- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
İyi akşamlar.Hiçbir hatalı davranışım olmadığı halde önce bana soğuk davranmaya başladı ne oldu diye sorduğumda yok bir şey dedi en son canıma tak etti ve onu konuşturmak için ayrılık içerilikli konuşmalar yaptım en sonunda da anlattı.Bana karşı soğumuş, benden mesaj gelince heyecanlanmıyormuş.Arkadaş ben neden soğumadım o zaman sevdiğim için mi? İnanın çok mutsuzum keşke onun için fedekarlık yapmasaydım sevgilimi çok sevdiğim için hayat kadınlarıyla dolu geçmişini bile kabul ettim.Biz böyle şeyler yaşamadık.Bilmiyorum çok üzgünüm.Önümde derslerim de var ama yüreğim yanıyor.Sadece içimi dökmek istedim.Kimseye anlatamıyorum çünkü. Geri dönme ihtimali olabilir mi?
Beni de soğuttu kendinden zaten.Başkası mı var dedim hayır dedi ama inanmıyorum ben.Şöyle adamlara prim vermeyin bi’ zahmet. Rica ediyorum uzak durun.
Neymiş heyecanlanmıyormuş-muş. Durun çevireyim;
“Şu an bir başkası var onunla oynaşıyorum harika geçiyor eğleniyorum senden soğudum bir heyecanlanır yanın kalmadı” şu cümleyi kurduğu an anında uzaklaşacaksınız.
Yazmayın, çizmeyin dönerse de kabul etmeyin.
Haklısın parayla birini sırf 1 dklık zevk için satın almak çok gurursuzca bir şey ama sevdiğim için böyle yapmasını da kabul etmiştim. :/Geçmişinde birçok para karşılığı birliktelik yaşamış birine üzülme bile.
Biz onunla cinsel ilişkiye girmedik o ben sana bunu yapamam arada duygusallık var dedi ama diğer şeyleri yaşadık acaba bu davranışlar mı onu soğuttu beni onun gözünde basitleştirdi bilemiyorum.Aslında omun geçmişine bakıp benim soğumam lazımdı.Her gün arkadaşlarıyla kahvelere gitti sustum pek bir şey demedim.Keşke anlatsaydı o soğutan sebepleri.Sogumak da ilişkiyi bitirmek için geçerli bir neden.
Ayrıca belki size göre kusursusunuz. Bir de karşı tarafa sormak lazım.
Öyle ki bir insanın asla plan yapmayıp bana devamlı 'sen ne istersen, bana uyar, nasıl istersen' demesi beni soğutur. Uyuz olurum. O kendini 'hersey çok güzeldi,benim bir yanlışım olmadi' diye avutur,o başka...
Sizde de böyle şeyler olmuş olabilir. Aklınıza bile gelmeyen ama onu rahatsız eden şeyler vardır belki
Ayrıca geçmişinde hayat kadınlarına gidip (hatta daha kötüsü size yaranmak için kız arkadaşını hayat kadını diye anlatan) bir insan için sevgilisinin 'nikahtan önce olmaz' halleri bir ayrılık sebebidir .
Ya da tam tersi , aktif bir cinsel hayatınız varsa hayat kadinlarina giden karakterde-kadinlara değer vermeyen bir adam için sizden alacağını almış olması da bir ayrılık sebebidir...
Bence böyle bir adam için kendini üzme, beklentiye de girme.
Okuyormuşsun,ne güzel.
O yaşlar yatakta ağlayıp giden sevgiliden telefon beklenecek yaşlar değil. Bak keyfine...
Var tabiki de, sizi saf yerine koymuş. Hiç üzülmeyin biraz gözünüzü açın önünüze bakın. Çok tehlikeli aman deyim.Beni de soğuttu kendinden zaten.Başkası mı var dedim hayır dedi ama inanmıyorum ben.
İyyy şu lafı duyduğum insandan beş kilometre kaçarimBiz onunla cinsel ilişkiye girmedik o ben sana bunu yapamam arada duygusallık var dedi
hiç böyle düşünememiştim ben.İyyy şu lafı duyduğum insandan beş kilometre kaçarim
'sana bunu yapamam','dokunmaya kiyamam' 'aramizda duygusallık var sevisme olmaz'
Böyle cümleleri sadece ataerkil beyin yapısına sahip, sevişirken kadına mal gibi davranan, 4 dakikalık işi bitince sırtını dönüp uyuyan,uzvu yüzünden kendini üstün gören,kendini etken-kadini edilgen zanneden, gününü gün edip el değmemiş kadın arayan erkekler kurabilir
Normal erkekler ya kendi hayat görüşlerine uymadığı için 'bekleyelim' der, ya kadınin dünya görüşüne uymadığı için 'seni anliyorum' der. Ama asla 'sana bunu yapamam' demez. Çünkü onlar için cinsel ilişki kadını küçük düşüren-igrenc ve sadece erkeklere zevk veren birşey değildir
Neymiş ki yapamadığı? Yatakta çok mu iğrençmiş sevdiği kadına bunu yaşatmak istemeyecek??
O kAdar klasik bir apaçi ki,senin adam, kurtulduğunu sevin
İzleyecegim.Çok güzel anlatmış.
Çok alemsinizİlişkiniz hakkında bildiklerimiz;
-Hiçbir hatalı davranışınız yok (size göre elbette)
-Sevgilinizin hayat kadınlarıyla geçmişi var (tehlikeli)
-Siz mesaj atınca heyecanlanmıyormuş
-Siz öyle şeyler yaşamadınız (nası şeyler)
Bu elimdeki bilgiler ışığında diyorum ki, kesin geri döner.
Benim 23 onun da 24.Yaşınız kaç ki? 3 ay çok uzun bir zaman değil bağlanmak için, yıllarca aynı yastığa baş koymuş insanlar bile yollarını ayırıyor.Sogumussa engelleyin gitsin... kimbilir ilerleyen zamanda karsiniza çok daha iyi biri çıkarda üzüldüğünüze değmediğini anlarsınız
Onu bunu bilememde bir ilişkide soğumak lafı geçiyor ise şayet o ilişkiden daha hayır gelmiyor genelde.. bazen sebepsiz bile oluveriyor işteİyi akşamlar.Hiçbir hatalı davranışım olmadığı halde önce bana soğuk davranmaya başladı ne oldu diye sorduğumda yok bir şey dedi en son canıma tak etti ve onu konuşturmak için ayrılık içerilikli konuşmalar yaptım en sonunda da anlattı.Bana karşı soğumuş, benden mesaj gelince heyecanlanmıyormuş.Arkadaş ben neden soğumadım o zaman sevdiğim için mi? İnanın çok mutsuzum keşke onun için fedekarlık yapmasaydım sevgilimi çok sevdiğim için hayat kadınlarıyla dolu geçmişini bile kabul ettim.Biz böyle şeyler yaşamadık.Bilmiyorum çok üzgünüm.Önümde derslerim de var ama yüreğim yanıyor.Sadece içimi dökmek istedim.Kimseye anlatamıyorum çünkü. Geri dönme ihtimali olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?