Sevgilim sürekli fotoğraf çekilmek istiyor...

akustiksever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
3
0
1
27
Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...

Ne var bunda? Özleyince bakmak istiyor

Hakli tabi ki.

Peki bi insan niye sevgilisiyle foto çekinmek istemez ?

Tek derdiniz bu olsun.. Çocuk sizi özlüyor, anılarınızı tekrar tekrar hatırlamak istiyor demek ki. "Ne yapmalıyım" diye sormussunuz, yapmanız gereken tek sey bu garip tavrınızı degistirip fotograf cekilmeniz..

Offfffff offffff offfff.. Vallhi offfdf. Kız sen kendiine sıkıntı çıkarırken hiç demedin mi ya bu adam naptı ki? "
Yok yani ne bekliyoaun

Anın tadını çıkarmak yerine eli telefona ggidip kıps kıps fotoğraf çeken bir sevgili istemem şahsen ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…