Sevgilim Soğuduğu İçin Bitirdi?

Geri donse tekrar gider, yine sizi uzer. Siz taviz ustune taviz verseniz de size yar olmaz bu kisiden maalesef.
Bir seylere ragmen fedakarca iliski yurutmeyin, ask iki kisilik. Siz tek basiniza emek verirseniz yetmez. Sukur bekarsiniz. Size emek veren birini tercih edin. Siz en iyisine layiksiniz, sizi uzen birine degil.

Neden fedakarlik yaptim diye pisman olmayin. Sevmissiniz elbette yapacaksiniz. Sorun degil ki bu. Sevgilinizde sizi zamaninda sevmis ki beraber olmussunuz. Ama butun sevgiler sonsuza kadar surmuyor malesef. Bazilari bir sure sonra bitiyor. Cok normal degil mi ? Bunu acikca soylemesi daha guzel. Aldatsa yada baskalarindna duysaniz cok daha gurur kirici olurdu. Birsey hissetmiyorum heycanlanmiyorum diyen biri donse ne olacak ki anlamadim. Zor evet ama sinavlariniza odaklanin. Ask acisi biryerden sonra gecer de geleceginizi olumsuz etkilemeyin. Birde sunu anlamadim gecmiste hayat kadinlariyla beraber olmasi sizi ilgilendirmez ki. Kendi secimi. Bunu affedip kabul ettim demek sacma bana gore. Ha igrenc bir erkegin kendini buna layik gormesi o ayri bir konu.

Haklısınız ama hala dönse diye bir istek var içimde gerçi dönerse bir daha asla kabul etmem keşke daha önce dürüst davransaydı.

Kusura bakmayın gerçekçi olacağım; fedakarliga değmeyecek bir adam bahane uydurup hayatınızdan çıkmış, umarım dönmez ve siz çok daha iyilerle karşılaşırsınız.
Umarım bu da ders oldu bana hata yapmasak nasıl ders alabilirdik ki.Güya beni üzmemek için daha önce soylemedi ben kendisini konuşturmak için ayrılık moduna girmeseydim hala yok bir şey diyecekti.Tip mip para hiç önemli değilim.sadece beni kalpten sevecek birini istiyorum.

3 ay da ne yaşamış ki ayrılacak kadar soğumuş. Bence geri dönse de kabul etmeyin, çünkü o soğumasın diye birçok şey yapıp taviz vereceksiniz, ama o ilk fırsatta bi bahane bulup tekrar gidecek. Kurtulmuşsunuz işte derslerinize yoğunluk verin hem kafanız dağılır o nu düşünmezsiniz.

Aslında anlatılacak o kadar çok şey var ki.Biz bir kere de yaşadık bu ayrılığı nedeni eskiden görüştüğü ve yine eski bir hayat kadını buna mesaj yazmış bana da bunu söylemedi neden söylemedin dediğimde ise önemsiz gördüm dedi.Bir de orda bir kıskançlık yaptım ya inanır mısın bana o kadın bana borç verdi zor günümde yanımda oldu diye övdü.Belki benim de kıskançlık yapmam bu konuda doğru değildi bilemiyorum.

Amaan adamın soğuyası varmış soğumuş neden sorguluyosun ki? Muhtemelen devamlı ilişkilerden sıkılan biridir.Sende kıskançlık göstererek adama SANA SAHİP OLMAK İSTİYORUM u fazlasıyla vermiş ve onun seni kazanma çabasını engellemişsin..Bu tipler için devamlı bir ilişki sıkıcıdır.Sen değil başkası da olsa bu böyle.Onun kafası macera peşinde bence..Stabilite istemiyor

Kadının mesajına cevap yazdıysa bence bu da aldatmaya girer.cevap vermediyse de bi kadını sevgilisine karşı övemez ve bu olayı normalleştiremez. Bu olaya tepki vermeniz çok doğal. Adam sizi o kadar sindirmiş ve terkedeceğinden dolayı korkutmuş ki kıskançlık yapmayı bile hakkınız yok diye düşünür hale gelmişsiniz. Tekrar söylüyorum, ilişkiyi bitirmesi iyi olmuş çünkü sizi daha çok üzecekti. Belki de aldatacaktı. Böyle bitmesi daha kötü olurdu.

Halbuki düzenli ilişki istiyorum diyerek ne de inandırmıştı beni..

Başkası olsa o olayı duyunca anında bitirirdi.Hiç kimse yokken yanımda o kadın vardı dedi ben kadına yazdığı için kızdım.

Onun sizden soğuması Allah ın size ikramı.. Aynı şey benim başımdan da geçti.... Onun saçma sapan isteklerini taşıyamayacağınız bir hayatınız olacaktı... Ve onun soğumasından başka hiç birşey sizi kurtaramayacaktı.... Gidin kurban kesin, fakir doyurun,,çocuk sevindirin... Allah a teşekkür edin

Başkası olsa o olayı duyunca anında bitirirdi.Hiç kimse yokken yanımda o kadın vardı dedi ben kadına yazdığı için kızdım.
Kadının ne yazdığını bilmediğim için bişey diyemem ama kızmanız gereken eski sevgiliniz. Size öyle dediği zaman madem bu kadar önemli senin için bana o nu övüyorsun, benimde seninle işim yok artık diyip gidebilirdiniz. Neyse olan olmuş artık. Düşünüp daha fazla üzülmeye gerek yok. Daha çok gençsiniz, önceliğiniz dersleriniz olsun. Sizi çok mutlu edecek insanlar çıkacak karşınıza

Ben şu noktayı anlamadım kendinizi ona neden sundunuz? Kendinizi sundunuz diye hiç bi erkek sizin hakkınızda ciddi düşünmez... Onu elde edemezsiniz.. Aksine bedava köfte kokusu gelir erkeğin burnuna

Evet Haklısınız inşallah çabucak geçer 2 tane vesikalık fotoğrafı var atmaya kıyamadığım için cüzdanıma koydum.Hediyesini de atamadım gözümün önünde adlarımızın yazılı olduğu gece lambasıydı.

Ben şu noktayı anlamadım kendinizi ona neden sundunuz? Kendinizi sundunuz diye hiç bi erkek sizin hakkınızda ciddi düşünmez... Onu elde edemezsiniz.. Aksine bedava köfte kokusu gelir erkeğin burnuna
Ama ben o kadınları satın almasına rağmen geçici zevk için geçmişini kapatmıştım.

Ama ben o kadınları satın almasına rağmen geçici zevk için geçmişini kapatmıştım.
Onun ne kadar kötü bir geçmişi olursa olsun sizi yargılama ayarları kapanmaz gidin büyük küçük bi suç işleyin hanenize anında yazar. Zamanı gelince de hesabını sorar. Üstüne de kendi sayfalarını size bembeyaz gösterir bu erkek nefsi, herkes yapar, geçmişte kaldı neden bu kadar büyütüyorsun, sen beni kabul edemedin.... Vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…