- 6 Mayıs 2017
- 3
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi akustiksever
-
Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Hakli tabi ki.Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Farklı şehirlerde okuyoruz sürekli buluşamıyoruz bu faktörü de söylüyor sürekli fotoğrafımız olsun diye son zamanlarda çok ısrarcı. Fikirlerinize ihtiyacım var...
Tek derdiniz bu olsun.. Çocuk sizi özlüyor, anılarınızı tekrar tekrar hatırlamak istiyor demek ki. "Ne yapmalıyım" diye sormussunuz, yapmanız gereken tek sey bu garip tavrınızı degistirip fotograf cekilmeniz..Erkek arkadaşım sürekli fotoğraf çekilmek istiyor. Ben de sürekli çekiliriz diyip geçiştiriyorum her buluşmamızda bu tartışmayla karşılaşıyoruz bir erkek neden sürekli sevgilisiyle fotoğraf çekilmek ister ki ben de en sonunda seninle sadece düğünde fotoğraf çekilicem dedim ve biraz morali bozuldu sanırım sizce ne yapmalıyın? Ona sorunca insanın güzel anlarını fotoğraflara bakıp mutlu olması gülümsemesi suç mu diyor.
Evlenmeden olmaz demek istemiş galiba.O ne ya sadece dugun fotografi cekilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?