• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim saçmaladı resmen?

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.732
798
Sevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?

ççok saçma bencilce bir düşünce yaş kaç 17 18 falanmı

Sinir bozucu:KK67:Doğum günü diye dokunulmaz sandı kendini:63:

Ne alaka halaydan ayrilik cikmis yanii sacmalamis resmenn

Nasıl bu kadar çabuk gözden cikarabiliyor sizi ? Çok istekli değil bence

Sevgilinizin büyümesi için beklemeye başlayabilirsiniz.
Şaka gibi gerçekten.

Her konuda anlaşıyoruz bazen böyle salaklaşıyor. Küçücük meseleyi nasıl büyüttü yaa

Derde bak ya, inanılır gibi değil böyle şeyler için evlilikten dönülür mü? :KK57: Bence hiç komik değil, çok saçma

ikinizde biraz büyüyün derim.. Allah aşkına söz oldu, nişan oldu, tarih alındı da düğünde ne çalacağı mı kaldı bir tek? belki de sadece nikah yapacaksınız bu kadar kavga boşa gidecek..

Canım erkekler doğum günleri yaklaştımı pervasız tavırlar sergilemeye bayılırlar. Çünkü yakında doğum günü var öyle ya da böyle sen adım atacaksın bu allahın emri. Hoşlarına gidiyor bunu yapmak. Simdi senin yapacağın yarın doğum gününü iyi bir şekilde kutlamak ertesi gün burnundan fitil fitil getirmeye başlamak. Maksat kutlamadı demesin ;)

Sevgilimle gelecek hakkında konuşuyorduk artık ilişkimiz çok ciddi. Çok güzel bi gün geçirdik sonrasında mesajla konuşurken düğünden bahsediyorduk bizim sülale halay çok sever onlarda halay kavramı yok. Çaldırmam düğünde dedi. Bende olur mu öyle şey iki tarafında dediği olur dedim inadı tuttu hiç sevmem halay bi iki tane çalar dedi yok iki tarafında istediği çalınır sen sevmiyorsan oynamazsın dedim o zaman düğün olmaz evlenmem dedi bende gerekeni yap o zaman dedim çok sinir oldum saçma sapan bi mevzu için bitti vs dedi bana bende böyle bişi için bitiriyorsan okey dedim. Yarında doğum günü off çok sinirliyim ne yapıcam?
bencil :KK14:

ilerisi için bu size bir ipucu olabilir.ufak bir mesele ama sevgilinizin zihnine çok güzel ışık tutuyor.ne yazık ki sevgiliniz uzlaşma kültürüne sahip değil.

Back
X