- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Güle güle dedim asla devam edelim demedim.O ayrılmak isteyince tepkin
ne oldu ?
Bu saatten sonra size ölü taklidi yapmak düşüyor. Kesinlikle iletişimde olmayın yazmayın. Aramayın.
Böyle bir anda durduk yere bitirenler genelde bi süre sonra geri dönüyor. Ama peşinden koşmamanız lazım.
Geri dönsede kabul etmemelisin çünkü canı sıkılınca yine gider. Derslerine bak daha iyileri çıkar karşına boşver.
Kesinlikle ama insan şaşıyor herhangi bir davranışım da olmadı soğutacak.Velev ki döndü sen eskisi gibi güvenip sevmeye devam edebilicek misin ?
Sevmiyormuş, soğumuş.
Okuyan birinin sevgiliyi merkez yapmasına üzülüyorum şahsen derslerin varmış emin ol herşeyden daha kıymetli okul. kendi hayatına bak.
3 ayİlişkiniz ne kadar sürdü?
Cinsel ilişki yaşamadık hatalı davranıştan kastım yersiz kıskançlık onu bunaltma.İlişkiniz hakkında bildiklerimiz;
-Hiçbir hatalı davranışınız yok (size göre elbette)
-Sevgilinizin hayat kadınlarıyla geçmişi var (tehlikeli)
-Siz mesaj atınca heyecanlanmıyormuş
-Siz öyle şeyler yaşamadınız (nası şeyler)
Bu elimdeki bilgiler ışığında diyorum ki, kesin geri döner.
Haklısınız umarım kısa sürede atlatırım.Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Sonsuza kadar kimse soğumayacak diye de birşey yok.
Üzülmeniz çok doğal, zaman en büyük ilaç, bu da geçer.
Hayat kadınlarıyla dolu geçmişten sonra sana heyecanlanmaması normal değil mi. Belki senden beklentisi en başta başkaydı. Ayrılman lazımCinsel ilişki yaşamadık hatalı davranıştan kastım yersiz kıskançlık onu bunaltma.
En iyisini yapmışsın. Dediğim gibi ölü taklidi yap. Dönecektir. Dönünce dersini ver yolla.Güle güle dedim asla devam edelim demedim.
Yani sorduğunuz soruya cevap vermeye çalıştım ama bilemiyoruz maalesefCinsel ilişki yaşamadık hatalı davranıştan kastım yersiz kıskançlık onu bunaltma.
Ben de sen hayat kadını arıyorsun dedim sinirle o da hayır dedi ama inanmıyorum.Hayat kadınlarıyla dolu geçmişten sonra sana heyecanlanmaması normal değil mi. Belki senden beklentisi en başta başkaydı. Ayrılman lazım
Düşündüm acaba geçmişindeki kadınları mı arıyor diye.3 ay bu kadar yürek daraltacak kadar kısa bir ilişki , ama tabii kaliteli bir birliktelik yaşadıysanız ve kırgın bir yapıya sahipseniz bunları yaşamanız normal ..
Bence bir insan bir ilişkide fedakarlıklar yapıyorsa bunun pişmanlığını yaşamamalı, yaptığın fedakarlıkları düşün ve seni sana göre sebepsiz yere terkettiği için de onu dönmek istese bile affetme derim
Belki de .. ama bunu hiç bir zaman bilemezsin , bilemeyeceksin .. sana “evet o günleri özlüyorum” demez ..Düşündüm acaba geçmişindeki kadınları mı arıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?