Sevgilim Soğuduğu İçin Bitirdi?

Norm Ender Hastasi Melis

Norm Life Bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
187
90
13
29
İyi akşamlar.Hiçbir hatalı davranışım olmadığı halde önce bana soğuk davranmaya başladı ne oldu diye sorduğumda yok bir şey dedi en son canıma tak etti ve onu konuşturmak için ayrılık içerilikli konuşmalar yaptım en sonunda da anlattı.Bana karşı soğumuş, benden mesaj gelince heyecanlanmıyormuş.Arkadaş ben neden soğumadım o zaman sevdiğim için mi? İnanın çok mutsuzum keşke onun için fedekarlık yapmasaydım sevgilimi çok sevdiğim için hayat kadınlarıyla dolu geçmişini bile kabul ettim.Biz böyle şeyler yaşamadık.Bilmiyorum çok üzgünüm.Önümde derslerim de var ama yüreğim yanıyor.Sadece içimi dökmek istedim.Kimseye anlatamıyorum çünkü. Geri dönme ihtimali olabilir mi?

İlişkiniz hakkında bildiklerimiz;
-Hiçbir hatalı davranışınız yok (size göre elbette)
-Sevgilinizin hayat kadınlarıyla geçmişi var (tehlikeli)
-Siz mesaj atınca heyecanlanmıyormuş
-Siz öyle şeyler yaşamadınız (nası şeyler)

Bu elimdeki bilgiler ışığında diyorum ki, kesin geri döner.

O ayrılmak isteyince tepkin
ne oldu ?

Bu saatten sonra size ölü taklidi yapmak düşüyor. Kesinlikle iletişimde olmayın yazmayın. Aramayın.
Böyle bir anda durduk yere bitirenler genelde bi süre sonra geri dönüyor. Ama peşinden koşmamanız lazım.
Geri dönsede kabul etmemelisin çünkü canı sıkılınca yine gider. Derslerine bak daha iyileri çıkar karşına boşver.

Güle güle dedim asla devam edelim demedim.

Kesinlikle ama insan şaşıyor herhangi bir davranışım da olmadı soğutacak.

Cinsel ilişki yaşamadık hatalı davranıştan kastım yersiz kıskançlık onu bunaltma.

3 ay bu kadar yürek daraltacak kadar kısa bir ilişki , ama tabii kaliteli bir birliktelik yaşadıysanız ve kırgın bir yapıya sahipseniz bunları yaşamanız normal ..

Bence bir insan bir ilişkide fedakarlıklar yapıyorsa bunun pişmanlığını yaşamamalı, yaptığın fedakarlıkları düşün ve seni sana göre sebepsiz yere terkettiği için de onu dönmek istese bile affetme derim

Cinsel ilişki yaşamadık hatalı davranıştan kastım yersiz kıskançlık onu bunaltma.
Yani sorduğunuz soruya cevap vermeye çalıştım ama bilemiyoruz maalesef
Belki birlikte olmadığınız için sıkılmıştır
Her türlü gitmesi iyi olmuş gibi görünüyor

Düşündüm acaba geçmişindeki kadınları mı arıyor diye.

Şöyle adamlara prim vermeyin bi’ zahmet. Rica ediyorum uzak durun.
Neymiş heyecanlanmıyormuş-muş. Durun çevireyim;
“Şu an bir başkası var onunla oynaşıyorum harika geçiyor eğleniyorum senden soğudum bir heyecanlanır yanın kalmadı” şu cümleyi kurduğu an anında uzaklaşacaksınız.
Yazmayın, çizmeyin dönerse de kabul etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…