- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
Bu açıdan Haklısınız kadınlar unutur ama erkekler unutmaz.Zaten kafa yapımız bir yerde uyuşmuyordu ben cinsiyetçiliğe karşıyım ama sevgilim cinsiyetçiydi.Kendisinin karanlık geçmişine rağmen ilişki yaşamamış kız arıyordu biz hiç ilişkiye girmedik ama sevgililer arasında yaşanan yakınlaşmaları yaşadık.iş yerinden bir büyüğü Erkek ilişkiye girer ama kadın evlenmeden girmemeli diye anlatmış o da bana anlatıyordu.Açıkçası bu mantık bana çok ters.Onun ne kadar kötü bir geçmişi olursa olsun sizi yargılama ayarları kapanmaz gidin büyük küçük bi suç işleyin hanenize anında yazar. Zamanı gelince de hesabını sorar. Üstüne de kendi sayfalarını size bembeyaz gösterir bu erkek nefsi, herkes yapar, geçmişte kaldı neden bu kadar büyütüyorsun, sen beni kabul edemedin.... Vs.
Onları görmek sizi iyileştirmez daha çok üzer. Sizi bilmem ama ben olsaydım fotoğraflatını yakar hediyeyi de ya bi şekilde gönderir yada atardım. Bu günleriniz geri gelmeyecek. Daha fazla acı çekmenize gerek var mı?Evet Haklısınız inşallah çabucak geçer 2 tane vesikalık fotoğrafı var atmaya kıyamadığım için cüzdanıma koydum.Hediyesini de atamadım gözümün önünde adlarımızın yazılı olduğu gece lambasıydı.
Hayır yok.Onları görmek sizi iyileştirmez daha çok üzer. Sizi bilmem ama ben olsaydım fotoğraflatını yakar hediyeyi de ya bi şekilde gönderir yada atardım. Bu günleriniz geri gelmeyecek. Daha fazla acı çekmenize gerek var mı?
Bende ki nokta sizde de var mı merak ediyorum annemin çocuklarıyla çok ilişkisi yoktur pek sevme işlerine girmez annenle ilişkin nasıl? Böyle adamları bulan kızların tesadüfen bulduğunu zannetmiyorumBu açıdan Haklısınız kadınlar unutur ama erkekler unutmaz.Zaten kafa yapımız bir yerde uyuşmuyordu ben cinsiyetçiliğe karşıyım ama sevgilim cinsiyetçiydi.Kendisinin karanlık geçmişine rağmen ilişki yaşamamış kız arıyordu biz hiç ilişkiye girmedik ama sevgililer arasında yaşanan yakınlaşmaları yaşadık.iş yerinden bir büyüğü Erkek ilişkiye girer ama kadın evlenmeden girmemeli diye anlatmış o da bana anlatıyordu.Açıkçası bu mantık bana çok ters.
Annemi 4 yaşındayken kaybettim.Bende ki nokta sizde de var mı merak ediyorum annemin çocuklarıyla çok ilişkisi yoktur pek sevme işlerine girmez annenle ilişkin nasıl? Böyle adamları bulan kızların tesadüfen bulduğunu zannetmiyorum
Başın sağolsun üzüldüm sana bütün dünya kollarını açmaya hazır ne idüğü belirsiz adamlarla takılma. Çok mu kıymetsizsin canın ne kadar önemli haberin yok mu..Annemi 4 yaşındayken kaybettim.
Geçen 3 ayın hatrına neden soğuduğunu söylememesi yüreğimi acıttı en çokBence kurtulmuşsunuz, soğudum bitsin demiş yani dönse ne olur?
Teşekkür ederim keşke neden soğuduğunu da söyleseydi zaten bu saatten sonra da olmaz artık derslerime sarılıp üniversiteyi bitirmem lazım Allah hayırlısını çıkarsın inşallah karşıma.Başın sağolsun üzüldüm sana bütün dünya kollarını açmaya hazır ne idüğü belirsiz adamlarla takılma. Çok mu kıymetsizsin canın ne kadar önemli haberin yok mu..
