Sevgilim Soğuduğu İçin Bitirdi?

Bu açıdan Haklısınız kadınlar unutur ama erkekler unutmaz.Zaten kafa yapımız bir yerde uyuşmuyordu ben cinsiyetçiliğe karşıyım ama sevgilim cinsiyetçiydi.Kendisinin karanlık geçmişine rağmen ilişki yaşamamış kız arıyordu biz hiç ilişkiye girmedik ama sevgililer arasında yaşanan yakınlaşmaları yaşadık.iş yerinden bir büyüğü Erkek ilişkiye girer ama kadın evlenmeden girmemeli diye anlatmış o da bana anlatıyordu.Açıkçası bu mantık bana çok ters.

Onunla yatmıyorsun diye ayrılmıştır. İşine gelmemiş.
Sebep neyse ne. Eaas mesele şu ki seni sevmiyor. Bırak gitsin o yüzden. Kü zaten bırakmışsın sen de.
3 ay da az baya. Unutursun.

Onları görmek sizi iyileştirmez daha çok üzer. Sizi bilmem ama ben olsaydım fotoğraflatını yakar hediyeyi de ya bi şekilde gönderir yada atardım. Bu günleriniz geri gelmeyecek. Daha fazla acı çekmenize gerek var mı?

Bende ki nokta sizde de var mı merak ediyorum annemin çocuklarıyla çok ilişkisi yoktur pek sevme işlerine girmez annenle ilişkin nasıl? Böyle adamları bulan kızların tesadüfen bulduğunu zannetmiyorum

Başın sağolsun üzüldüm sana bütün dünya kollarını açmaya hazır ne idüğü belirsiz adamlarla takılma. Çok mu kıymetsizsin canın ne kadar önemli haberin yok mu..
Teşekkür ederim keşke neden soğuduğunu da söyleseydi zaten bu saatten sonra da olmaz artık derslerime sarılıp üniversiteyi bitirmem lazım Allah hayırlısını çıkarsın inşallah karşıma.

Diyelim ki döndü?? Tekrar kabul edebilecek misiniz bu hareketinden sonra? Bu tip erkekler geri dönse bile ya seni aldatır ya da tekrardan gider.En uzan durulması gereken ilişki tipidir asla en ufak kıskançlıklara gelemezler sürekli takip etmek zorundasın hep bi güven eksikliği bunlarla baş edebileceksen ne âlâ ? Bence kurtulduğuna şükret

Asla geri dönmem gururum daha önemli.

Kaç yaşındasın bilmiyorum. Sana karşı soğuması, sen mesaj atınca heyecanının bitmesi uydurma bahaneler.Ayrılma bahanesi. Yediği naneler vardır sana diyemiyordur. Önünde derslerine bak. Kıymetli zamanlarını da böyle boş biri için heba etme. Daha önüne çıkacak kişiler olacak. O sana dönse de sen ona dönme. Yoluna bak.

23 yaşındayım bu 2.ci ilişkimdi geçmişinde yaptığı naneleri mi yiyor diye düşündüm çünkü sevseydi eğer bir davranışıma kızsa dahi bir süre sonra geçer ama asla soğudum demezdi.

Gurur bazen gerçekten hayat kurtarır.Tecrübeyle sabittir.
Whatsapptan önce engellemiş sonra engelini kaldırmıştım şimdi o beni engellemiş umarım en kısa sürede unuturum zaten şu an tek hedefim şu üniversiteyi bitirmek.Aft denilen yara çıkmak üzere ağzımda stresten hissediyorum.

Canm ben söyle bir şey çıkardım dogrumu bilemem ama
Sevgilin seninle birlikte olmayı çok istiyordu sende asla izin vermedin
Oda istediğini alamayınca terk etti
Dogrumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…