- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.120
- 598
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Hayır canım o istemedi ben sevdiğime kıyamam dokunamam dedi.Asla ilişki talebi olmadıCanm ben söyle bir şey çıkardım dogrumu bilemem ama
Sevgilin seninle birlikte olmayı çok istiyordu sende asla izin vermedin
Oda istediğini alamayınca terk etti
Dogrumu?
Whatsapptan da engellemiş atmaya kıyamadığım 2 tane fotoğrafı vardı okuldan gelince onları da atacağım.Yazik.. hep cok seven taraf kaybeder.. yine kural bozulmamis uzuldum lutfen guclu ol bizim gururumuz ol..
Yüksek ihtimalle eskiden yaptığı şeyleri özlemiş ve onlara yönelmiştir o zaman. Soğumuş da olabilir hani bazen arkadaşlarımızın kişilikleri bir süre sonra batar ve zaman geçtikçe aramız açılır soğuruz. Öyle bir durumda olmuş olabilir. Hata sizdedir demiyorum normal olduğunuz kişilik özellikleriniz artık ona batmıştır belki. Sevmemiştir ya da. Hoşlanmıştır o geçmiştir. Sonuç olarak bitmiş. Ben eminim ki çok daha iyilerine layıksınız ve hayat bu karşınıza ne çıkacağı hiç belli olmazGeçen 3 ayın hatrına neden soğuduğunu söylememesi yüreğimi acıttı en çok
Benimki gibi.. atma bosver kalsin bakma yeterli cunku o sana donucekWhatsapptan da engellemiş atmaya kıyamadığım 2 tane fotoğrafı vardı okuldan gelince onları da atacağım.
Aslında önce ben engelledim dün engelini kaldırdım sonra bir baktım hop o beni engellemiş.Ayrılırken numaramı sildirmiş, kendimi engelletmiştim ama bilmiyorum.Benimki gibi.. atma bosver kalsin bakma yeterli cunku o sana donucek
Diğer mesajlarınızı okumadım,Ev arkadaşımın telefonundan bugün onun Whatsappına baktım herşey börekle başladı deyip tarih atmış gülücük koymuş.Ben engelliyim onun Whatsappında kızlar sinirim çok bozuldu.
Benden heyecanlanmadığını söyledi bitti ilişkimiz ben ona beni her yerden engelle dedim bugün şeytan dürttü ev arkadaşımın telefonundan onun whatsappına baktım fotoğraf aynı ama 2016 yılından beri durumunu değiştirmeyen adam benden ayrılınca o yazıyı yazmış Whatsapp hakkımda kısmına.Her şey börekle başladı 3 Aralık 2018 :) :)Diğer mesajlarınızı okumadım,
Börekle başlamış derken?
Başkası mi varmış?
Nolmuş?
O whatsapp durumunu da gördüm ya tamamıyla soğudum abla dönerse ona hiç duymadığı küfürleri edeceğim.Donse de barisma.. Benden sana abla tavsiyesi.. Hayat kadini olayi. Onda kesin hastalik vardır. Dinle beni zaten 3 aylik bisimis sakin donme sakin.. Bana tesekkur edersin ilerde
aferin dinle beni. sadece aids degil cinsel yolla bulasan baska hastaliklar var. Kendini koru. Önün açık piril piril bir gelecek var. okulunu bitir. Duzgun biri muhakkak cikar karsina.O whatsapp durumunu da gördüm ya tamamıyla soğudum abla dönerse ona hiç duymadığı küfürleri edeceğim.
İnşallah abla okulu bitirince kendi debgim ve hayırlı biri çıkar.aferin dinle beni. sadece aids degil cinsel yolla bulasan baska hastaliklar var. Kendini koru. Önün açık piril piril bir gelecek var. okulunu bitir. Duzgun biri muhakkak cikar karsina.
Hayattaki tek erkek o degil. Ask mesk de gecici. Sil at kuzum
böyleleri 2 gün sonra geri döner, merak etme ama bence dönsede kabul etme bu adamdan ne sevgili olur, ne eşİyi akşamlar.Hiçbir hatalı davranışım olmadığı halde önce bana soğuk davranmaya başladı ne oldu diye sorduğumda yok bir şey dedi en son canıma tak etti ve onu konuşturmak için ayrılık içerilikli konuşmalar yaptım en sonunda da anlattı.Bana karşı soğumuş, benden mesaj gelince heyecanlanmıyormuş.Arkadaş ben neden soğumadım o zaman sevdiğim için mi? İnanın çok mutsuzum keşke onun için fedekarlık yapmasaydım sevgilimi çok sevdiğim için hayat kadınlarıyla dolu geçmişini bile kabul ettim.Biz böyle şeyler yaşamadık.Bilmiyorum çok üzgünüm.Önümde derslerim de var ama yüreğim yanıyor.Sadece içimi dökmek istedim.Kimseye anlatamıyorum çünkü. Geri dönme ihtimali olabilir mi?
Aynen ilerdeki eş adayım kesinlikle olamaz.Sevgili de olmaz bundan.böyleleri 2 gün sonra geri döner, merak etme ama bence dönsede kabul etme bu adamdan ne sevgili olur, ne eş
Yahu sen sıradan bir kulsunKonumu hortlatıyorum özür dilerim siz haklıymışsınız bugün mesaj attı bir kız için beni terk etmiş bedduam kabul olmuş yine de üzüldüm.İntikam almak istiyorum ama bundan emin değilim.Cevap yazan bütün hemcinslerime çok teşekkür ederim
al benden de o kadr beddua yi sanki ozel guc saniyorlarYahu sen sıradan bir kulsun
Kimsin ki bedduan kabul olsun
Dönüp dolanır sana o bed dua
Dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?