamaz. Gözlemleyin bir süre. Dengeyi kurabilirse problem yok bence

çalışmadığınız için evde 8 saat oynayabilirsiniz, ya da 5 saat çünkü geriye bi sürü vaktiniz kalıyor, eşiniz zaten işte onunla geçirdiğiniz bir zamandan gitmiyor o vakit -birlite oynayarak da beraber bir şey yapmış oluyormuşsunuz zaten. sizde çocuk yok, başka bir sorumluluk yok sizin hayatınızda.

okulu olan, işi olan vs bir insan günlük 4 saat oyun oynarsa geriye başka zamanı kalmaz ki...ha kalır nasıl kalır yemekte makarna haşlar yer, kızla da evde çay içer. böyle ilişkiyi ben olsam istemem.

Ben günlük 8 saat oynamiyorum en fazla oynadigim yani max saat o, sevdigim oyunlari yeni aldigimda hevesten basindan kalkamadigim zaman olmustu.
Yoksa tum gunum bana ait olmasina ragmen ben bile her gun o kadar oyun oynamiyorum. 😀

Evet Aslında boş zamanımız kalıyor fakat işte dolayı çok yorgun oluyor .Beraber vakit geçiriyoruz .Fakat evde yani sadece izinli günlerinde gezebiliyoruz.Sizce bu ilişki bı kadin için yeterli mi?

Beraber mi yaşıyorsunuz yoksa günün belirli saatlerinde mi görüşüyorsunuz ?
Eğer beraber yaşıyor olsaydım 3-4 saatini oyuna ayırmasından rahatsız olmazdım, o esnada alır kitabımı okur ya da sevdiğim bi diziyi izlerdim. Ama birlikte kısıtlı zaman geçiriyorsak ve o zamanı da kendi zevkine ayırıyorsa ilişkimi sorgulardım, beni sıkıcı bulduğunu düşünürdüm.

Benim en fazla oynadigim saat tuvalet, su ve yemek molasiyla birlikte 8-9 saatti sanirim o da Witcher wild hunt oyunuydu. 😄 Ama muhtesem bir oyun.
2. Olarak Hogwarts Legacy uzun saat basindan kalkamadim yeni aldigimizda. 😄
Çok sevindim başka oyuncu arkadaşları da görünce. The Witcher 3 the Wild Hunt hele, muhteşem bir oyun!

Konu sahibi, kullanıcı adında bile Gamer geçen bir ablanızım. Eşimden, evime olan sorumluluklarımdan çalıp asla oyun oynamam - oynayan adamdan da hayır gelmez. Eğer uyarmanız veya konuşmanız işe yaramadiysa, sizinle zaman geçirmek yerine başını gömüp oyun oynuyorsa hiç uğraşmayın.

Buarada size de Dragon Age serisi oyunlarını tavsiye ederim, özellikle 3. oyun the Inquisition harika; hikayesiyle ve oyuncunun seçimleriyle şekillenen senaryosuyla interaktif bir film gibi.

Neden ayrilmamiz gerekiyor.Siz daha önce böyle bir tecrübe yaşadınız mi ? Suanki partnerinizden memnun musunuz?

Nedenlerini siz yazmışsınız ya. Onu görmeye gitmesin adam ilgilenmiyor bu yeterli degil mi ayrılmak için.
Diğer soruna da cevap vereyim ufak tefek hataları var, ama bunlar beni rahatsız edecek şeyler değil. Gayet ilgili, sorumluluk sahibi birisi.