Asla geri dönmem gururum daha önemli.Diyelim ki döndü?? Tekrar kabul edebilecek misiniz bu hareketinden sonra? Bu tip erkekler geri dönse bile ya seni aldatır ya da tekrardan gider.En uzan durulması gereken ilişki tipidir asla en ufak kıskançlıklara gelemezler sürekli takip etmek zorundasın hep bi güven eksikliği bunlarla baş edebileceksen ne âlâ ? Bence kurtulduğuna şükret
Gurur bazen gerçekten hayat kurtarır.Tecrübeyle sabittir.Asla geri dönmem gururum daha önemli.
Kaç yaşındasın bilmiyorum. Sana karşı soğuması, sen mesaj atınca heyecanının bitmesi uydurma bahaneler.Ayrılma bahanesi. Yediği naneler vardır sana diyemiyordur. Önünde derslerine bak. Kıymetli zamanlarını da böyle boş biri için heba etme. Daha önüne çıkacak kişiler olacak. O sana dönse de sen ona dönme. Yoluna bak.İyi akşamlar.Hiçbir hatalı davranışım olmadığı halde önce bana soğuk davranmaya başladı ne oldu diye sorduğumda yok bir şey dedi en son canıma tak etti ve onu konuşturmak için ayrılık içerilikli konuşmalar yaptım en sonunda da anlattı.Bana karşı soğumuş, benden mesaj gelince heyecanlanmıyormuş.Arkadaş ben neden soğumadım o zaman sevdiğim için mi? İnanın çok mutsuzum keşke onun için fedekarlık yapmasaydım sevgilimi çok sevdiğim için hayat kadınlarıyla dolu geçmişini bile kabul ettim.Biz böyle şeyler yaşamadık.Bilmiyorum çok üzgünüm.Önümde derslerim de var ama yüreğim yanıyor.Sadece içimi dökmek istedim.Kimseye anlatamıyorum çünkü. Geri dönme ihtimali olabilir mi?
23 yaşındayım bu 2.ci ilişkimdi geçmişinde yaptığı naneleri mi yiyor diye düşündüm çünkü sevseydi eğer bir davranışıma kızsa dahi bir süre sonra geçer ama asla soğudum demezdi.Kaç yaşındasın bilmiyorum. Sana karşı soğuması, sen mesaj atınca heyecanının bitmesi uydurma bahaneler.Ayrılma bahanesi. Yediği naneler vardır sana diyemiyordur. Önünde derslerine bak. Kıymetli zamanlarını da böyle boş biri için heba etme. Daha önüne çıkacak kişiler olacak. O sana dönse de sen ona dönme. Yoluna bak.
Whatsapptan önce engellemiş sonra engelini kaldırmıştım şimdi o beni engellemiş umarım en kısa sürede unuturum zaten şu an tek hedefim şu üniversiteyi bitirmek.Aft denilen yara çıkmak üzere ağzımda stresten hissediyorum.Gurur bazen gerçekten hayat kurtarır.Tecrübeyle sabittir.
Canm ben söyle bir şey çıkardım dogrumu bilemem amaİyi akşamlar.Hiçbir hatalı davranışım olmadığı halde önce bana soğuk davranmaya başladı ne oldu diye sorduğumda yok bir şey dedi en son canıma tak etti ve onu konuşturmak için ayrılık içerilikli konuşmalar yaptım en sonunda da anlattı.Bana karşı soğumuş, benden mesaj gelince heyecanlanmıyormuş.Arkadaş ben neden soğumadım o zaman sevdiğim için mi? İnanın çok mutsuzum keşke onun için fedekarlık yapmasaydım sevgilimi çok sevdiğim için hayat kadınlarıyla dolu geçmişini bile kabul ettim.Biz böyle şeyler yaşamadık.Bilmiyorum çok üzgünüm.Önümde derslerim de var ama yüreğim yanıyor.Sadece içimi dökmek istedim.Kimseye anlatamıyorum çünkü. Geri dönme ihtimali olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?