Ben günlük 8 saat oynamiyorum en fazla oynadigim yani max saat o, sevdigim oyunlari yeni aldigimda hevesten basindan kalkamadigim zaman olmustu.
Yoksa tum gunum bana ait olmasina ragmen ben bile her gun o kadar oyun oynamiyorum. 😀
anladım canım günde 8 saat hep olmadığını :D

ama demek istediğim şey şu: siz diyelim p.tesi açtınız oyunu oturdunuz başına kalmadınız, eşiniz işten gelene kadar oynadınız. bu ilişkinizde bir şeyi etkilemiyor. diğer günler 1-2 saat oynayıp sporunuza da gidebilir yemek de yapabilirsiniz. sizin sosyal hayatınızı da etkilemez her gün zun süreler olmadığı için.

fakat bu adam zaten çalışıyor diyelim 7.30-8 de işe gidiyor 6 da geliyor -ki istanbuldaysa çok zor da iyi ihtimalle hesapladım,, 4 saat oyun saat 22 yapar zaten, yemek yiyip çay içebilir ancak veya ertesi gün giyeceği 1 gömlek ütüler, o adamla akşam çıkamazsın, ya da evde film izleyemezsin, çünkü saat 23 olup adamın "kendine ait zaman" mefhumu daha anca bitiyor. kıza anca mesaj atar bu süreçte. sabah da kalkar duş alır hazırlanır çıkar. adamın tüm gün kıza ayırdığı vakit mesajlar kadar, bitti bu kadar. birlikte yaşıyorlarsa da kızın tek olayı "o anda orada bulunmak" olur. bu birlikte yaşamak mı?

birlikte oynuyor olsalar tamam
başka şehirlerde filan yaşayıp zaten görüşemiyor olsalar neyse
ya da buranın kışı uzun dışarıda yapacak bir şey yok dedikleri bir şehirde adam kış boyu oyun oynamış olsa ona bile eyvallah diycem

Sevgilim Albion online diye bı oyun oynuyor günde 4 saat.Ben gelmişim yanına benle ilgilenmiyor oyun oynuyor.Cokta seviyorum.Sizin de böyle sevgiliniz kocanız var mı ? Nasıl kurtarabilirim?

Ay neyini seviyorsun Allah aşkına?
Böyle birini erkek olarak bile göremem ben.

Adam aslında oyundaykende bana ilgi göstermeye çalışıyor.İs stresinden kafasını dağıtmak için oynadığını söylüyor.Hatta benide oyuna cekmeye çalışıyor beraber oynayalım istiyor.Benim hobilerim daha farklı ..Oyunun onu gelisteremedivini dusunuyorum..
Peki sizin hobileriniz nedir ? Erkek arkadaşınızın oyun oynadığı saatte siz ne gibi önemli bir aktivite yapıyorsunuz? Günde 4 saati gerçekten kendinizi geliştirecek üst seviye şeylere harcıyor olsaydınız zaten kendiniz gibi bir çevreniz olurdu böyle biriyle sevgili olmazdınız yani ikiniz de ortalama birbirinizin aynısısınız sırf oyun oynamayı sevmiyorsunuz diye adamı gömmeyin

Peki sizin hobileriniz nedir ? Erkek arkadaşınızın oyun oynadığı saatte siz ne gibi önemli bir aktivite yapıyorsunuz? Günde 4 saati gerçekten kendinizi geliştirecek üst seviye şeylere harcıyor olsaydınız zaten kendiniz gibi bir çevreniz olurdu böyle biriyle sevgili olmazdınız yani ikiniz de ortalama birbirinizin aynısısınız sırf oyun oynamayı sevmiyorsunuz diye adamı gömmeyin
Ben mesela resim yapıyorum kendi halimde Sevgilim se oyun oynuyor .Ben kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum sanat anlamında fakat onun boşa vakit geçirdiğini düşünüyorum

Hayır istemiyor kafasını dagitiyor .Bana çok yansıtmıyor ama Ben daha iyi şeylerle uğrasip kendini gelistirebilecegini düşünüyorum.Vaktini boşa harcadigini düşünüyorum Harcadığı vakti kendini gelistirebilecegi şeylere harcasa hem kendi için hem benim için daha faydali olabilicigini düşünüyorum
Ama bu sizin düşünceniz. Üzgünüm ama size ilgi göstermeyip sürekli oyun derdine düşüyorsa kurtarayım, istediğim gibi bir koca yaratayim sonu hayal kırıklığı olacak bir ümit. Hâlihazırda sizinle aynı fikir yapısında birini bulmak daha mantıklı.

Back
X